Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 65 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Засрамих се и качих най-накрая малко снимки
паролата си я знаете Wink

# 541
  • София
Леле, Рая е прекрасна просто! Уникален сладур  Heart Eyes

Теа ми изглежда променена, много порастнала, някакси помъдряла  Grinning

Прекрасно сте си изкарали, личи си от снимиките.

# 542
  • Варна
Страхотно малко бонбонче е Рая. Така сладко се усмихва. А Тея наистина много е пораснала. Погледът и е на голямо дете.
Дано да се оправи по-скоро Рая.  Hug
Като има и други деца от старата градина сигурно и на Теа ще и хареса в новата. Важно е и на теб да ти харесва.

Иво ходи на рисуване и евентуално ще ходи на плуване, когато стоплят басейна. Чакат да пуснат парното сигурно, за да го топлят.
Неприятното при нас е че на Иво му откриха много набъбнала трета сливица и искат да я махаме. Ние сме против, но правихме аудиограма и казаха, че има изместване на слуха от нея. Сега се опитвам да открия някакви алтернативни методи на лечение. На мен са ми я махали и после тя пак порасна и не ми се иска детето ми да минава през това.

# 543
  • София
Ей, Мартеа...лоши работи. Дано е само кашлица, без астма...аз на Павката му правех инхалации докато спи. После се оказа, че той и буден няма нищо против, но в началото само така....
Дано се оправите бързо и без последствия!
А снимките са страхотни! Напълниха ми душата!

# 544
  • София
Момичета с кучета...или ако сте чували, знаете ли добър онколог за кучета? Аз май не ви писах, но и Рени я оперираха във вторник ...някакъв тумор на влагалището, който сега е в лаборатория за изследване. Но искам да проверим, дали има разсейки по тялото.

# 545
Ох, Мартеа, дано всичко да минава и да се разминава  Hug Големи сладурки са тези твоите момичета  Heart Eyes Порасналиии, променили са се много, кукли! А Рая какви уникални мигли извади... Много сте сладки всички!
Дачи, аз не мога да ти помогна, съжалявам. Но дано да няма разсейки  Hug
Тиа, скоро да оздравяваш! Някакви бабини лекове няма ли за това чудо?

# 546
Мартеа страхотни снимки,малката е много сладка,а Теа е порастнала!
Ники си ходи на градина- плюс английски ,танци и гимнастика, и тя иска на балет ,но ще видиме.

# 547
Еее, голяма сладуранка е Рая! Красавица!  Heart Eyes  Кака Теа също е много хубава и голяма! Да са ти живи и здрави девойките, Мартеа!
Много неприятно това с бронхита, дано се повлияе скоро от инхалациите и да не става астма  Praynig

Деспина, не може ли някакви капки за смаляване на сливицата да приложите?

# 548
Биренка, пожелавам бързо оздравяване на Марти и да се гушкате четиримата вкъщи! Поздравления за кърменето и упорството ти!  Heart Eyes
Мартеа, прекрасни момичета имате! пу-пу! и Рая бързо да оздравее, без последици дано!
Гуш, браво на Ема, важното е да й харесва гимнастиката!
целувки от нас, бъдете здрави и малките, и големите (и домашните любимци  WinkHeart Eyes

# 549
Мартеа, голями сладурани са каката и Рая, да са ти живи и здрави  Hug
Дачи, не знам за съжаление добър лекар за кучето, дано всичко е ОК.
Ти как си, всичко наред ли е?
Лека вечер

# 550
martea всички сте много готини, а малките сладурани големи Heart Eyes, дано бързо се оправи малката принцеса.

# 551
Привт на всички! Отдавна не съм писала, но нещо хич не ми остава време  Embarassed
Ренка, честито ти съкровище. Да е много здрав, много послушен и много радост да ви носи. Мноооого сте сладки  Heart Eyes. Бързо оздравяване!
Пателина, леко бременеене  Hug
Криси, честити ходещи крачета. Да са и равни и гладки пътищата на Вики  Wink
Дачи, опасна и оправна девойка си ти. Надявам си всичко с теб да е наред. За кучето и аз не мога да помогна-дано няма разсейки Hug
Мартеа, страхотни сте  Hug. Бързо оздравяване!
Гуш, браво на Ема. Дано и хареса  Heart Eyes
Августа, пази се мила  Heart Eyes
Ние сме добре. Починахме си хубаво лятото. Маги си ходи на градина, като там я записах само на актьорско майсторство. Иначе си ходи сериозно на гимнастика и танци. Расте и на височина, и на фасони, и на уста  Whistling. Такива работи при нас  Wink
Лек и успешен ден!

# 552
  • София
Ей Адри, ти се появи бе!
За първи път чувам за занимания по актьорско майсторство в градините. Точно като за Маги  Grinning

Аз пък вчера водих Ема да и пробият ушите. Изневерих на принципите си, омагьосах я и я обработих тя сама да поиска  Rolling Eyes
Ама ми е толкова сладка с обички  Heart Eyes
Купихме и трико и полуцвички (май не се казват точно така) за гимнастиката и сега се кълчоти тука, много е смешна.

# 553
Гуш, честити обички на Ема, със сигурност и тя се харесва много  Hug
Адри, Маги да не я готвиш за бъдеща актриса  Wink

# 554
Честити обички на Ема! Със здраве да си ги носи  Heart Eyes. За кълчотенето - свиквай, че после като започне с мостовете, премятанията и пр. да не се стряскаш  Joy. Голям кеф е да гледаш, когато детето ти прави нещо с удоволствие, а пък за блесналите очички, когато го похвалиш, че е научило нещо ново - да не говорим  Laughing.
За актьорското майсторство и аз бях, надявам се приятно изненадана. Две години в градината ходеше на всичко - танци, приложни и английски. В първа група бях изумена колко много неща научиха и правеха. Във втора група смениха госпожите и на откритите уроци бях просто потресена. За това реших да не я записвам на нищо, ама като казаха за това и бях първа. От опита ми с градинските занимания не съм особено въодушевена, но пък се надявам да се забавлява  Laughing. Сега гледам, че и йога май ще има, та ще видим.
Иначе за актьорските ни умения се знае. Диплома можеше още като бебе да вземе. Много я влече. От две годишна я водя редовно на театър и сме изгледали всички постановки по мноооого пъти, а за пиесите в къщи да не разправям. Даже бях стигнала до там, да търся школи, но на всякъде ми казваха от 7 г. нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт