И на мен като са ми махнали сливиците след час-два съм поискала баничка с кисело мляко. Понеже и аз съм скарана с кремове, каши и сутляши, докторът казал на майка ми"разбира се, че можеш да й дадеш, щом е гладно детето". Та стреса е повече за родителите май. 
Честито и на всички по-големи, които празнуват днес! Да се чува името им!
Днес има ски уроци, блеснало е едно слънце навън, мисля да я заведа
Вече си направихме резервацията за ски ваканцията в Австрия. Този път аз избирах курорта и се надявам да ни допадне. Предния път беше голямо разочарование за мен, но аз не го бях избирала
Този път съм се спряла на семеен курорт. Бил много подходящ за малки деца. Страшно много писти и съоръжения, съответно и цената на картите не е ниска 

Ужасна работа...като малко дете съм. Искам и аз във Венеция, искам и аз такава рокля, искам и аз такава пола, искам и аз такава кола...ужас, ужас. Та, в този ред на мисли, Мери искам и аз така 
Спах, като мечка ... лягане в 10ч и сутрин едвам отварях очи за закуската в 9.30
Страхотно, а не като днес в 7ч- ставам, ама още сънувам ходейки
) и сега ми остава истински часовник със спайдърмен на Любо
Последно измислих да купя един електронен часовник и да залепя по него стикери на Спайдърмен 
спрях да обръщам толкова внимание на материалното, "киселото" грозде. Важното е да сме здрави, щастливи и да се обичаме

Препоръчани теми