Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 65 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
На мен не ми е писано да връзвам панделки и много завиждам, да знаеш  Crazy
Що така реши?  Mr. Green С третия опит може да се получи  Flutter .
Laughing Точно това си помислих  Hug
Пателинка, много хубавко - панделки, розови дрешки... супер  Hug
Ние сме си все така, благодаря, че мислите за нас. Сега ще правим всеки месец урини, ехографи и ще следим положението. Аз на своя глава се отказах от антибиотика. Засега. Дано не съм сгрешила...
Иначе имах "кърмаческа" криза - не ми достигаше млекцето няколко дни. Сега вече всичко е наред.
Марти трупа бузи. Наско е сополив и е в майка.
Това е накратко  Hug

# 526
  • София
Пателинка, честито ти розово!  stork-girl

Ренката, браво на теб! Дано се оправи Марти без АБ.

Ема и тя беше сополива, все още леко е, но от днес е на градина пак. Ходи вече два пъти на художествена гимнастика, на стадион Левски, ама не знам към кой клуб  Crazy там са емнайсе хиляди, знам само името на треньорката - Деси. Препоръчаха ми я като такава, която добре се справя с деца. Днес много ми похвали детето.  Flutter

# 527
Благодаря ! Привиквам с новината все още, свикнала съм с мъжко  Wink Татито и той, двамата с Момчил чакаха братче, ама не би....
Ренка, дано се оправи без АБ малката душичка. Щом ситуацията е под лекарски контрол ,всичко ще е наред! Да се похвалите скоро с добри новини  Praynig

Аз да си похваля гарджето - свикна бързо в новата група и госпожите много го хвалят. Вече ходи и на плуване с желание, иначе в началото беше рев и тръшкане да го отписваме. След дълги разговори и ултиматуми  Wink се съгласи да пробва пак и сега му харесва. Вчера са ги водили на народни танци и на тях му харесва и иска да го запишем и там. Като стартира и английския, ще стане доста натоварена програмата  Crazy

Гуш, във Фестивална има ли клуб по бойни изкуства за нашите нладежи? Ако случайно си видяла , де...

# 528
  • София
На мен не ми е писано да връзвам панделки и много завиждам, да знаеш  Crazy

Що така реши?  Mr. Green С третия опит може да се получи  Flutter .

ХА ХА !
 Не, няма, повярвай Simple Smile

Пателина, на какво си се замислила да го запишеш? Аз се чудя за Павката...Любака не е много спортна натура и мисля, че това в ДГ му е достатъчно, но на малкото му се отдава.

Гуш, Браво на гимнастичката. Има ли някъде, където да е отишла и да не я хвалят?!?  Laughing

Моите си ходят на ДГ. Любака започна ДГ и се появи кашлицата. Няма оправия. Явно има нещо там, но противоалергични няма да дам, ако не е много наложително. Направо си отрових детето.

# 529
Пателинка, мислиш, че е подходящо на тяхната възраст да ходят на бойни изкуства? Наско миналата година ходеше в градината, беше понаучил хватки, туй-онуй. Беше се научил да брои до десет на японски. Обаче баткото, който им преподаваше бил много несериозен - пропускал часове, съкращавал времето на заниманията. Много се разочаровах.
Тази година има футбол в градината. Наси много се е запалил и ще ходи. На първия урок баткото много го е похвалил на свекърва ми - другите ритали еди как си, а нашия демонстрирал техника - не с пръстите като другите деца, а с вътрешната страна на ходилото, като истинските футболисти ( да си похваля и аз мойто  Wink ) .
Та продължаваме с английския, ще ходи на футбол, но много искаме да го запишем на айкидо. Аз мисля, че е малък. Мъжът ми мисли, че точно му е време. Та не знам.

Лелеее, колко пораснаха нашите деца... Сега като гушкам Марти и като виждам колко е зависим от възрастните и като го сравнявам с Наско... Насето ми се струва направо великан  Laughing и толкова голяяям, самостоятелен, всичко може да прави, даже ми помага.
Като гледахме с мъжа ми последната серия на Стъклен дом (не знам дали го гледате) едната от героините се беше напушила и вика на техните "сега ще свия една и можем да се напушим заедно". Почти в един глас с мъжа ми казахме "представям си ги някой ден и нашите да се явят на вратата с такива физиономии и с такива реплики"  Laughing То сега ми е смешно, ама дано не се стига до там.

# 530
Ренка, дано Марти се оправи без АБ и всичко да е ок.
За великаните и аз така в началото като погледнех Веси, а преди това малкия и направо ми ставаше смешно на моменти. Но с времето се нормализират тези разлики и някак си свиква човек  Wink
Бързо оздравяване на сополивите дечица, Веси и тя беше тръгнала да се разболява, за сега се спря да видим.
Гуш, браво на гимнастичката  Hug
Лек ден макар и дъждовен

# 531
Дачи, сега ходи на плуване и английски. Може би и на танци,щом иска . Държа да ходи някъде да разходва енергия, защото е 30кг и да не стане зле положението.  Mr. Green
Ренка, за бойните изкуства, мисля си, че не са толкова малки. Ще усвояват движенията повече като упражнения. По нататък ще осъзнават философии и прочие... Най-важното е да се ходи с желание , щом му харесва на Наско, пуснете го и ще прецените. При нас въщо има футбол, но няма условия за тренировките , ритат на цимент в малко помещение. Иначе Момчил много обича да тича с топката..

