Отговори
# 420
Мда, уж до няколко часа скайп ще си оправят проблемите. Аз преоткрих айсикю  Grinning

Иначе май най-спешното е, да се вземе списък с номерцата за пантофките на децата, и съответно дали са за момиченце или момченце.
Мисля че книгите от БМЧК трябва да се вече купени, така че може би и тях ще занесете сега. Знаете ли в кого е печата, че май трябва да им дадем свидетелство за дарение, или директно от Дома ... не съм сигурна, Дидето ще каже.

Също, не знам дали сега е най-удачното време или може би след празниците, но да говорим дали са съгласни да направим козметичен ремонт на салона.

# 421
честита коледа и т.н. Hug
 Naughtyкнигите от бмчк-са в книжарницата при галя-минете да ги вземете направо от там,защото ние ще пътуваме
  Naughty 130 лв от продадени ангели
 Naughtyпродадени картички,ангели ,играчки и шемпанско-след нова година ще взема парите
 Naughtyот детската градина-ще направят акция за събиране на книжки и обувки и към април ще направят дарението за седмицата на детската книга(не знаех,че има и такава седмица),даже с директорката говорихме,да правят целогодишно събиране на обувки,а ние периодично ще минаваме да ги вземаме...те вървят непрекъснато
 Naughty Naughty Naughtyиска ми се да организираме работна среща с директорката и част от персонала ,нещо като годишно отчетно събрание(мама ми казва,че съм била родена за партиен секретар,ама на,и тук немах късмет!!!!)защото имам чуството,че си мислят,че сме се отказали да се занимаваме както преди с тях,а то не е така,просто физически нямахме възможност да го правим,но новата година.....ех ,новата година smile3508
момичета,весело посрещата на новата година,здраве,любов и разбирателство

# 422
Честито Рождество Христово, скъпи приятелки! С пожелания за светли помисли и още по-светли дела!  Hug

Бозгунова, генералшата в теб се обади   superuu Много обичам като правиш така. Чудесна работа си свършила.

Ще ходим ли на тържеството на децата на 28ми и от колко часа ще бъде? Кои ще ходим, за да организираме колите? Аз искам да присъствам и евентуално ще съм с моята кума (тя ще е с кола, ако дойде).

Какво направихме с номерацията на обувките (можем да ги вземем по всяко време от магазина, ако цената ни устройва, разбира се)? Най-късно понеделник трябва да я имаме. Нали там все има дежурни преподаватели, ако им се обадим утре все ще могат да я свършат тая сложна работа.

Оставила съм късмети и ангели в чайната "Озарение" (ново заведение под хотел Стадиона) и в биомагазин "Биоградина" (срещу полицията). След нова година ще мина да взема парсата.  Peace

Обичам виииииии Hug

# 423
  • пяната на дните
Чесито Рождество!
Здраве и любов и късмет и вяра в доброто на всички! Heart Eyes
Аз съм на линия на 28ми, доколкото зная празникът ще е между закуската и обяда Simple Smile. Още не знаем какво искат като подарк възпитателките на две от групите - с по-малките.
Ъъъ, позволих си да купя ботуши и ръкавички за 7те ми моми, на обща стойност 90 лв. - за качеството им избягвам да мисля  Confused.

# 424
Здравейте, Simple Smile
Най-сетне и аз да се запиша.
Първо, честита Коледа на всички! От все сърце ви пожелавам здраве, любов и благополучие! Нека днес да приютим в мислите си нашите малки приятелчета от Страхилово и да им пожелаем здраве и късмета да намерят дом и любящо семейство.  Praynig
В понеделник мисля да се обадя, за да проверя от колко часа ще бъде коледното тържество, за да видя дали някак ще мога да се класирам. Мога да питам и за номерата на обувките. Това ми се струва хубав коледен подарък като за всички деца.
Иначе, бях говорила с Александрова преди 10тина дни. Тя ми каза, че най-спешна нужда отново имат от ученически раници. Почти всички били накъсани. Предложи това да взема на Ю. за коледен подарък. Още мисля по въпроса. Хареса ми идеята на Вася да им ушием някакви здрави чанти вместо непрекъснато да купуваме раници, които се късат на втория месец. Идеята за бюрата също е добра. Подкрепям и Ива за нещата за Балван.  Peace
Относно свидетелството за книжките, най-добре е направо от дома да го издадат щом паричките отиват направо за книжките. Няма смисъл да прехвърляме документи само.
Сигурно нещо пропускам, но набързо за това се сетих. Кажете да питам ли за пантофките или някой вече го е направил.
Весели празници на всички!

# 425
Здравейте!
Ще ходи ли някой утре в Страхилово? Аз ще мога да стигна едва към 11.30 най-вероятно, а тържеството било от 10 ч. Ако ходите, моля, кажете на моето приятелче, чее ще се видим, че миналия път бил много тъжен. Пишете и тук да знам, че нямам скайп. 10х и поздрави!

