Кухните - 31-ва тема

• 84 711
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Здравейте момичета. Чета ви от доста време и аз съм на вълна нова кухня. Поради липса на място терасата става кухня. Благодаря за хубавите идеи .   bouquet
След две седмици се надявам да се похваля с нея, но искам съвет за преобразяване на пералнята - трябва да стане от бяла - инокс. Някъде четох във форума, че има иноксово фолио. Питах в Бриколажа, но хората там не са чували за такова. Може ли да помогне някой? newsm78
В "Домко" - Люлин имаше такова фолио, аз си купих от там.Имаше и от двете ширини - 45 и 90 см.
А защо не опиташ със спрей ? Мисля, че гледах такъв в Бриколаж, много по ефектно става от фолиото и е специално за тази цел за перални и хладилници.

Авремето така се опитахме да боядисаме стария Раховец със спрей. Казаха за автомобили, че най-устойчив и ... Е, боядисахме я, чакахме я да съхне и я бяхме усилили на мах, но ... до първото забнърсване с парцал и вода само. Сега си е бяла, беленичка Simple Smile.

# 466
Момичета,имам вече кухня PeaceМного съм доволна,само си я гледам.Обаче се оказа че няма място за всичко,което извадих от килера/който съборих/.Сега трябва да решавам кое да хвърля,кое да запазя Rolling EyesОстана да ми сложат една лайсна и едно стъклено рафтче.Уредите са вързани.
Благодаря на всички,които ми помогнаха със съвети Peace

# 467
Ще чакаме снимки да показваш.

А аз да питам къде във Варна продават мивки Тека, насочила съм се към тях, но искам да ги видя преди да поръчам.

# 468
  • Бургас
В Практикер също съм виждала фолио -иноксово за лепене върху хладилници и перални.

# 469
  • София
Извинете за лаишкия въпрос, но 'що за марка е ТЕКА? Къде ги правят? (видях, че на брошурата им пише на немски)

И още един въпрос: Има ли хладилник за вграждане по-висок от 180 см?

# 470
Teka е испанска марка .
Цитат
TEKA INTERNATIONAL
Cajo 17, Santander 39011 (Spain)
Phone:  +34 942 355 050
Fax:  +34 942 324 499
E-mail: mail@teka.com

Teka is an industrial group employing nearly 6.600 people worldwide with an annual turnover to over 1.1 billion € and 90 years of experience.

The Teka Group’s business areas span domestic and professional equipment for the kitchen and bathroom and stainless steel storage and domestic containers

In kitchens, Teka numbers among the leading sink and built-in appliance brands, manufacturing high quality home appliances, commercial equipment and kitchen sinks, i.e. can fit your kitchen from end to end with Teka brand equipment.

# 471
Ето снимки от кухнята ми - има още неща за подреждане,чакам масата и столовете,но като цяло е готова и днес обядвахме там

http://store.picbg.net/pubpic/62/9E/da8e9fe94ad3629e.jpg

Снимките не са от най-хубавите,но много бързах

# 472
Благодаря на всички отговорили на въпроса за фолиото.   bouquet

# 473
Здравейте,

Купихме си мечтаното жилище най-накрая и за сега на дневен ред е  КУХНЯТА. Момичета, какво мислите за естествен  паркет на пода в кухнята? Цялото жилище е с такъв само там където е била старата мивка е нещо друго с неизяснен за сега произход, но ще местим кухнята в хола а там си е естествен паркет. Да го махам ли или да се опитваме да слагаме някви спец. лакове? А петната от гореща  мазнина на под с паркет  newsm78

Направих си мини проект с ALNO, но нещо все с гръб ми стои тази кухня на 3D версията, как да си я обърна с лицето напред?

# 474

Направих си мини проект с ALNO, но нещо все с гръб ми стои тази кухня на 3D версията, как да си я обърна с лицето напред?

Когато я гледаш на 3D можеш да я движиш с мишката и да я въртиш на където си поискаш цялата стая.

# 475

Когато я гледаш на 3D можеш да я движиш с мишката и да я въртиш на където си поискаш цялата стая.
А може и да е нещо от версията, защото и аз не успях да си завъртя 3D-то. А известно време преди това пак я бях пробвала на друг компютър и нямаше проблем.

# 476
Момичета , снимах вариантите за прословутия гръб на нашата кухня .Те са 3 - с тънка част зебрано , с по- широка и с цял гръб зебрано .Сега помагайте (отново) . Praynig Praynig Praynig newsm20
Ето албума , а снимките започват от 23 нагоре
http://picasaweb.google.bg/kremi.mitko.eli/Apartamenta?feat=directlink

# 477
Гласувам - с по-широка  Peace

# 478
  • Пловдив
Аз май повече с цял гръб го възприемам.
Така като ги гледам... Не знам какмислиш да уплътняваш сглобките... Но при всички положения ще имаш ъглова лайсна между плота и гърба... Та ако та веднъж сложи, евентуално ако имаш и на стрязания гръб, отделно двете парчета гръб... нещо много шарено и накъсано ми изглежда. Допълнително ако смяташ да слагаш тръба за закачане на джанджурии съвсем ще се натовари пейзажа...
Някак по леко ми седи с цял гръб  Peace

# 479
Ако изберем този вариянт няма да има лайсна по между им . Просто един върху друг , може би със силикон , но определено без лайсна защото наистина ще е претрупано .

Общи условия

Активация на акаунт