Кухните - 31-ва тема

• 82 659
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Горение според мен лежат на стара слава, защото не забелязвам, никакви иновации, а и не блестят с дизаин.

Не съм фен на Горение, ама и ти се изказаааа.....явно не си гледала серията проектирана от студиото PininFarina

http://www.gorenjepininfarina.com/_bg/gorenje.html

Старите модели дайствително са като всички други на външен вид, но тази серия като външни качества е супер.

# 661
  • София
На Сименс Котлоните са на почти същите пари. Но фурната с пиролиза и програми отива към 3000лв.
Абсорбатор толко тих и мощен не предлага нито една друга фирма.
Пак ще ги разгледам, но не открих по добър.
Мислех си за декоративен със стъклото че си бия главата, но те се монтират на 30см и много се цапат, а пък са по шумни и скъпи.
Правят ми 5 % ТО.

# 662
  • София

аналогичната фурна на АЕГ е 1000 лв. от спестения остатък може да се купи и миялна Simple Smile

Аз гледах аналогична с пиролиза и програми на АЕГ беше около 1400лв. Пак ще ги погледна, да не са ги намалили.

# 663
  • София
Горение според мен лежат на стара слава, защото не забелязвам, никакви иновации, а и не блестят с дизаин.

Не съм фен на Горение, ама и ти се изказаааа.....явно не си гледала серията проектирана от студиото PininFarina

Старите модели дайствително са като всички други на външен вид, но тази серия като външни качества е супер.

Незнам за тази серия наистина, но като гледах, тяхна фурна с пиролиза не открих. Имат само едни индукционни 4ка.

# 664
  • София

аналогичната фурна на АЕГ е 1000 лв. от спестения остатък може да се купи и миялна Simple Smile

Аз гледах аналогична с пиролиза и програми на АЕГ беше около 1400лв. Пак ще ги погледна, да не са ги намалили.

аз имах предвид тази: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09054935

пиролиза, телескопични водачи, студено стъкло 40 градуса.
няма само сензорното управление. броя на автоматичните програми сам по себе си не е критерий съществен.

# 665

аз имах предвид тази: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09054935

пиролиза, телескопични водачи, студено стъкло 40 градуса.
няма само сензорното управление. броя на автоматичните програми сам по себе си не е критерий съществен.
Моята е такава, много съм доволна, но още не съм ползвала пиролизата. Старата ми беше предния модел, отпреди 5 год. на АиГ и пак бях мн. доволна.

# 666

Незнам за тази серия наистина, но като гледах, тяхна фурна с пиролиза не открих. Имат само едни индукционни 4ка.

Ама ние говорим за дизай, а не за функции. Действително те са заложили на другия вид почистване ЕкоКлийн емайл. Между другото, колкото привърженици на пиролизата има, толкова са и противниците. Същото е и за индукцията. А и в карайна сметка ние гледаме какво се внася в БГ(обикновенно по-стари модели), а това знаеш зависи от други фактори.

# 667
Аз, съм доволна от горение,имам сензорни котлони и фурна ползвам от около 3г.проблем нямам.Хладилника и пералнята също са на горение и пак няма проблем.

# 668
  • София
Ето фурна на Сименс по евтина от тази на Бош с пиролиза и на мен по ми харесва на външен вид. Предполагам и финкциите са почти едни и същи.
И аз търсих котлини тройка 2 индукция и един керамичен ама няма  #Cussing out

На Сименс аспираторите най силният е 860 кубика.
Аз ако съм на твое мятсо бих направила лек компросмис с аспиратота и да взема и миялна, всъщност аз така ще направя скоро време.

# 669
  • София
Ето фурна на Сименс по евтина от тази на Бош с пиролиза и на мен по ми харесва на външен вид. Предполагам и финкциите са почти едни и същи.
И аз търсих котлини тройка 2 индукция и един керамичен ама няма  #Cussing out

На Сименс аспираторите най силният е 860 кубика.
Аз ако съм на твое мятсо бих направила лек компросмис с аспиратота и да взема и миялна, всъщност аз така ще направя скоро време.
Тази на Сименс, която е 1590 с пиролиза им е на промоция, но няма програми за готвене. Следващите с програми са по 2490 и 2990.
И аз търся такива котлони от година и никой не предлага. Или поне аз не откривам.
За аспираторите имаш право и почвам да се замислям.  newsm78 Само дето се спазарих с Лекса за 10 % ....
Искам да има и програми, защото веремето е ценно. Все не ми стига. Пет програми да ползвам ми стигат.
Ще видя абсорбаторите и на Бош. Най-мощният е 700м3 само.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 16:03 от geryger

# 670
  • София
Сега се замислям и за една идукция и един бързонагяващ  newsm78
Дали има такова чудо?

# 671
  • София
Аз колко съм зле забравила съм да копна линка към Сименса, ама ти си се сетила за модела.
Как така е на промоция, аз от 3 месеца ги проучвам и са си все на тази цена, знаеш ли дали ще се увеличават да избързаме с покупката, че над 2400 не мис е дава  ooooh!

# 672
Аууу момичета, какви са тези цени  Crazy Така се ошушкахме с тоя ремонт, че немога да си позволя такива уреди  Sad

# 673
  • София
То и ние сега като се ошушкаме докато стигнем до уредите, ще почнем да сваляме границата  Mr. Green

# 674
Аууу момичета, какви са тези цени  Crazy Така се ошушкахме с тоя ремонт, че немога да си позволя такива уреди  Sad
И ние сме така...то на всеки му се иска най-доброто, ама...здраве да е  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт