Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 49 331
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/14545749.asp?gid=222

К.Т продаво джипа, който му носи само неприятности. Първо за това, че стъклата са затъмнени е платил глоба от 180 турски лири и от книжката му са отнети 8 точки, след което се заговорило за пазарлъци на травестити в колата, като тази клюка е произлязла от това, че докато той е бил в Анталия, джипа му е видян около свърталище на травестити. Всичко това изчерпало търпението на К.Т, който казва че джипа не е за него/в смисъл че му причинил само неприятности/. И по нататък допълва,че в Пангал брат му имал работно място, една агенция на име Ефект и винаги там паркирал колата. "Затова всеки, който минава покрай този джип и стане известен по - този начин, значи ние изгоряхме, затова тази кола не ми донесе никакъв късмет и я продавам"

# 136
nevinn   bouquet  bouquet

# 137
# 138
СКЪПИ И  НЕУМОРНИ ДАМИ,КОИТО СТОИТЕ ДО КЪСНИ ДОБИ
ЗАРАДИ НАШИЯ НЕУСТОИМ БРИГАДИР ЖЕЛАЯ ВИ СЛЪНЧЕВ
И ПОЗИТИВЕН ДЕН!!! newsm76

# 139
  • "Перла"
nevinn   newsm51

хиляди благодарности за отделеното време

# 140
  • "Перла"
Момичета хубав и ползотворен ден. newsm51

sinq laguna споделям от теб казаното Simple Smile

Дано му стане една голяма обица на ухото.Не само наа него ,но и на  заобикалящите го!

# 141
# 142
Приятен обяд

# 143

nevinn,много ти благодаря,че си така отзивчива!!Безценна си сред нас!За теб:

Благодарности на всички които са се постарали да ни е приятно и уютно тук в тази хубава тема ,в която ни събра любовта към Перла и невероятните главни герои в нея - Сонгюл и Къванч!  newsm51
Вчера бяхме доста неприятно изненадани от новината която обсъждахме.Представете си какво му е било на Къванч.И аз бих постъпила като него.Бих се отървала от джипа по възможно най-бързия начин.Тъй като определям себе си за фен както на единия така и на другия ми е болно,че се сипе такава помия върху им.Ние само можем да ги подкрепяме и насърчаваме с положителното си мислене и топли чувства които изпитваме към тях.Аз възприемам малко навътре нещата ,но какво да се прави.Не бих искала да говоря неща които биха ги наранили и не отговарят на истината.Да споделям мисли -да ,но да ги окачествявам като едни или други ,в случай,че не е нещо хубаво-не.Защото първо нямам моралното право и второ аз съм си ги азбрала да им бъда фен-не те мен.Това е все едно да злословя по някого когото съм си избрала да ми бъде близък,защото ме привлича с нещо.Така проявявам неуважение не само към моя блъзък ,но и към самата себе си.За това нека бъдем позитивни!Желая това да е последното лошо нещо което застигна Къванч и да продължава да се развива напред и нагоре!Същото важи и за Сонгюл.Безкрайно много ги харесвам и искам да ги видя заедно на екрана и за това ще се стремя да го показвам с едно позитивно отношение към тях.Да са ни живи и здрави и да ни радват! Моля да ме извините за този коментар!

# 144

Момичета това вчера го бях копнала в темата за Забранена любов.sevi_nil е превела и аз си позволих да цитирам първото и изречение.Надявам се в много скоро време да имаме яснота относно бъдещата роля на Къванч.Дано добрите новини застигнат и нас и дано те бъдат свързани с нова съвместна продукция на нашите любимци!

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/14544695.asp?gid=222

Стана ясна новата роля на Берен.
Тъй като сериала ''Забранена любов '' този сезон свършва ,още от сега има въпроси в какви нови проекти ще се снимат Берен Саат и Къванч Татлътуу.

# 145
  • "Перла"
ай ся джипът му виновен Mr. Green

лагунчее я по-ведро Simple Smile

newsm51

dterziiska  тен кю за обяда newsm51

# 146
  • "Перла"
В другата тема пратих поздрави на К.Т.,кво да прая кат P.R. му там се появил Mr. Green

# 147
лагунчее я по-ведро Simple Smile

newsm51

Да наистина по-ведро.Благодаря!Ето едно парче на една неостаряваща и многоооо добра дама:

http://www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw

# 148
Подкрепям казаното от Синя лагуна Даже имам и една молба без да задължавам никого с нея Да не се правят злостни коментари относно личния живот на нашите любимци Достатъчно грижи им създават журналистите Това е отворен форум и не знаем кой го чете

# 149
Приятно гледане на тези които могат,макар че настоящите серии са много тежки!И вече сме на 65 серия. Sad Не искам да свършва!

Общи условия

Активация на акаунт