Кухните - 31-ва тема

• 84 686
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
*ИлиЯна*, много добре изглежда.  thumbsup
Белият гланц и гърбът от какви материали са направени?

Дивият Ангел, честито! Много хубава кухня. Каква е подовата  настилка?

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 16:00 от Vivi

# 541
  • София
Дивият Ангел, масата и столовете от къде са? поръчка или готови?

# 542
Дивият Ангел много ти е хубава кухнята.     bouquet
И аз я мисля нашата кухня в някакъв такъв цвят, защото като гледам добре пасва на жълтите стени, а нашите ще са някакви подобни. Ама още съм само на проект.  Thinking
От какъв материал е изработена кухнята и какъв цвят е? Плота и той ме впечатли. Какъв е?  newsm78

# 543
готови са, има ги в Айко, но ние ги купихме от един магазин в Дружба, Еником или нещо от сорта беше...

# 544
ами цвета на кухнята е орех, вратичките са МДФ, а корпуса ПДЧ, искам да ти кажа че вратичките много лесно се чистят и трудно се зацапват което ми е от огромна полза, защото имам малко дете, което пипа навсякъде...плото си го избирах сама с някакви нишки е които подобен цвят на кухнята.

# 545
Такова ми трябва и на мен.  Flutter
Благодаря ти много за инфото.      bouquet
Ще си търся орех с вратички МДФ и корпус ПДЧ.  Thinking

# 546
Дивият Ангел кухнята ти е прекрасна   bouquet направо се засрамих с моята  Embarassed
Vivi горе шкафовете са МДФ лак или гланц не знам точно как му викат, а за гърба идея нямам какво е- мъжа ми се занимава с майстора  Blush

# 547
Илияна твоята кухня също е много хубава Simple Smile   bouquet

# 548
Илияна твоята кухня също е много хубава Simple Smile   bouquet
Blush Благодаря!
Нашето е малко и затворено помещение, а твоята е голяма, топла и слънчева- със здраве да си я ползвате   bouquet

# 549
Много хубави кухни момичета. Дивият Ангел - на каква цена е твоята /може и на лични/?

# 550
Ако може да не е на лична, че и мен ме интересува колко е излезнало като пари.  Blush

# 551
ами зависи с уреди или без уреди, с монтаж или без монтаж?

# 552
на трапезарията е ламинат а на кухнята гранитогрес имитация на паркет
*ИлиЯна*, много добре изглежда.  thumbsup
Белият гланц и гърбът от какви материали са направени?

Дивият Ангел, честито! Много хубава кухня. Каква е подовата  настилка?

# 553
  • София
Здравейте!
Включвам се в темата за да питам каква мивка сте си сложили в кухните си.Имам идея да сложа иноксова със сушилник .Тази фирма съм избрала Лекс Груп АД - http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=895 .Мивката е съвсем обикновенна,тъй като се оскъпи кухнята и не знам да давам ли повече пари за мивка при условие ,че имам миялна машина. Ще чакам отговор тъй като до няколко дена трябва да реша.

# 554
мисля че тази мивка е хубава  Peace на мен лично ми харесва, колкото до моята е микролен на ТЕКА, за сега съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт