Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Да ви разкажа за последния подвиг на моя естествоизпитател. Преди две вечери като ще ляга ми се мярва пред очите нещо променен. Заглеждам го аз няма му бретона. Питам аз какво е станало. Хванал ножицата и си отрязал косата, за да могат с микроскопа играчка на сестра му да правят изследване на ДНК. Това последното от гледането на От местопрестъплението.
Та сега Иво е подстриган до дъно отпред на челото. Всичко в полза на науката.

Деси това ме разби  Laughing, големи са сладури  Hug

# 631
Деси, Ивчо безусловно оглави класацията ми за луда глава с тва окърцване на бретона   hahaha Моят син го гони по петите, де, не си мисли. Точно това не е правил обаче  Laughing
Гуш, браво, много се радвам, че си намерила правилния път. Ако можехме да се отърсим от стереотипите и моделите, с които ни заливат постоянно, щяхме да намираме начин за лечение на всичко, а и въобще да не се разболяваме-всички механизми са заложени в нас. В този смисъл не ти и трябва да учиш медицина-тя не ги признава тези неща  Wink
Мери, аз продължавам да размишлявам на темата за земята  Thinking Т.е. ти не можеш да си купиш просто така земя, нали? Щото в нашата държава, където едно палто е 250-300 лв, че и 600 лв., един декар земя 2-3 категория е 300 лв.-няма по-евтино нещо от земеделската земя в България  Rolling Eyes Казвам от гледна точка на стойността й-тя на практика е безценна и вечна, в сравнение със стоките, които купуваме за един сезон  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:08 от Avgusta

# 632
  • София
Деспина  Joy гледаш филми и във филми живееш  Joy Мани, мани тез деца  Laughing Много се смях.

Гуш, Любака също не беше зле. Явно вече порастват и изкарват вирусите по-лесно.

Днес ще водя децата на изложба на динозаври. Добре, че е форумът  ooooh!  Дано не забравя фотоапарата Simple Smile

Хубав ден на всички. Страхотно време!

# 633
Здравейте ,Ники и аз сме ок.Беше при баща си тия дни,аз релакс.
Започна да ходи на плуване,много и харесва.
Не е ли време за среща?
Дачи чакаме снимки!
Деспинке много са сладки:)

# 634
Честит имен ден на Рая и Миша и на всички именници днес! Да са живи и здрави и с гордост да си носят името!   bouquet

Ние сме добре. Като страстни почитатели на динозаврите също ходихме на изложбата, после игра в с приятелче в парка на Св. Троица.  Въобще остана много доволен младежа  Party

# 635
Честит имен ден на всичк именици!Много здраве и щастие! Tada  costumed034  Party Time  ura

# 636
Да са живи, здрави и щастливи всички днешни именници!
 smile3525 newsm51  ura
Ако динозаврите останат по-дълго, сигурно и ние ще ги навестим Wink
Ками, какво е това ревящо бебе в аватара ти? А къде ходи Ники на плуване? Митко ходи 6 месеца при Мазнейкова, но почти нищо не научиха децата за това време и го спряхме засега.
Пателина, нищо не казваш за пупата...баткото вълнува ли се?

# 637
Ето малко снимки от събота http://www.facebook.com/album.php?aid=36212&id=100000422857079
Криси, пупата е добре - расте, а аз дебелея. Ще видим в края на седмицата на консулта какво тегло съм заформила   Mr. Green
Момчил се вълнува, да. Обяснява на всеки, че ще раждам и ще има сестриче, даже му е измислил име -  "фъстък" . А пък онзи ден баща му му показа първата снимка на беба от ехографа и искаше да я носи с него в градината  Crazy

Ками, и аз забелязах аватара - да подозираме ли нещо?  Thinking

# 638
Привет, честито на всички и благодаря за пожеланията!

Пателинка, къде са тези динозаври и докога, аз не съм разбрала.

# 639
Patelina много хубави снимки, а като си спомня какви къдрици имаше малкия сега с тази прическа е едно пораснало сладко момченце, бъдещ батко разбира се  Hug

честито на всички именници   bouquet

# 640
Здравейте.
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Пателина, много хубави снимки  Heart Eyes

# 641
Благодаря ви за поздравите, момичета Hug

# 642
  • Варна
Честит Имен ден на всички празнуващи днес.  Hug
Пателинка, чудесни снимки. Ще покажа на Иво да види динозаврите. Ние така и не ходихме да ги видим. Дано Момчил продължава да е все така ентусиазиран батко.

При нас шоуто продължава. Днес Иво не отишъл на рисуване. Госпожата го събудила, казала му да се облича и отишла да буди другите деца. Той станал, ходил до тоалетна и се върнал да си доспи. Като дошли да го вземат, той спи. Естествено пропуснал рисуването. Госпожата била сама, без леля и нямало кой да го заведе. Ама поне си поспал де.

# 643
Хихихи, ми уморено е било детето, как да ходи на някакво си рисуване  Laughing

Мартеа, динозаврите са на бул. Т.Александров - като идваш от центъра се падат от дясно, малко преди пазара Димитър Петков. В едно голямо  бяло хале са, прилича на парник . Работят от 9 до 18ч. Не  знам до кога ще са там обаче.

# 644
  • София
Хихихи, ми уморено е било детето, как да ходи на някакво си рисуване  Laughing

Мартеа, динозаврите са на бул. Т.Александров - като идваш от центъра се падат от дясно, малко преди пазара Димитър Петков. В едно голямо  бяло хале са, прилича на парник . Работят от 9 до 18ч. Не  знам до кога ще са там обаче.

До февруари месец  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт