Нося се из дебри Дюканични и печеля вечери романтични - 229

• 42 194
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Tante78, преплитането на червата е много сериозен проблем и, за съжаление, може да се повтори. Да не говорим за това,че след коремна операция захранването е изключително важно. Триците са груба храна и изобщо не са подходящи за случая. Не знам защо на майка ти й се иска да включи триците толкова бързо, но наистина трябва стриктно да спазвате режима на хранене. Не може да не са ви дали точни указания какво може и какво не може да приема. Моят мъж е плел черва, за късмет му се размина операцията, но след изписване от болницата му бяха дали брошура с диета и препоръки.

Хеписмайлче, да ти е жива и здрава племенницата, голяма хубавица да порастне!

ПП. Танте78 писали сме едновременно - видях че още не сте получили указания от болницата, дотогава наистина давай предимно пюрирани храни и без никакви подправки.

# 721
Ей, видях Мимиии на балкона. Слизай и кажи какви ги вършиш. Питахме се на търновската среща за теб. Зачезна и ни забрави...  Hug
Танте, помним те, как не  Hug Скорошно оздравяване на майчето  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 722
  • Пловдив
Привет и от мен!
Да се отчета,че тези празничини дни удържах прасето в мен и...нямам минус,ама нямам и плюс.От утре започвам протеиновите дни, а аз свалям тогава.Чета ви редовно,защото вие сте моя стимул.Всички на Търновската среща сте много хубави,да сте живи и здрави да постигнете желаните кг и да ги задържите!
Мирка 75,браво на теб,изглеждаш перфектно newsm20,много съм близо до теб по тегло,от което започнах и мечтаната цел също.Ще се радвам за себе си да постигна твоите резултати,изследвания не съм правила скоро.Но от четеното дотук се постреснах и в следващите дни ще пусна едни изследвания!
Благодаря на всички,заедно с вас продължавам към заветната цел в теглото!
P.S.Tante,скорошно оздравяване на май ка ти,аз имах познат който премина през същите мъки и благодаря на Бог се възстанови напълно!

# 723
Здравейте момичета искам да попитам нещо.Може ли да се ядат супи всеки ден по време на смесеният режим?Е  разбира се режимни супи. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 724
   Как сте хубавелки ... празниците са към своя край и трябва да се настройваме за една дълллга седмица  Blush

При мен нещата са нормални , но с оглед на престоящите плажни дни и като се възползвам , че МЦ-то отминава ... мисля следваща семмица да направя един цикъл 4 на3 ! Ще дам резултати в петък ! 

Здравейте момичета искам да попитам нещо.Може ли да се ядат супи всеки ден по време на смесеният режим?Е  разбира се режимни супи. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
може разбира се , много са полезни даже , само да са подплатени с мръвчица !  Hug

# 725
mmmshushy80 ха естествено,че ще са подплатени с мръвчица аз от преди още не ям супа от тиквичкиии. smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 726
Привет и от мен, момичета! Много време ме нямаше, но ... децата се разболяват едно след друго и става дълго.
Вече две седмици съм на повторението - засега -2кг. Доста по-малко от миналия път. Дали защото в повторение или още е минало много малко време от кърменето и хормоните не са се възстановили или пък защото месцето този път ми е по-малко? Надявам се да си дръпна надолу, че до лятото да съм в прилична форма  Grinning
Поздравления на всички, много вдъхновяващо действате!

# 727
 ... празниците са към своя край и трябва да се настройваме за една дълллга седмица  Blush
smile3511 smile3515 newsm45 #Silly

# 728
 hahaha hahaha hahaha

tooth

grinning039   newsm01   ribolov   cheers   luvbed

Които както се уреди, вие кат спиТи събота и неделя, аз опъвам.............кафета пиете сутрин, am аз кат спя до 11, как да се вЪзползувам?

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 17:20 от zorita

# 729
Зориткееей...ш'тЪ убия ей! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
нИ сЪ прИсмИвайтИ на нас бачкащите...таковата.... hahaha

# 730
Бий ме, бий ме, пак ще те обичам...........  smile3504 smile3504 smile3504

smile3534 smile3533 smile3532

ти-ри-ри-рам, с мелничката..........  hahaha hahaha

Addе, в Скаипа кесите по цял ден или в овчарника, после риВетИ  hahaha

# 731
здравейте......чета ви от няколко седмици..възхищавам ви се на постигнатите резултати...бравоо момичета...
завиждам ви на ината които имате....аззз го нямам и грам...а трябва да свала 50кг...
имам на раменете си едно ангелче и едно дяволче...едното ми вика...яжжжжжжж....а другото не яжж...ама дяволчето е много нахално...и аз ямм..ужас ви казвам..та рекох тук да дойда да ме конролирате..няма да ви е лесно....като се познавам бая тупаник ще изям...ама ако трябва давайте и с ,,прав десен,, ама трябва да се справя....
чела съм книгата... Hug Hug Hug

# 732
Гардения  Hug раз конспирира ме ,ма как няма от кога не съм влизала ,и сте изписали света.? часа чета,и снимки гледам.С вас съм ама духом ,за тук време не ми остава много.Много съм ангажирана напоследък.През деня съм на работа ,по цял ден ,след работа бягам да взема детето от градина.То пък после постоянно иска да ме гушка ,и време нямам никакво.Иначе съм режимна ,ама по мой си начин.Не прегрешавам въобще но и не свалям хич.повече от месец  в 6ч сутринта ,ходя да тичам на стадиона и отчитам значително стягане на тялото,пък може и затова да не свалям на кг.сегашния ми вид що годе ме устройва,въпреки качените килца в началото на трета.
бургаско кафе пиене имало ама не можах да се организирам да присъствам.миле-на браво мила продължавай все така.  Peace
Марпълови -нямам думи  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
И още 100 неща исках да кажа , ама....... newsm78
ОБичам  ВИиииииии!!!

# 733
tamarandi, ей сега ще те надръндя здраво предварително fight bambam ritnik newsm66  341uu smile3553 smile3537  umnikuu bash, и без това ме хапе кучето, трябва да го изкарам на някои, в къщи се появиха хлебарки големи, колкото големия пръст на крака ми,чакат ме вечер да ми се покажат, на работа заредиха бара до дупка с оня хубавия алкохол, навън е 40 градуса, всичко ходи голо , само по дребни гащи..............как се издържа? Ще се изпущат козите скоро време  Praynig

# 734
....как се издържа? Ще се изпущат козите скоро време  Praynig
Айдеее....сЯ! тАКА ЛИ ЩЕ СИ ГОВОРИМ ВЕЧЕ..... Twisted Evil
Ако не слушаш,че ти пратя тоя чичко-овчар(козар) да тЪ строява
http://4coolpics.com/pics/0159/033040159628.jpg

И ся ако не слушаш пък на!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

tamarandi Ако още отсега започваш с мисли за прегрешения изобщо не започвай.Това е сериозен режим и ако не се спазва води до различни проблеми с организма....Хубавичко си помисли! 50 кг имаш да сваляш? Това е режима,така е!Но! Без прегрешенията дето са ти в главата още отсега....Ние тука и да те налагаме и да ти "набиваме канчето" все тая....
Я дай повече информация за тебе...Години,височина и т,н,....

Общи условия

Активация на акаунт