Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Честит 5-ти рожден ден на Никол и Магдалена! Много подаръци и незабравим купон им желая! balloon newsm59  Gift

Измежду нашите подаръци имаше някои по-идейни - например скелет на динозавър, който е вкопан на части в една тухличка и детето трябва да изкопае отделните кости с археологически инструменти. Вярно, че много цапа, но си е занимавка. Въпросната играчка е купена от магазин за еко играчки, който се намира някъде в центъра близко до съдебната палата.
По желание на Димитър получи и истински бинокъл, а иначе искаше и телескоп и истински телефон, но му се размина.

# 121
Браво на Ели Heart Eyes
Нащо парти мина,беше чудесно, Ники беше мадама с прическа -баща и я е водил на фризиор.Ще кача снимки.Бяхме в клубче,тя си го избра.Много добре изкарахме.

# 122
Ками, да ти е жива и здрава Ники, много да те радва и да расте все така красива и щастлива    bouquet
Ще чакаме снимки  Hug

# 123
Честито на всички Юбиляри от последната седмица!

# 124
Камий, на патерица - да е жива и здрава Никол, много да ви радва и да е щастлива!  Heart Eyes

# 125
http://kaminiki.multiply.com/photos/album/8 ето малко снимки от партито на Никол!

# 126
  • Sofia
ЧРД на Никол и Маги!!! Да бъдат здрави и красиви!  newsm59
Мери, браво на Елито, това наистина е много трогателно  Hug
Лека и успешна седмица на всички!
Наближава срещата на наборите, просто напомням  Wink

# 127
Да е жив и здрав Пламен на Дона (майче, ако четеш, драсни два реда как сте, как са братчетата...)  Heart Eyes

# 128
честито на днешните рожденици  bouquet

Kamij много е хубава Ники, прическа, парти... Heart Eyes

Ние участвахме в карнавала тази година ето моята "калинка"
http://gabrovki.snimka.bg/family/proletni-sladuri.483329.18755084
http://gabrovki.snimka.bg/family/proletni-sladuri.483329.18755103  Laughing

# 129
Честит рожден ден на днешните рожденици- много усмивки и детско щастие! newsm59  party023 newsm38
Буба много е сладка калинката!

# 130
Здравейте, момичета, здравейте  Hug
Ееех, колко време не съм се включвала...Какви хубави снимки, прекрасни рожденици Heart Eyes Да са ни живи и здрави всички  Heart Eyes
Не съм ви забравила, не съм сърдита, само дето наистина много съм разтегната на 100 страни и вечер даже не ми се поглежда, виждам само леглото, и сутринта пак скачам и изчезвам.
Започнахме интензивно строителството горе, лудницата е пълна.
Изнасям си работата вечер, за да мога през деня да помагам на мъжа ми, организирам и партито на малкия, поръчвам подаръци... Абе, да не се оплаквам, всичко е за хубаво Wink
Много ми хареса идеята на Пателинка с пътешествието до Варна, да сме живи и здрави догодина и ние може да отскочим, за тази година ще сме тук на клубче, пак се заформяме яка компания-18 възрастни и още толкова деца Party. Отделно баби, дядовци, кръстници на друго парти, отделно това в детската градина, шантава станах  Crazy Ама така е, ставаме на 5  Grinning
Да ви започвам по канален ред, за когото се сетя  newsm78
Ками, Никол е направо прелестна, супер прическа!  Heart Eyes
Красони, Веси е толкова сладка малка госпожица, вижда се, че ви е било с много настроение партито  Wink И Ванко колко е пораснал  Heart Eyes
Биренке, дай снимки от партито на Наси, да оплакнем очи  Grinning
Мери, много мило това с писмото и пощата. Да нацелуваш сладките ръчички на Ели  Heart Eyes На мен снимките от партито и пътуването в Швейцария не ми се отварят  Rolling Eyes
Мартеа, как си, слънце, държиш ли фронта  Wink
Кроче, ти хубаво резервира и всичко хубаво, но аз няма да мога да дойда. Не че е напълно невъзможно, но предвид обстоятелствата при нас(тази седмица заливаме плоча на ямата), да оставя мъжа ми в едно разкопано място с щръкнали навсякъде железа с малкия ми изглежда егоистично. А да го взема с мен на пътуване с автобус, някак нямам кураж. Ще видя още малко, разбира се, ще мисля до края, но ми се струва прекалено от моя страна, моментът наистина е критичен  Rolling Eyes
По отношение на подаръците...След дълго умуване, поръчахме строителна техника  Wink, така и така сме изцяло на вълна строителство, а и него все това го влече.
Поръчахме: бетонобъркачка Wader. Наистина нетрадиционна играчка, с отлични отзиви и в амазон, и в mytoys и цена в Хиполенд 119 лв. Laughing
Към нея калъп за тухла и мистрия.
И за къде е майсторът без количка с метална лопата към нея Wink
Освен това тази водна помпа.
Това от моите родители и кумците. Още има един фенер огрооомен, отколешна мечта, от нас и компанията е един батут с диаметър 3 метра и защитна мрежа (от такъв тип) и от другите гости-не знам. Общо взето повечето ми повериха на мен избора на играчки, ще стане ясно как съм се представила Laughing

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 18:59 от Avgusta

# 131
Здравейте
Ками, много е сладка госпожицата, голям купон е бил  Simple Smile 
Буба, калинката е като истинска и сигурно е била много щастлива  Peace
Августа, дано строежа да върви бързо и безпроблемно и ще чакаме снимки като стане.
Мерси за хубавите пожелания за децата ми  Hug
Мартеа, пиши наистина как си?

# 132
Ох, забравих за Бубината калинка doh Бубе, супер е Криси, истинска малка калинка  Heart Eyes
Дачи, радвам се, че Любака се е държал като Истински Малък Мъж! Въобще не съм се съмнявала, ноооо...няма да е лошо да подкрепиш с малко снимков материал  Wink
Въобще-още снимки, още снимки!!!  Party
Красони, благодаря, засега всичко върви добре, с Божата помощ-ще стане  Hug

# 133
Благодаря ви момичета за милите думи за моята калинка Heart Eyes
и понеже получих критика от нея че не съм показала най-важното на калинката крилцата й, сложих още една снимчица Wink(http://gabrovki.snimka.bg/family/proletni-sladuri.483329.18767770)

Августе, страшни подаръци, да не би малкия човек да го включите в строителството Wink

# 134
Честито на всички рожденици от последните дни! Да са здрави и много щастливи!

Аз съм си тук, имах контракции в събота през деня и през нощта, помислих, че тръгва бебето, но снощи ходих на лекар, мериха ми тонове, апаратът не отчете контракции по време на меренето. Продължавам да имам, де, но не са регулярни, докторът ме прегледа и за разкритие - нямам засега, така че не се очаква раждане скоро. Днес бях и на доплер, главата на бебка още не е слязла в малкия таз, което затвърди предположението, че няма да е съвсем скоро събитието.
Благодаря, че се интересувате  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт