Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Bristol
Честит празник    bouquet Работен ден ли е днес?!
Despina, много оригинална идея  Grinning Ти ли си организаторът?
За Ели на Мери се сещам на прима виста, Мери, да ви е жива и здрава, с радост да си носи името  Hug
Мерси  Hug Аз бях забравила, но ми се обадиха да честят рано сутринта  Embarassed Добре, че бях планирала ходене до Зоопарка, този ден беше неучебен, та отчетох, отпразнувано  Laughing
А при нас какви жеги са тези дни ... От петък Ели хвана тен, днес е с една тънка рокличка на училище, лятната й униформа. Дадох й и шапка за слънце, но не сложих в чантата крем за слънце, та сега съм я умислила, да не вземе да изгори  Confused На път към училище набързо я щракнах с телефона, че кой знае кога пак ще има такива жеги  Laughing

# 166
  • Варна
Камий, слага се снимка на картичката в програмата в края на поста. Не се пращат.
Мери, да аз. Аз вече направих един блог за възрастни, който работи от 4 месеца и има 18 предизвикателства и сега от днес тръгва детския.
Голяма сладуранка е Ели. Вие там с тротинетки ли ходите на училище Wink.

# 167
Мери, много е сладка малката Ели  Hug Ама верно с тротинетките ли ходите на училище  Laughing
Деспина, блогът изглежда мноогоо интересен. Ще го покажа довечера на дребния да видим какво ще сътворим  Wink
Нашите партита преминаха невероятно. Скоро ще се включа със снимки.
Целувки, успешен ден на всички  Heart Eyes

# 168
Да е жива и здрава Теа на Иви2000   bouquet Много да радва мама, татко и Лорка!
Августе, чакаме снимките  Wink
усмихната седмица на всички  Hug

# 169
Здравейте
Честит рожден ден на Теа на Иви2000, да е жива и здрава и много щастлива    bouquet
Августа ще чакаме снимки  Peace
Мартеа как си?
Деспина браво за блога  Hug

# 170
Честит рожден ден на чаровницата Теа! Пожелавам й да е здрава и добричка кака и да носи много усмивки на мама и тати!

bdbaloni bdbaloni
Иви, ако имаш време да надникнеш, пиши как сте ти, Теа, Лорка...? А ако имаш време и да пуснеш малко снимки ще е супер  Wink

Деси, много интересен проект! Ще видим дали ще спретнем нещо с моя "майстор Тричко"  Laughing

Аз днес бях на ЖК. Притеснявах се, че коремът ми е доста големичък за месеците, но докторът ме успокои, че и бебето върви едричко, та каза "споко"  Laughing
Сега ще потърся карта с местоположението на р-т Фея и в неделя ще се опитаме да дойдем. Нали не е проблем да сме със съпружието? Някой друг ще си взима ли половинка? Ако не, да го оставя някъде...

# 171
Честито на адашката, Ники, Марти и всички, които пропуснах тези дни!
Да са здрави, палави и много щастливи!

Красони, аз продължавам да мътя, тревогата отпреди 9 дни беше фалшива, не помня писах ли. Имам болки в корема и кръста, но не са контракции, а тъпи менструални болки - от няколко дни са, едвам движа, едвам дишам, параноясвам нещо на тема раждане, нищо, че е за втори път и така. Най-кошмарни са ми нощите, ставам по 50 пъти да видя изтекли ли са води, ще изтичат ли, какво-що. Искам да раждам вече, искам да гушкам бебе, но когато реши - тогава, живот и здраве.
За общия рожден ден съм почти 100% сигурна, че няма да дойдем, вече и шофирането ми е трудно, ръцете са ми изтръпнали нон стоп и са почти тройни като размер. Предният път не помня да съм се чувствала чак такава развалина, хем сега се движа много повече, но както казах няколко пъти - възрастта си казва думата и това си е Laughing

# 172
  • София
Честито на всички рожденици които съм пропуснала през тази 1 седмица.Нека да растат живи и здрави и много да ви радват   bouquet

Момичета имам едно питане,пред нас седи дилемата дали да запишем дето то си на предучилищна тази година или да я оставим да си върви с набора.Понеже сме родени май ни предлагат опцията да влезем с набор 2004,вие на какво мнение сте.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 18:48 от didolinaa

# 173
Биренка, аз засега имам намерение да отида на срещата с половинката и децата... ама да не кажа голяма дума, 30ти е далече  Crazy
Мартеа, имаш огромен палцестис от мен всичко да мине като по вода  Hug
Дидолинка, аз без много да го мисля, остава дребен на градина, т.е. каквото карат - там ще го кара  Peace

# 174
Мартеа, спокойно, наистина когато иска бебето тогава ще стане работата, че нали те ръководят всичко в крайна сметка  Hug
А за подуването и чувството за развалина със сигурност е при всички бременни независимо от възрастта, казвам го от личен опит разбира се  Wink
Стискам палци всичко да мине лесно и бързо и да гушкаш малката бебка  Heart Eyes
Ренка, на мен също ми беше огромен корема с Ванката и даже тогава лекарката ми обясни, че понеже веднъж вече е бил разтегнат и втория път усещам много повече и най - лекия ритник и най - малката контракция и ми се струват доста по силни от нормалното Simple Smile
Дидолинка и Веси си остава в градината и ще си върви с набора.

# 175
  • София
Значи да съм спокойна и аз реших да си върви с набора по добре,макар че е доста будна,но не искам да и съкръщавам детството.   bouquet

# 176
Честит рожден ден на Кристияна, да е жива и здрава и много да радва цялото си семейство    bouquet  bouquet  bouquet

# 177
  • София
Срещата остава ли за 30.05. в ресторант Фея на ул. Гатьо Шишков? Сега видях, че живеем недалеч от този ресторант. В колко часа е срещата?

# 178
  • София
Срещата остава ли за 30.05. в ресторант Фея на ул. Гатьо Шишков? Сега видях, че живеем недалеч от този ресторант. В колко часа е срещата?

От 17 часа  Grinning

леле, видяхте ли, че вече имаме достъп до архивираните ни публикации от преди 100 години? в профила си вижте, има опция - виж публикации от архива в нов прозорец

# 179
Krasoni благодаря ти от сърце  Heart Eyes, ще се отчета и със снимки тия дни  Heart Eyes

РД мина чудесно  Hug, сега съм се стегнала за баткото, преди малко прочетоха варианта който са изтеглили,  дано всичко мине добре  Praynig, и да е спокоен в другото съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт