Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 65 032
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Ренка, Дачи, и аз стискам палци скоро да се похвалите с хубави новини  Hug  Heart Eyes

# 511
А ти как си? На снимките изглеждаш перфектно.
Мерси! Физически се чувствам наистина много добре.
Психически...всички знаем как е - върхове и спадове, нормално.
Аз не съм казала за какво да стискате палци. Марти има увеличен бъбрек. Още не се знае каква е причината. Лекарите заподозряха, че вследствие на това, т.е на задържаната урина, може да е станала инфекция. Аз не исках да повярвам. За съжаление изследването на стерилната урина в три различни лаборатории потвърди наличието на такава инфекция. Сега ще видим. Лекарката иска да пие АБ. Довечера сме на преглед и при още един лекар, за второ мнение. Това е засега.

# 512
Ренка, наистина обединената мисъл прави чудеса, но най-големи чудеса прави майчината молитва. Знаеш какво трябва да правиш, нали  Wink
Ние сме с теб, всичко ще е наред, гушкай си детенцето и си мисли как бъбречето му изчиства всичко натрупано и така...то ще се случи Heart Eyes
А ако все пак се наложи приема на АБ, не забравяй, че на тази крехка възраст не са много средствата за борба с такова вътрешно огнище на инфекция. Антибиотиците сами по себе си не са чак непреодолимо зло, прекаляването с тях е опасно Peace
Все пак, ако можеш, отлагай до последно и му давай да суче, нека да прочиства бъбречетата с кърма, това е най-доброто средство.
Извинете ако досадих  Embarassed

# 513
Ренка, дано всичко се оправи с Марти и да не се налага АБ, но в крайна сметка Августа го е описала много правилно, позитивното  мислене е най - доброто!

# 514
Ренката дано всико е наред!

# 515
Ще връзваме опашки и панделки - така каза ехографът вчера! Blush

# 516
Пателинка, браво!!!
Ренка, всичко ще се нареди!

# 517
Patelina, супер, баткото ще пази момата  Wink
Ренка, пиши как сте, как е малкия Марти?

# 518
Пателинка, страхотна новина! Лека бременност до края и прекрасно момиченце да гушнеш!
Биренка, как сте? Всички стискаме палци и се молим за вас!  Hug

# 519
  • Mediterraneo
Ех, Пателинке, какви трепети  Heart Eyes Да ти завиди човек!

Ренка, мисля за Марти  Hug

# 520
Пателинке супер! Леко бременеене!

# 521
ех пателинка супер, спомням си какъв трепет беше при мен като ми казаха така  Hug

ренка  Hug Heart Eyes

# 522
  • Варна
Пателинка честити ви панделки. Дано да дава де вашата мома, не като моята.

Рени, мисля ви с Марти. Бъди сигурна, че всичко ще се оправи с малката душица. Hug

# 523
  • София
Пателина, супер  Grinning
На мен не ми е писано да връзвам панделки и много завиждам, да знаеш  Crazy

# 524
На мен не ми е писано да връзвам панделки и много завиждам, да знаеш  Crazy

Що така реши?  Mr. Green С третия опит може да се получи  Flutter .

Общи условия

Активация на акаунт