Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 35 476
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Относно Яман, има нещо в него,у което и мен ме привлича.  Embarassed Вярно, че съм наполовина на годините му, ама не знам - страшно ми е чаровен.  Embarassed Пък и след Джем, Али и Левент, твърдо слагам Яман.  Simple Smile

# 91
Джеврие предлага примирие на Фикрет! newsm48
Да вярвам ли на очите си??

# 92
Истинската Ферхунде се задава  smile3508 smile3532
И баба ви Джеврие се завърна!  Mr. Green Децата преди нас се сетиха да се хванат на бас след колко дена ще се върне.  Mr. Green
Джеврие предлага примирие на Фикрет! newsm48
Да вярвам ли на очите си??
Не, не вярвай! Laughing ББ Подаръкът е "отровен"!
Ха-ха-ха! Joy Левент смята, че Ферхунде е простовата и неподходяща за фирмата!  Mr. Green И тя чу!  Joy Така е, не спря да се бута в него, протяга му ръка все едно че е аркадаш от училището.  Mr. Green Според етикета този който пръв може да подаде ръка е шефът, не подчиненият! Sunglasses

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 21:57 от soya-fen

# 93
Този Левент не изглежда лош..  Flutter Crazy

# 94
 hahaha Този Левент:
- Тази новата ми изглежда простовата.
Как па успя да я прецени толкоз бързо.
За сметка баба Хайрие шие, та шие, не се спира. Ма тя можела да работи, бе хора.

# 95
  • някъде там и аз незнам
тупур,тупур и аз да дойда при вас най накрая.Оформлението е надминало очакванията ми дори
 newsm51. Връщам се да ви чета

# 96
Левент в мелодията нещо по ме кефеше с ролята си,тука е малко тъп  Laughing .
Да не би в джеврието да са се вселили няк'ви духове и да е станала толкова добричка  Joy
Хайрие за това е много дебела по цял ден в тях стои  #2gunfire

# 97
Соя-фен ББ В какъв смисъ подаръкът е отровен, да не е напоена с нещо гадно?

Чао до утре

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:20 от mirasv

# 98
Соя-фен ББ В какъв смисъ подаръкът е отровен, да не е напоена с нещо гадно?
Гледах напред и въпреки че не разбирам ББ мисля, че това е било нощница на покойната жена на Тахсин. Фикрет се похвали пред останалите с подаръка, Дениз избухна на баба си и се разплака, а Тахсин й се накара яко.

# 99
Левент в мелодията нещо по ме кефеше с ролята си,тука е малко тъп  Laughing .
Да не би в джеврието да са се вселили няк'ви духове и да е станала толкова добричка  Joy
Хайрие за това е много дебела по цял ден в тях стои  #2gunfire
Хе-хе-хе, заради Ферхунде ли те е яд?  Mr. Green Laughing

# 100
Hug
В сравнение с Яман предпочитам Левент /все едно някой ме пита...../
Левент е по-стилен,Яман ми е по тип чичко.....

подкрепяяяям Simple Smile

подкрепям и аз.

# 101
  • някъде там и аз незнам
 Wine Glass cheers
Момичета и момчета, знам че е малко раничко за утре,но ще имам тежък ден и мисля да си лягам ,а утре няма да имам време да намина да ви почерпа ще го направя сега.Пийнете по едно от мен  за здравето на дъщеря ми която става на 8 год.  party023   bdbaloni           bigdance2   Наздраве от мен и лека вечер.

# 102
Първо да ви честитя и поздравя за страхотното оформяне на темата
Гласувах с Ферхунде се справя според възможностите
Джафрието.......какво да кажа,да не ти е на главата сече и пи-пито де как веднага се сети да излъже нещо...а Я КОЙ ВИЖДАМ smile3505 Вие познайте

# 103
Wine Glass cheers
Момичета и момчета, знам че е малко раничко за утре,но ще имам тежък ден и мисля да си лягам ,а утре няма да имам време да намина да ви почерпа ще го направя сега.Пийнете по едно от мен  за здравето на дъщеря ми която става на 8 год.  party023   bdbaloni           bigdance2   Наздраве от мен и лека вечер.
Да ти е жива и здрава, желая  здраве, щастие, успехи и любов!  love001 nbirthday

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:37 от soya-fen

# 104
На мен ми стана много чудно Хайрието като попита - а Ферхунде колко ще дава, когато обсъждаха кой с какво ще помага за вноските. Тия хора не сущат ли интуитивно, че е въпрос на време тя да напусне дома им. И ми дожаля за Лейля - тя вечно се състезава със сестра си откакто се върна в тях.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:55 от tzarina

Общи условия

Активация на акаунт