Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 49 250
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=131674

В Анталия хората са видели джипа на К.Т и как човекът, който бил в колата правил пазарлъци с травестит. Тази клюка опровергал брата на К.Т, който казал, че той е бил въпросния човек каращ джипа и тъкмо го паркирал пред офиса им и му се спукала flas /незнам какво означава/. А в района около офиса имало много травестити и един от тях видял как го снимат и нарочно се доближил до колата.Защото какъв интерес имам аз от такъв пазарлък казва накрая.

# 106
Ама как в Анталия?Той Къванч нали със самолет летя до там.Аз да ви кажа съвсем се огелпих.Ама и каша!Бях разбрала,че тъй като Къвнач е в Анталия, е ясно ,че не може да е бил той в джипа си.Става ясно ,че брат му е бил там в три посред нощ около офиса на Къвнач, където се навъртали травестити.Майко,тя стана каквато стана!!

# 107
Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ, Antalya’da düzenlenen ‘İsmail Cem Televizyon Ödülleri’ndeyken Infiniti cipi Pangaltı’da görülmüştü.

В Пангалти, където и да е това

# 108
Добре де не разбрах, сега джипа къде е бил - в Анталия или в Истанбул?  Къванч къде е бил във въпросното време.
Чисто нов джип, лукс,  с голяма гаранция, пък му се спукало нещо.  Вземат хората за баламурници.  Това е абсурдно - джип по поръчка, ръчна изработка, писах Ви за това инфо от извора на концерна Нисан, Инфинити-то - дъщерна фирма и марка - само за Европата.

# 109
В Истамбул е това Пангалти.Така каза чичко Гугъл.Но там е и свърталище на травестити.Излизат някакви тел номера и сайт на травестити.

# 110
Не знам защо но никога не ми излезе напълно от паметта едно инфо, свързано с Таркан и Къван.  Тр. преса, Таркан вече е официално обявен за  гей, се жалва в пресата, че са били заедно с Къванч, а месец по0късно Къванч изоставил Таркан заради жена. Таркан  го хули, че той и името му са  били  използвани  от К. за трамплин в кариерата му.   Има ли  опашка без крушка, джанъм?

# 111
Nevinn,благодаря за отзивчивостта и за старанието ти,миличка!
Лека нощ,дами!
Да добавя по повод написаното от Ваня-според светските клюки точно на контактите си с Таркан Къванч дължи поканата за участие в "Перла".

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 00:19 от vikktory

# 112
Къванч е в Анталия за наградите.А опровержението на въпросния му "умен" брат би могло да обори и малко дете.Е, ще чакаме някакво логично обяснение,белким го получим.На мястото на Къванч,бих разкарала на момента с  най-голямата си "нежност" на която съм способна братлето си.

# 113
Може да звучи простовато, но защо му е на Киво офис, имате ли инфо, бизнес ли има, мислех, че само учи и играе  във филмите, снима реклами и клипове, снима се в списания за пари, има си агенция, мислех, че останалото му малко време е по нощните барове на лов за папараци и те за него.  Нали уж  само работа  и  работа , а виж каква стана тя.......

# 114
Може да звучи простовато, но защо му е на Киво офис, имате ли инфо, бизнес ли има, мислех, че само учи и играе  във филмите, снима реклами и клипове, снима се в списания за пари, има си агенция, мислех, че останалото му малко време е по нощните барове на лов за папараци и те за него.  Нали уж  само работа  и  работа , а виж каква стана тя.......  С пискюл!!!!!!!!

# 115
vania1954,моля те мила.Туй за Таркан вече множко ми идва.Това си е за мен жълтина от всякъде.Къванч има твърде мачовско излъчване за да е от кръвната група на въпросното нежно момче.Това наистина си е зле скалъпена клевета.

# 116
Според мен си има бизнес и затова има офис Явно парите му се въртят Снимките трябва да са оттам

# 117
на следващото събитие да вземе и батко и сагата Татлитуг да приключи

# 118
Според мен си има бизнес и затова има офис Явно парите му се въртят Снимките трябва да са оттам

И аз така смятам.Съвсем логично ми се струва да има офис.

# 119
Надявам се и аз да е скалъпено, но наистина не вярвам да е на сухо вече  около половин година, повярвай ми това е невъзможно. И за зодията му, и за младостта му, и за професията му, а при него и трите са на куп.  Нито е здравословно, нито е възможно за издържане,  все някъде трябва да разхлабва жилите / извинета ме за цинизма / но това си е природа, с нея никой не се е преборил още.  Като няма подходяща жена, има травестити и гейове - при вс.случаи е не по-безопасно, а по-необвързващо  , възможно е да го е страх и да не го вържат със забременяване и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт