Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Бубе, на патерица - да ви е жива и здрава Криси! много приятели и безгрижно и щастливо детство й пожелавам, а и на баткото - успех!!!

# 181
Бубе, стискам палци да мине всичко добре, а баткото със сигурност ще се справи  Hug
Гуш, не съм видяла до сега, но ще ходя да проверя.

# 182
Благодаря ви момичета  Hug

# 183
За срещата на 30 маи от 17 така ли?

# 184
  • Bristol
Бубе, честита ти пораснала щерка и късмет на баткото днес! Стискаме палци!

Despina, Avgusta, на училище ходим с тротинетка, колело, пеша ... каквото ни падне  Crazy Нали скутера беше подарък за РД, още му се кефи  Grinning

# 185
  • Sofia
Честит РД на Теа на Иви и на Крисито!!! Живи и здрави да бъдат децата  newsm59
Срещата остава за 30 след 17 часа. Вчера се обадих по телефона, да не са объркали нещо, но всичко е ок.
Мартейко, всичко ще е наред, не си развалина, просто знаеш, какво те очаква - раждането и суматохата около него, нетърпението да гушкаш маймунката...Пък ще има друга среща, може да направим организиран Банкенски излет в парка, където няма да можеш да откажеш присъствие, просто ще те почакаме да се нагодите с бебето и ще се дотресем голяма група  Mr. Green, сигурна съм, че ще имам поддръжници.
Гуш, ами аз да ти кажа преди време исках да направя препратка към архива по говорките за първия МАЙски РД, ама се отнесох...
Ренка, споко, голям корем-отгледано бебе  Grinning
Дидолинке, аз съм "за" с набора да върви детето.
Айде, лек ден, ще ви пиша по-късно пак

# 186
  • София
Целувки на всички  малки и големи Hug Hug Hug Hug

СРЕЩА НА 30.05.2010г. от 17:00ч в ресторант ФЕИТЕ http://www.feya-restaurant.com/CONTACTS-2.html

Ние за съжаление няма да можем да дойдем. Момиченцето ни замина за две седмици за морето и няма кой да ме замества. Утре се налага да не работя, защото Любо е на футболен турнир м/у градините и в неделя няма как пак да отсъствам. Много сложно пололожение....и във вторник затворихме пак заради мен, защото децата бяха болни тези дни. Съжалявам...много лошо се стекоха нещата и със срещата, и с боледуването на малките, и със заминаването ан момичето.

# 187
Честит рожден ден на всички дечковци, които навършиха внушителните 5 годинки Hug

Аз се включвам много набързо, за да попитам някой има ли някаква информация за Дамянчо - сина на Иви. Юлинга, ако четеш, пиши моля те. Случи ми се нещо адски странно и не спирам да мисля за него Sad

# 188
  • Sofia
Оу, Дачи, жалко за срещата май все пак трябваше да го организираме в клубче, дано не оредеят съвсем редиците. Сава също е на футболен турнир утре в Зимния, към 9.30 ще сме там, сигурно ще се видим  Hug
Сиска, звучиш тревожно  Rolling Eyes

# 189
Силве, какво нещо ти се е случило? Дано всичко е наред!
Моите маймунчета и двете са сополиви, капем капки и се надявам до неделя да са читави за пред хора. Отделно мъжа ми е още болничен след операция, за капак и GP-то на децата прекрати практика тези дни и само претичвам м/у болници и аптеки, аман!
До сега не съм споделяла тук, но малката ми е със запушен слъзен канал и вече ни записаха час за сонда през юни. Аз съм в голямо чудене дали да отлагам, ходихме при различни лекари, вкл. и хомеопат, но засега няма подобрение..Ще съм благодарна на всяко инфо за запушеното каналче при бебета.
Мартеа, аз през октомври дойдох на пикника след термин и с разкритие, но в действителност се чувствах ОК. Стискам палци за събитието, не е страшно и минава бързо (дано!) Wink

# 190
Мартеа, аз през октомври дойдох на пикника след термин и с разкритие, но в действителност се чувствах ОК. Стискам палци за събитието, не е страшно и минава бързо (дано!) Wink

душко, дотам имам час и нещо шофиране, не ми е ок вече. Вчера за първи път от толкова време (от няколко месеца не бях стъпвала в градски транспорт) се качих в метро - ами покарах половин час от Банкя до Западен парк, минавайки през паветата на Филиповци (ей, няма по-глупава настилка от паважа) и така ме заболя корема, че просто се чудех къде да отбия, за да се разкърша малко. Освен това, да ме видиш как изглеждам... нищо общо с теб тогава - направо съм хипопотам... Друг път ще се видим, а на вас - весело изкарване!

Бях вчера на лекар, бебка не ще да излиза явно, а бях убедена, че нещата ще са сходни с Теа. Нито разкритие имам, нито контракции отчете апарата за тоновете. Така че, продължавам да чакам.

Днес с Теа ходихме да проверим условията за плуване в един минерален басейн тук. Много е хубав, базата е напълно обновена - всъщност направена е от санаториум на хотел, мислим от юни да започваме. И без това, юни, юли и август градината ни почива. Ние съвсем мързеливо го карахме последния месец - Теа си смени тотално "режима" - спи до 10, вечер ляга в 12-12:30, не спи следобяд - аз малко на майка - хипарка го ударих, но това е, после, живот и здраве, така или иначе ще трябва да се съобразяваме с бебето и няма да имаме такива волни програми. Та покрай това и на детска почти не е ходила, но виждам, че заниманията и децата й липсват - от спетмеври, живот и здраве, трябва да сме по-сериозни с ходенето, макар и почасово.

Сиска, надявам се нищо лошо да не ти се е случило и всичко с Дамянчо да е наред. Ако мислиш, че можем да помогнем с нещо, сподели.

# 191
Не, момичета, нищо не се е случило на нас (пу-пу). Онази нощ сънувах Иви, изобщо не знам какво е предизвикало този сън. Нито съм мислила за нея, във форума не бях влизала 10-ина дни - изобщо нищо, което да предизвика подобни мисли. Та тя ми каза  нещо много лошо за Дамянчо и понеже ми дойде като изневиделица оттогава не спирам да се чудя какво ли става с това детенце, дали всичко е наред. Thinking

# 192
  • Bristol
Мартеа, къде си се разбързала! Още седмица и нещо имаш до термина  Laughing Ако пък преносиш, добави още една седмица. Колко пъти го разправям това на бременните майчета, нагласете се психически, че ще родите след термин, иначе действа зле на психиката. Ама не, всички бързат и не слушат хем старило, хем патило  Crazy Mr. Green

Сиска, тръпки ме побиха  Rolling Eyes

# 193
Сиска, дано всичко е наред с Дамянчо  Tired
Мартеа не остана, наслаждавайте се с бъдещата кака на хубавото време  Hug
Криси, дано скоро се оправят дечицата, а за запушен слъзен канал съм чувала, че помагали редовни масажи, но ти сигурно си го пробвала и това вече, дано се оправите с този проблем  Hug
Лека вечер

# 194
Мартеа, къде си се разбързала! Още седмица и нещо имаш до термина  Laughing Ако пък преносиш, добави още една седмица. Колко пъти го разправям това на бременните майчета...

е как да се настроя за термин, като съдейки по опита ми с Теа, която избърза с 10 дни, трябваше вече да съм родила Laughingмислех си, че малкото ще копира сестра си, още повече, че и аз, и брат ми сме родени 10 дни преди термин - пък нали има някаква наследственост в цялата работа. Когато - тогава, само всичко да е наред. Но това не ми пречи да се търкалям в момента, де, и едвам да си издържам килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт