Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 35 459
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
soya-fen  бб  пак ли от Оуз ще са двата боя?

# 76
soya-fen  бб  пак ли от Оуз ще са двата боя?
ББ Следващият път Хайрие ще я види с любовника Левент и насмалко да я измъкне от колата за косите (Шефкет е в затвора, а Ферхунде още живее с Текинови), Mr. Green а по-следващият път ще бъде от третия й мъж. Не си спомням причината, но бяха пуснали снимки как я е затиснал на канапето и я стиска за шията.

# 77
 Благодаря  soya-fen bouquet Heart Eyes   вярно, че бяха пускали снимки, сега се сещам. Искаше ми се по-стабилен пердах да и ударят  Mr. Green не, че ще има смисъл де....    или пък тя ще се оправи...

# 78
  bouquet за темичката, наистина страхотно оформление Hug

В анкетата гласувах - Ферхунде се справя според възможностите си Peace
Съгласна съм с Естел, че разбирам повечето и постъпки, защото и на мен ми е познато чувството да си сам и неразбран. Съгласна съм  и с Чеб. Аз съм оптимист с реалистични наклонности и също виждам добри черти във Ферхунде. Може би ако във филма имаше един наистина достоен човек, който се справя сам с живота, нямаше да я харесвам толкова Ферхунде /говоря за главните герои/. Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че Ферхунде е достойна, а че такъв човек ми липсва на мен.. Хайрие и Шефкет нямат нужда от коментар.. Лейля и Неджля мисля, че също са направили достатъчно "лоши" и недостойни неща.. При Фикрет и Али Ръза е по-различно, но и тях не ги смятам за достойни и справящи се сами. Фикрет я харесвам, но като стана твърде напечено, тя вместо да говори си събра крушите и се омете, а другите да се оправят както могат.. Тази постъпка не е достойна за мен, нито е успешен опит за справяне със ситуацията сам - това си е бягство. Не, че аз на нейно място не бих постъпила по подобен начин Naughty Не знам какъв е бил Али Ръза преди, но това, което е сега не ми харесва. Да, той е добър, мил и т.н. всичките му положителни качества, но за толкова години не се ли е научил, че трябва да се разговаря. Това негово излизане на въздух ми бърка в мозъка и не мога да го преглътна лесно. То да беше веднъж-два пъти.. Не мога да кажа, че Али Ръза е недостоен човек, но определено не се справя със ситуацията и семейството си, а иначе има големи претенции. Също така съм на мнение, че ако още в началото Ферхи беше приета или поне беше направен опит за такова приемане, нещата щяха да са други Naughty За мъжете в сериала - Мистър Листопад - Оуз, първи подгласник на победителя - Левент, втори подгласник - Яман Flutter Ще ме извините за дългия пост Embarassed Rolling Eyes

# 79
иииии doh, докато се върна и вече сте чак на 6-та страница smile3555
 soya-fen, от толкоз гьобек това елече май вече му требе Ленор hahaha

# 80
  • София
Моля, дайте линк, където да мога да гледам предишната серия, от петък.
Благодаря предварително  Hug

# 81
Моля, дайте линк, където да мога да гледам предишната серия, от петък.
Благодаря предварително  Hug
На първа страница има линкове от торент сайтове и вибокс.

# 82
  • София
ми нещо не се оправих там  Embarassed

# 83
 doh на първа страница почти всички герои включително Яман,Седеф и т.н.  Peace

ако може другия път да ги подредите по някакви двойки/тройки и т.н.Искам да видя на Оуз харема как ще го направите  Twisted Evil Whistling

може ли  Mr. Green следващата анкета да е Кой е най-грозен мъж в сериала? като да са изброени всички мъжове  Joy и да се гледа само външния вид

Е,Яман не е ли мако дърт Rolling Eyes ъъъ стар?
Ами, като ти гледам годините, нормално е да ти се стори дърт.  hahaha
На мен, обаче, ми е добре!  Flutter
Ти пък да не си на 40 ,че си се "прежалила"за Яман......  newsm78
И аз щях да питам дали и Дега е дърта ама се отказах че въпросТа е груб.

Защо харесвам Ферхи?-Щото е директна /щях да напиша искрена/.Всъщност тя е и искрена,защото Текинови са лицемери-"какво ще кажат хората" /живеят 21век в Истанбул/,мислят си че ако си затраят проблема ще отшуми,забравили са да говорят помежду си.Вярно,методите на Ферху са непочтени в повечето случай но каква полза виждате от почтеността на Али Ръза?Ферхи се бори сама,зад нея няма семейство /че тя и мъж си нямаше-тоя пу*ьо Шевкет ако е мъж аз съм трамвай/.Много ме кефи една мисъл казана в предишните теми по повод Ферхунде,но не се сещам как беше цялата-всичко в името на човека...ама какъв беше края  Rolling Eyes
Филма още се снима та не е ясно какво ще стане накрая с нея.Но има минимална вероятност да се окаже влюбена до уши глупачка /ама наистина влюбена/ и да страда защото не може да има любимия си. Rolling Eyes Ако стане така ще е пълна изненада.Може и да умре  Rolling Eyes пък да възкръсне.

# 84
  • до една звездичка
Е,Яман не е ли мако дърт Rolling Eyes ъъъ стар?
Ами, като ти гледам годините, нормално е да ти се стори дърт.  hahaha
На мен, обаче, ми е добре!  Flutter
Ти пък да не си на 40 ,че си се "прежалила"за Яман......  newsm78
И аз щях да питам дали и Дега е дърта ама се отказах че въпросТа е груб.

Laughing Ми де да знам. За теб може и дърта да съм. Все пак съм с точно 10 години по-голяма от теб.

# 85
Хи-хи-хи!  Mr. Green "Не забравяй да се обадиш и на глухия султан!" Още един бисер за колекцията!  Laughing
А г-жа Ферхунде защо още ходи да се разправя със Седеф, като вече има планове за бъдещето и Шефкет не е част от тях? Съпруга била! Хм! Забелязахте ли какъв мазен поглед плъзна по Левент откъм гърба? Само че изглежда Кума Лиса ще се задави с едрата риба.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 20:47 от soya-fen

# 86
Джавки ме уби  hahaha

# 87
Гласувах - Аборт и развод с Текинови. Сега е момента да се отскубне.
Ферхунде е особена, поради ред причини, за да предеш с нея, трбва да й хванеш цаката, иначе нема смисъл да ти е в къщи, нещо което Текинови така и не успяха да сторят, нито Шефкет положи усилия.
Подкрепям поста по нагоре, че още се снима филма и Ферхунде може да се промени, пък защо и да не се събере с Шефкет???
Признавам, че Ферхунде си е умна:
- В бизнеса облеклото е важно. Гледам на дрехите като на инвестиция.
Целта оправдава средствата, нещо което Текинови нема никога да разберат.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 21:16 от mirasv

# 88
Гласувах с Ферхунде се справя според възможностите.

Не я обвинявам в никакъв случай. С този тъпак за мъж тя просто беше без изход.

# 89
Истинската Ферхунде се задава  smile3508 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт