Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 786
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
# 466
В страницата на Сонгюл преди малко публикуваха това видео.За съжаление...

smile3518   Дори не можах да се порадвам на Шер!!!

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 18:44 от vikktory

# 467
vikktory Благодаря това е от онази вечер приличат ми на две деца хванати в престъпление особено тя Загуби ума и дума

# 468
Ние това вече го преживяхме, макар и по снимки. Не можах да разбера, естествено, какво говореше той на репортера преди да тръгне. Ако nevinn ни го преразкаже с няколко думи ще съм й много благодарна!

# 469
Сонгюл се държеше все едно е хваната в изневяра Чупи пръсти не знае какво да прави Nevinn дано се появи и ни го преведе,защото няма превод и във фейсбук

# 470
Ние това вече го преживяхме, макар и по снимки. Не можах да разбера, естествено, какво говореше той на репортера преди да тръгне. Ако nevinn ни го преразкаже с няколко думи ще съм й много благодарна!
\

Преживяхме го,обаче всеки път като видя тия кадри губя настроение. Sad  А превода какъвто и да е няма особено значение-кадрите са недвусмислени на фона на бродещия от доста време слух за връзка между двамата.
Мдаа,май ще трябва да си сменям аватара скоро... hahaha

# 471

Ще се включа по-късно.Веселете се!

# 472
Синя лагуна с тези новини веселие йок йок То не бе Идил не бе Керем Виктори дано не се наложи два нови аватара да си правиш

# 473
Чудно коя е другата дама

# 474

Малко романтика в приятна обсатновка, за да повишим настроението!
Избора на компанията оставям на вас
!

# 475
Синя лагуна с тези новини веселие йок йок То не бе Идил не бе Керем Виктори дано не се наложи два нови аватара да си правиш

Споко!Засега ще задържа,мила!Давам им още време да се опомнят,че иначе наказания ще последват ако не се ориентират правилно.Особено Сонгюлчето.Само да не промени посоката на чувствата си!!! #2gunfire
  JoyПоръчвам  специално превозно средство да ни я докара тук -  

И после действаме според обстоятелствата.Или се вразумява, или я чака ей това-

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 23:04 от vikktory

# 476
alex_b Благодаря Аз компанията си не меня

# 477
vikktory това ми хареса а предпочитам така да са нервирани

# 478
# 479
vikktory това ми хареса а предпочитам така да са нервирани

На един от многобройните варианти на видеото,към което са прикачени тия кадри има и картина и звук! Joy Къванч я  вика по име и прави колеблив жест с ръка към нея.Обаче мацката пак /както и на горното видео/ е изгубила ума и дума... ooooh!

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 21:31 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт