Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 773
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, ето това е прословутото клипче, за което говорите http://www.vbox7.com/play:38d8ef2b?r=google
Много добре се чува гласа на Къванч, който вика Сонгюл по име.

# 496

Eхоо,има ли някой още да се труди на Къванювата нива?

Ето и от мен едно видео.Ако сте го гледали ,моля за извинение-все още не съм успяла да ви прочета напълно!

Тооолкова са интересни на тези кадри....

Ето и един убавец от мен:

# 497
sinq laguna, браво за снимката на Джулио Берути! Може да се каже, че е двойник на Къванч, с тази разлика, че е с черни коси, и че е роден почти година след Къванч - 27.09.1984г.

# 498
 iitina, благодаря за поздравчето. Hug

За да има равновесие -клипче с един от най-хубавите моменти на момичето!

И един от най-хубавите клипове  на откъс от сериала.

vmk7, не е точно видеоматериала, който имам предвид , но въпросния момент е точно този.Никъде не се усеща напрежение  нито подигравка от страна на Къванч или Сонгюл.Напротив!Момчето е абсолютен кавалер и "поема изцяло върху себе си" любопитството на папараците и така дава възможност на нашта убавица да офейка. Joy Joy.

Еее,Лагуни тоя италиански красавец съвсем го забравих.Браво на теб!Не може класация за хубави актьори без него. Hug

# 499
sinq laguna, браво за снимката на Джулио Берути! Може да се каже, че е двойник на Къванч, с тази разлика, че е с черни коси, и че е роден почти година след Къванч - 27.09.1984г.

Многооооо сладък,много!Наистина е почти двойник на Къванч.Нямам типаж за мъжка красота,но ме впечатляват тези които имат силно мъжкарско излъчване и магнетизъм.Това момче е определено от този тип харизматични личности.А какви сини очи има-просто не е истина!!!

# 500
Бандааа, привет! Grinning
Позагубих се леко, ама лекции ме чакат. Grinning

# 501
За мен въпросния видеоклип който се коментира е повече от красноречив.Гледала съм го безброй пъти.Държанието на Сонгюл е изклчително интересно.Не може да прикрие по никакъв начин емоциите си.Държи се твърде странно за човек който няма какво да крие.Милата наистина е в пълна паника.Къванч обаче ми хареса много.Държи се достойно , като истински джентълмен , който иска да предпази и защити дамата си.Да си разправят на когото искат , че са само "приятели".Може да са добри актьори , но тази роля / на специални приятели /все още не я играят много добре.  smile3503 

# 502

bouquet  bouquet Учи миличко,учи!Много се радвам,че се обади!

# 503
mimola и mishel4ee къде сте милички?  newsm78 Върнете се!  Praynig Липсвате!   bouquet

# 504

Успех миличка

# 505
vikktory,другия видеоматериал явно "леко" са го изтрили.Голямо търсене падна, но не можах да го открия.Последно го гледах, ако не се лъжа, лятото на 2009г. във FB на Къванч.
Малко инфо за Джулио Берути: Като се снима в "Дъщерята на Елиза" е студент 3 ти или 4-ти курс стоматология.

# 506
 Hug  bouquet Hug
Любими актьори - Джони Деп, Том Ханкс, Киану Рийвс и други. Laughing

# 507
Поздрав за всички Вас с "Храмът на любовта" на Енигма http://vbox7.com/play:d6399d57

# 508
Какво ще кажете за този мъж?Вече е доста възрастен , но притежава изключителен чар  и е определено мъжкар.Един от любимите ми актьори наред с Антъни Хопкинс.

# 509
vikktory,другия видеоматериал явно "леко" са го изтрили.Голямо търсене падна, но не можах да го открия.Последно го гледах, ако не се лъжа, лятото на 2009г. във FB на Къванч.

hahaha hahaha вероятно си права!И аз го гледах по времето когато сериала беше още почти в началото си миналата година.
 Coma ,привет!Сега остава и Mimola да изскочи изневиделица отнякъде,за да бъде почти пълен авангарда. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт