Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 784
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
vikktory това ми хареса а предпочитам така да са нервирани

На един от многобройните варианти на видеото,към което са прикачени тия кадри има и картина и звук! Joy Къванч я  вика по име и прави колеблив жест с ръка кам нея.Обаче мацката пак /както и на горното видео/ е изгубила ума и дума... ooooh!

Доколкото си спомням от видеото,  Къванч се държи към Сонгюл малко подигравателно и пренебрежително, не помня защо и какво е , къде са, защо тя е така ядосана, къде отива, защо се движат така хаотично в разни посоки, ако не Ви мързи, припомнете ми, моля!

# 481
Ваня,аз не забелязах нито подигравка,нито пренебрежение в тона и в поведението на момъка.Объркване,притеснение,колебание как да реагира-да! Заради неочакваната засада и нападение от папарацатите за миг загуби самообладание и не можа да реши как да се държи,за да изглежда адекватен и спокоен,но нямаше грубост и арогантност към момичето в никакъв случай.Може в друг момент да е проявил негативизъм в отношението си към Сонгюл,но точно тук със сигурност не!

# 482
Ето го цялото видео сцените са по накрая

http://www.youtube.com/watch?v=9C7G0pwZUoE

Къванч е усмихнат а Сонгюл бясна

# 483
Ето го цялото видео сцените са по накрая

http://www.youtube.com/watch?v=9C7G0pwZUoE

Къванч е усмихнат а Сонгюл бясна

Това видео има продължение, двамата се разправят нещо, макар и кратко, после тя го зарязва и тръгва сама в нейно ляво и я дават в гръб как се отдалечава, а Къванч остава и гледа след нея и говори вещо, но не знам какво.

# 484
Ваня дай продължението аз не си спомням да съм го виждала

# 485
Ще го търся къде съм го гледала, нали знаеш, "колко съм велика" на компютъра, обаче съм уморена и не гарантирам, че ще е тази вечер.  Много добър консуматор съм, гледам, поглъщам всичко, но не пускам нищо, шегувам се разбира се.  Обикновено гледам по нощите и не отбелязвам или не запомням кое от къде е .

# 486
Тези сини очи накъде ли гледат

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 08:46 от dterziiska

# 487
Синя лагуна къде си Пропадна днес някъде

# 488
Момичета newsm78 много кахърно го давате тази вечер.
Слагам малко снимки,за да се задейства романтичната вълна и
да пропишете пак стихове за възхвала на любовта. Heart Eyes

Винаги ми действат като мехлем... stork-girl

# 489
# 490
Ваня дай продължението аз не си спомням да съм го виждала

Малко по-различния кадър/вероятно заснет от друга камера и под друг ъгал/ показва как момчето я вика по име,но тя упорито и с бясна скорост  се отдалечава в противоположна посока,на което той маха неопределено с ръка/а може би  безпомощно Grinning /  и разменя леко притеснен няколко реплики с репортерите.Ще трябва да преровя целия сайт където съм го виждала.Ако не греша беше сборен видеоматериал от различни моменти и започваше с кадри от глобяване на Къванчо за превишена скорост или употреба на алкохол.  Joy
 newsm78  Къде всъщност потънаха и Coma и  Mimola ?

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 23:12 от vikktory

# 491
# 492
# 493
# 494
  • София
Здравейте, неуморни,работливи ,прилежни и най-вече активни  труженички в най- топлата и уютна бригада на  Къванч бей Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Едно поздравче за всички Вас мили дами: http://www.vbox7.com/play:f7307297

Връщам се да ви  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт