Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник на дечицата ни днес!
Цитат на: didolinaa

link=topic=493413.msg15307411#msg15307411 date=1275317748
buba76_ дано да е взет изпита другото е лесно,наздраве от сега   bouquet

благодаря  Hug

# 211
Добро утро и честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца!

Аз изперках покрай чакането, започнах с идиотските сънища  Mr. Green Сънувам аз тая нощ, че отивам да раждам, а докторът ми ме слага да се разписвам под някакви посещения от цялата бременност и ровя в един бумаги, да си търся името. За да не се нервя, ме черпи цигара Марлборо, паля аз, обаче нали не съм пушила 9 месеца и ми става лошо - обръщам се към една скамейка, а на нея стоят всички момичета за Шейново от другата отчетна тема, аз питам някой иска ли да ми допуши цигарата и всички вдигат ръка. След като надлежно разписвам бумащината, тръгвам към една тоалетна, сещате се за какво, на вратата на която тоалетна провеждам кратък ръкопашен бой с една баба, която също е на зор. Бабата май е 62-годишната родилка, съдейки по червилото. Лекарят ми, нали съм го ангажирала, идва и започва и той да се кара с нея да ме пусне. Тук някъде се събудих. Цялото това се случва в една стая, която е като извадена от училището на Хари Потър, а всички мебели са гротескно огромни. Включително тоалетната чиния. Та така. Да взема да раждам, че ще взема да изрежисирам някой нов клип на Рамщайн.

# 212
честит празник на децата ни, да са здрави и щастливи!!!  Heart Eyes
(Надето бори един стомашно-чревен вирус, добре, че не дойдох на срещата, но май юнашки се справя)
Мартеа, страшно въображение имаш, честно! хайде, говори й на бебка да излиза, увещавай я  Hug нямаме и ние търпение да се похвалиш  Heart Eyes
Криси, мерси за снимките от срещата, чудесни са, децата са толкова порастнали, пу-пу!

# 213
  • Варна
Честит празник на дечицата!
Да са живи и здрави, весели и щастливи!

Мартеа, вече съвсем малко остана. Почти стигнахте финала с бебката.

Тук е такова неприятно времето. Мрачно и се кани да вали. Не ми се иска да се мокрим, а така се канех да заведа Детелина някъде.

# 214
Честит празник на всичките майски дечица и тяхните братчета и сестричета  Hug

Много хубави снимки и пораснали дечица видях от срещата.
Мартеа, малко остана наистина, дано скоро се гушкаш с малката госпожица, а за сънищата ти наистина са интересни  Hug
Времето днес наистина е ужасно и ще пропуснем разходката.
Лек ден

# 215
  • Sofia
Честит детски празник на дечицата!!!   bouquet
Бубе, браво за изпитите, наистина ви трябва дружна почивка  Party
Мартейко, само споменавам бременилките, за да знаете, че ви мислим и си ви броим за срещи, въпреки че надлежно сте предупредили за отсъствие. Леко и бързо раждане и ви очакваме на другите срещи  Hug Иначе сънищата са си за книга или фентъзи разказ, като гледам имаш още малко време да пренесеш случките на носител  Mr. Green
Бързо оздравяване на дечицата, че идват топли и приятни дни.
Хъгси, да ти е жива и здрава момата   bouquet
Целувки за всички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 12:38 от kroche

# 216
Честит детски празник на дечицата!!!   bouquet
Бубе, браво за изпитите, наистина ви трябва дружна почивка  Party

така е kroche   Wink

мартеа, ще ме умориш с този сън, да не е свързан и с вчерашния ден бе цигари, (въпреки че от 9 м. не пушиш) Wink, бебка се ослушва още като гледам не остана  с теб сме  Hug

# 217
Честит празник на милите ни прекрасни деца! Пожелавам на тях (а и на нас) здраве, та техните усмивки да не слизат от лицата им (а и от нашите) и като мънички слънчица да греят душите ни!

Мартеа, ще ме пукнеш от смях  Laughing На теб вече хич не ти е смешно, де.... И ти какво му даваш зор на детето да излиза, вътре си му е сигурно, мекичко, топличко, ти искаш да му развалиш рахата  Wink Шегувам се  Hug Ааа, ти тази сутрин рано си писала, до довечера има време... Пък току - виж с воя на сирените утре да се извие и нов бебешки плач  Hug  Hug  Hug

Гушлевааа, как може да наречеш Ема грубиянка?! Като я знам каква е душица мила, представям си пък Ели...  Heart Eyes Добре, че не са се срещали с моя "батко" (бъдещ), че сигурно ще го помислят за излязъл от Сървайвър  Laughing Един ден почти беше решил да опита на вкус една божА кравичка, нали ги знаете тези малки червено-черни буболечки. Той много обича да си ги събира в ръката и някой му каза "ама ти не знаеш какъв вкус има".... Ее, ако не бях там, сигурно щеше да разбере какъв е вкусът на божАта кравичка...
Много са ни хубави и пораснали дечицата, наистина  Heart Eyes

# 218
Честит празник на всички дечица!
Пожелавам им много здраве и безгрижно детство!

# 219
Честит празник на всички дечица.Безгрижно детство и много усмивки!
Ние бяхме първо на Рума на Младост 2-там бяхме на тържествои бяха всички дечица от групата на Ники.После ходихме в един детски клуб с нейната най-добра приятелка ,изкарахме добре.Получи книжка на Барби и бебенце Котенца-паднаи се маймунка:)
МартеийкеSimple Smile

# 220
майчета, стиснете по един палец за моята щерка - за първи път борим ангина! тази нощ горя милата 39.5-40 градуса, беше кОшмар!  Cry

# 221
Малейна  Hug дано бързо се оправи малката  Peace

# 222
Мартеа   Joy  Hug.

Малейна да се оправяте бързо. Гадни са ангините с тия температури  #Crazy.

# 223
  • София
Малейна, стискам палци да се оправите бързичко!  Hug

# 224
  • София
Малейна, пожелавам успех! Знам, че няма да даваш АБ и стискам палци да успеете!

Много ви завидях за срещичката...ужасно ми беше гадно. И Кроче мина сутринта, и после не се появи Sad

Мартеа, да ти имам фантазията  Crazy

Аз в понеделник си отрязах косата. Ужасна беше вече и сега съм с късичко Simple Smile Едвам си връзвам опашле.

И нямам друго с какво да се похваля...и музата ми липсва. Направо не ми се влиза във форума. Влизам, защото чуствам някакво задължение и да разбера кой как е...но мерак за писане- никакъв.

Прегръдки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт