Нося се из дебри Дюканични и печеля вечери романтични - 229

• 42 199
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Добър вечер на всички  bouquet
Аз съм на 17 години от София, от известно време следя форума и реших най-накрая и аз да се включа. Надявам се това да е наистина последната диета, която спазвам.
Надявам се,че си се информирала,че този режим не е за подрастващи? Whistling

# 706
  • София-Варна
Еми нямам думи просто..... прекрасни Търновки,Nimowe и Gardeniq,същински манекенки!
Семейство Марпъл-слънчеви и позитивни,останалите момичета също изглеждате страхотно...!
И ние имаме какво да покажем с моя Мистър,ама не  умея да качвам снимки,за това ще се постарая да присъствам,
 на следващата софийска среща,белким някой ме покаже...!
Лека и отслабваща вечер ви пожелавам!!!

# 707
Здравейте, момичета!  Hug

Ох, най-накрая и аз се добрах до компа...  Crazy

Преди всичко да споделя, че вчера слава богу всичко мина много добре... Party
Страшно много съм ви благодарна за подкрепата и палцестискането, наистина е невероятно да усещаш позитивната енергия на добри души дори и на хиляди километри от теб  yes(а аз ще си запазя малко от нея и за следващите дни и седмици, защото вчера беше едва първата крачка от едно ново и важно за мен начинание Flutter) .
И нека добрината ви да ви се връща хилядократно - Гарденийка, Mименсита, Нияла, Татитче, korni68, липстикЧЕ, Мастерче, Адашче, Веси, Филюдка и всички останали, които са ме подкрепили с мислите си - Благодаря ви от сърце и  много ви обичкам!  newsm51  newsm51 newsm51

Лека и отслабваща нощ ви пожелавам, а аз нямам търпение да отида да разглеждам снимките от Търновската среща след прочетените отзиви!  Hug Hug

# 708

Здравейте, момичета!

Бяхме на разходка по разни язовири и природни красоти и докато съм посещавала храстите от многото водопой,  се сдобих с кърлеж  ooooh!, биха ми ваксина против тетанус - някой знае ли дали има задържане от ваксини?newsm78

# 709
Добро утро и от мен сладурки да се похваля и аз днес кантарев отчете -10кг. не мога да му се нарадвам и съм щастлива лек и усмихнат ден и много минусчета Hug Hug Hug

# 710
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Ама сипите като за последен почивен ден  yes Я да ви азмириша на кафенце...

С Кантарски се гледахме мъъъничко лошо, но го очаквах  Blush Е, все пак само 76.500 или +1.300, но ... това е положението. Сега ще си отпия на вода, че като не съм на работа, забравям да я павя тази работа  ooooh!
     Хуквам на пазар, че хладилника е пефектно подреден - отваряш го и виждаш задната стана  hahaha
           Усмихнат, спокоен и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 711
Здравейте, дюканки сладоранки Hug

От дълго време не съм писала и едва ли ме помните, но какво да се прави, като малкия реши една сутрин, че лаптопа е гладен и го нахрани обилно с попара. Сега е на ремонт, а аз превземам служебния комп на съпружеското тяло.
По празниците се вкарах в онзи виц, където:
Една жена влязла в пицарията и си поръчала пица за вкъщи, а сервитьора я попитал:
- На колко да ви разрежем пицата - на 8 или на 12 парчета
- Само на 4!!! На диета съм

та и моята работа същата.  smile3538 Добре обаче че не съм качила килограми.
Хайде да ви пожелая лек и усмихнат дъждовен ден.

# 712
Ооооф  smile3511 Да си признае кой е този, дето вчера изпи 2 л солен айран и днес е 1,9 кг ПЛЮС!!!!!!!!!!! smile3515 newsm61 newsm66  341uu bambam fight

# 713
Ооооф  smile3511 Да си признае кой е този, дето вчера изпи 2 л солен айран и днес е 1,9 кг ПЛЮС!!!!!!!!!!! smile3515 newsm61 newsm66  341uu bambam fight
ТИ!  hahaha hahaha hahaha hahaha
мА поне знаеш,че е вода и задържаш от солта.....Днес пий повече вода да промие и  споко! Hug Hug Hug Hug

# 714
Тръгвам с водоноската на поход.. smile3549

# 715
  • София
Да ви почерпя, днес племенницата ми става на 1 годинка Flutter Party

# 716
Да ви е жива и здрава и да ви радва,да прави вас щастливи и вие нея newsm07 newsm59 newsm38

# 717
  • Варна
Здравейте, мацки! Може и да не ме помните вече, но аз не съм ви забравила. Поизгубих се по Велик ден, че имах много работа, а и ходех на две места на работа, после и курса по френски. В началото на месеца майка ми пострада много лошо. Претърпя коремна операция за преплитане на червата. Още е в болница, но поне утре я изписват и ще си я гледам у нас. Сега трябва строги диети поне в началото. Искам да ви запитам дали ще може да си яде триците с млякото? Тя не е дюканствала, но я зарибих да яде трици и тя много ги харесва. Попитах лекаря, който я оперира, но той за първи път чуваше за трици. Дали ще можете да ме посъветвате вие?
Иначе моите килца си варират 54-55-56кг. Не съм много стриктна напоследък признавам, но покрай тази операция изживях голям стрес, за малко да я изпуснат. Не съм съгрешавала кой знае колко много, но поне не съм качила нищо. От утре си влизам в обичайния дюкански режим и към края на месеца влизам в трета.
Ще бъда много благодарна, ако някой ми отговори скоро, че от утре пак няма да имам време за компа  Embarassed Embarassed Embarassed

# 718
...Претърпя коремна операция за преплитане на червата. Още е в болница, но поне утре я изписват и ще си я гледам у нас. Сега трябва строги диети поне в началото. Искам да ви запитам дали ще може да си яде триците с млякото?...

категори4но НЕ
никакви фибри не се консумират след такава операция

не ви ли дадоха списък със забранени храни???  newsm78

строга диета засега зна4и предимно те4на и пасирана храна, но НЕ фибри от трици, зелен4уци, бобови, пълнозърнести

# 719
  • Варна
...Претърпя коремна операция за преплитане на червата. Още е в болница, но поне утре я изписват и ще си я гледам у нас. Сега трябва строги диети поне в началото. Искам да ви запитам дали ще може да си яде триците с млякото?...

категори4но НЕ
никакви фибри не се консумират след такава операция

не ви ли дадоха списък със забранени храни???  newsm78

строга диета засега зна4и предимно те4на и пасирана храна, но НЕ фибри от трици, зелен4уци, бобови, пълнозърнести
Не, не са ни казали нищо още. Надявам се утре при изписването да кажат с какво да се храни. За сега го караме на пасирани зеленчукови и пилешки супи без подправки, мляко и сокчета.

Общи условия

Активация на акаунт