# 532
Пателинка, а колко е висок Момчил? Наско май върви дребничък - 111 см., 18,5 кг. е.

# 533
  • София
Ренка, как е Наско? Има ли някакви новини?

Любака ходи на плуване и футбол. Общо взето е модно, не че му се отдава или че може да рита  Laughing
Павката го записах на футбол и за негов ужас- няма плуване още. Макар, че според мен той е готов гмурец. Това лято се къпеше сам в морето...нямате си представа колко е стабилен, силен и как издържа 20сек под вода  Shocked Е, като казвам сам...при нас беше плитко, спокойно и ние бяхме на 2м от водата. Но пак...ако не ми се беше случило щях да порицая всяка майка, която оставя детето си само във водата.  ooooh! Наистина е много добър. Даже се научи да лежи във водата, започна да рита с краката и да се придвижва...опасен е той. Любака в морето все едно е с 4 години по-малък. С него винаги влизаше някой и не го оставях сам и за секунда.

# 534
Висок е - около 124 см. Не изглежда дебел, но не е и слаб . Може би костната система тежи също...

# 535
  • София
Мозък, мозък...  Laughing

# 536
Калоян и той е с натоварена програма - в градината на футбол, латино танци, английски и приложни изкуства. Добре че нямат още нещо възможно, че и на него би поискал  Crazy. Отделно понеделник, сряда и петък го записахме на бойно изкуство. Преподавателя ми е познат, много е добър с деца, в групата им са 4 или 5 такива малчугана. Мисля че не са малки, стига треньора (или както там му се вика  Embarassed) да работи с по-малки деца. Моето е много доволно, има кимоно изобщо пълна програма.

Ренка  Hug - мама знае най-добре!

Дачи.... не се кани.... знае ли се......  Whistling

Изчезвам да лягам.... правя едни процедури за прословутата дископатия и от лекарството ми се гади та се не знае.... и свят ми се вие....  ooooh!.

# 537
Привет,

да взема и аз да се разпиша.
Какво ново - Теа е в нова градина, с голямо съжаление се разделихме с предишната, три години изкара тя там, а аз съм убедена, че учителката й е най-прекрасната детска учителка на света. Но сега нямат деца на възрастта на Теа, всички са около 3-годишни, няма смисъл да ходи там, ще се върне назад в развитието. И така, записахме се в нова, пак частна, все още чакаме място в държавна, но вече си мисля, че няма да ни огрее. Ще ходи до обяд, сутирн я взима бусче, а на обяд отивам да я взема с бебето, тъй като тогава няма транспорт. Със смесени чувства съм от самото начало за тази градина, имам доста забележки, но нямаме голям избор, дано все пак са ок нещата. За заниманията - имат английски всеки ден, веднъж в седмицата плуване, но ходят в един минерален басейн наблизо, утре ще е първият й  час. Иначе можем да избираме между изобразително изкуство, народни танци, карате, футбол - и момичетата можело. Тя си избра изобразително изкуство.
Добре че в новата градина е с други две деца от старата, засега й харесва, но ще видим. Ако нещо се объркат нещата, има и една новооткрита занималня тук, със засилено изучаване на чужди езици, обаче е до 12:30 (сегашната е до 13:30, вторник и четвъртък до по-късно заради допълнителните занимания) и е без обяд и без транспорт. Ще видим, дано ни хареса настоящата.

Иначе неприятното е, че Рая се разболя - някакъв отвратителен вирус - отначало зачервено ушенце, после изведнъж започна да кашля. Давах й Проспан, изписан от педиатърката ни, кашлицата стана по-мокра и аз се успокоих. Да, но днес бяхме на контролен преглед и лекарката каза, че нещата вървят към бронхит. Лошото е, че чу и астматично издихание. А нали аз съм астматичка, направо ми е много криво днес... Взехме инхалатор и сега правим инхалации с физиологичмен разтвор, пие Флудитек и противоалергични. Много трудно стават тези инхалации, тя ужасно се изнервя, бяга във всички посоки, удря си нослето в маската, то аз не мога и да й я задържа на личицето, де. Моля се всичко да мине благополучно и да няма моите проблеми Praynig

Та така. Като мога, ще кача снимки от морето, но кога ли ще имам време...

# 538
Мартейка, защо й правиш инхалации с маска? Пробвай с накрайника, който е към инхалатора, просто да стои пред нослето й, много по-лесно е и е също толкова ефикасно, ние с Косето като стояхме в болницата миналата година, всички деца по този начин ги инхалираха. Косето и досега така го инхалирам. И той е с астма, и на мен ми беше криво в началото и тежко, обаче постепенно свикнах с мисълта и с нещата, които трябва да правим, и така, няма начин.

Миша в градината тази година не знам какво ще има, сигурно пак английски и хоро, иначе изяви желание да ходи на балет, та от другата седмица ще я водим, да видим дали ще й хареса Grinning

# 539
Мартеа, дано всичко се оправи с малката сладурана, а каката да остане доволна от градината и да научи много неща  Hug
Веси тази година ще е на плуване и английски в градината, басейна е доста отоплен и водата гореща, дано има по - малко боледувания.

Общи условия

Активация на акаунт