Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
# 106
ЧРД на сладките Теа на Мартеа и Силия на Тарталетка - да са здрави, усмихнати, лъчезарни и умни! Хубав празник днес  nbirthday newsm67  party023

# 107
Честит рожден ден на всички мъници, които имат празник! да са здрави и щастливи:)
Нашият също наближава и ме хвърля в размисъл какъв подарък да избера. нищо не ми хваща окото по тези магазини..все едни такива пластмасови, меко казано нетрайни играчки..
Вие на какво се спряхте?

# 108
Честит празник на нашите чаровници Теа и Силия! Да растат здрави, красиви и умни каки-помощнички!  Hug

# 109
И аз да се разпиша преди да е минал днешния ден  Wink
Да е жива и здрава Теа, да радва много мама и тати и да бъде мила кака    bouquet
Честит рожден ден на Силия, весело детство и успехи във всичко    bouquet
Мери, много хубави снимки  Hug
Ками и вашите са супер  Hug
Деспина, бързо оздравяване  Peace
Дачи, вярно работата ти е супер, а за детството наистина почва да ни липсва  Simple Smile
Лека вечер

# 110
Честито на всички, малки рожденици които са празнували и празнуват сега, да са здрави, щастливи и добри  bouquet  bouquet  bouquet

Kamij , много сте готини, топнали сте се в моренцето вече виждам Heart Eyes

# 111
Честит рожден ден  на Явор,Сава и Калоян!Много здраве и щастие! newsm59 Tada newsm38

# 112
Честит рожден ден на Калоян, Явор и Сава, да са живи и здрави и много щастливи деца    bouquet

# 113
да е честит рожденият ден на Сава, на Явор и на Калоян - да растат здрави, усмихнати, умни и силни мъже!  Heart Eyes весел празник днес  newsm59  party023  Gift

# 114
  • Sofia
Честито на наборите Калоян и Явор  newsm59 Tada  
Да растат здрави и щастливи деца, с много късмет  Wink
Много хубави снимки Ками!
Терра, така е, пластмаса, крехко, но пък като се замислиш, те бързо се насищат. Една идея, има хубави дървени играчки, които са като пъзели, за сглобяване и оцветяване.  Peace
Благодаря за поздравите  Hug

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 22:38 от kroche

# 115
  • Варна
Честито на фаталните мъжаги! nbirthday
 Да са живи и здрави и все такива чаровници.

# 116
  • Bristol
Днес никой не е писал, няма ли празнуващи   Grinning

Аз подскачам в къщи от удоволствие! Вчера от училище водиха децата в един пощенски офис и са пускали писма, току що го получих, невероятно е усещането!!! Писмото на Ели

# 117
Meри, страхотна инициатива, сигурно е неповторимо  усещането Grinning браво на Ели! Heart Eyes

# 118
Олелеее, Мери, страхотно. На мен ми се насълзиха очите, честно... Първото писмо на детето... Да я цункаш от мен  Heart Eyes

# 119
Ели, браво на госпожицата, добре се справя с езика и писането  Hug

Общи условия

Активация на акаунт