# 426
Ужасно ми е тъпо, но май няма да се ходи утре в Страхилово. Мераклийки сме само аз, Цвети и Ива, но и двете не са сигурни дали ще могат да дойдат. Транспорт няма.

За подаръците - решихме дружно да вземем домашни обувки, но тези испанските, които аз исках с много отстъпки стават в най-добрия случай 16лв., което умножено по 50 става сериозна цифра. Имам 500 лв. в мен от базара. Ако някой намери добра оферта за обувки, да ги вземе. Пък може да им ги занесем като закъснели коледни подаръци.

Криво ми е и мъчно, че няма да ги видя утре. Не знам ентусиазъм ли не ни стигна, време ли... Дано да имат достатъчно гости и подаръци утре и не усетят много липсата ни.  Sad Rolling Eyes

# 427
Ами май с коли са Верчето и Ферара, но не знам дали са в Търново изобщо. Ако все пак имате възможност до четвъртък да отидете за някой друг час - ще е супер, ако не- след Нова година.
И на мен много ми липсват децата, ще се опитам на някой от следващите рождени дни да дойда.

# 428
 Аз искам да се включа в следващото идване и съм с кола.Само да знам от по рано ,че да мога да се оранизирам Wink

# 429
А дали знаят в дома? Да не се надяват и да чакат. Разбрах, че са пратили номерата по мейла.

Аз ще отида към 11.30 да ги видя. няма как по-рано.

# 430
# 431
Извинете, но пак съм аз!

Vqqra, чудесно ще бъде да се присъединиш за някое ходене!  Hug

Ходих днес до Страхилово и видях Пепи там. Тя каза да говорим с директорката какво да купим. А за обещаните пантофки ще се надяват, защото имат нужда.
В тази връзка защо не вземем български. Аз съм купувала на Колев и Колев, които са по-скъпи, но и едни Беко, които са до 10 лв и не са лоши. Ето два линка:

http://beko3.com/index.php?category=1&mode=7
http://www.k-k.bg/shoes/index.php?f=68

Мога да пиша да питам дали може да ни нашравят отстъпка, ако ги вземем направо от производителя. Все пак 50 чифта са си сериозна бройка. Какво ще кажете?

Иначе стигнах там в 11.50 и децата тъкмо обядваха, а аз имах само половин час. Ето защо помолих да се видя само с Ю (много време не бях се говорила с него, а времето беше наистина малко). Много се изненада детенцето Simple Smile Коледното тържество е минало много весело. Имали са подаръци, донесени от Дядо Коледа.

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 22:22 от Мая (мама на две госпожици)

# 432
Мая, супер е че си имала възможност да отидеш .... жалко че аз видях чак следобед, че си писала, че ще ходиш (искаше ми се да занесеш на Д раницата), ама нищо...

Като гледам номерата, май няма да можем да ги купим от едно място. Д например носи 34, мисля че имаше и други деца с такъв номер. Иначе съм съгласна да ги купим, ако е възможно директно от производителя.

# 433
Майче/b], и аз си мислех за Беко. Номерата, които ни трябват са  в сантиметри (мисля от 24ти до 36ти номер, но това е ориентировъчно):

15см - 2бр.
 16см - 1бр,
 17см - 5бр.
 18см - 9бр.
 19см - 11бр.
 20см - 8бр.
 21см - 7бр,
 22см - 4бр.
 23см - 3бр.

Пиши на Беко, а аз после мога да ти дам разбивката момичета/момчета, за да отговарят моделите.  Hug

Радвам се, че децата са имали подаръци вчера  Heart Eyes

# 434
  • пяната на дните
Здравейте, момичета.
Тъй като с Вася досега обсъждахме в скайп едни работи, а не всички имат възможност да четат, ще опитам да ги обобщя тук.
Тя ще бъде тук на 15 и 16 януари, така че имаме предложение за ГОЛЯМА СРЕЩА ПО ВЪЗМОЖНОСТ НА ВСИЧКИ НА 15ти ЯНУАРИ ОТ 16 ч. в ЛЕСОПАРКА (стига Рали да прецени, че може Simple Smile). Надявам се, че дотогава има достатъчно време да си нагласим ангажиментите така, че да се съберем повече хора.
Важните неща за обсъждане са няколко идеи и възможности за канддатстване по проекти, като това, което трябва да решим е, какво точно искаме да правим (- да работим с доброволци, да ремонтираме, да организирме занимания...?). Обсъждахме и нова схема за рождените дни, всеки месец да си има конкретен отговорник от нас, който да координира организацията, иначе се получават големи дупки между празниците...
Дотгава, разбира се, трябва да оправим нещата с домашните обувки и книжките, Майче, ти писа ли писмо на производител? Иначе - къде има склад наоколо, 50 чифта едва ли има в наличност по магазините, а е и по-евтино.
Моля, пишете тук за срещата - устройва ли ви, или други идеи?

Общи условия

Активация на акаунт