Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 759
  • 733
  •   2
Отговори
# 510
Аз още съм на тема красиви актьори.Ето този ми е един от любимците:

Josh Holloway.

# 511
http://video.yahoo.com/watch/7422843/19422436
Месеци откак се носят слухове за любовна връзка между К.А и С.Й, снощи двамата бяха засечени за първи път сами. Като видяха камерите двамата се разделиха и започнаха да се държат така сякаш не се познават. Всеки тръгна към своята кола. Личеше, че К.А беше дошъл с колата на С.Й на вечерята, но след като видяха камерите С.Й се качи сама в колата си, а К.А тръгна да върви пеша и после се качи в едно такси. Попитаха го за вечерята и той каза, че с режисьора са били на вечеря.Попитаха го и за връзката му със С.Й и той отговори:" Какво мога да кажа аз".

# 512
.....
 Coma ,привет!Сега остава и Mimola да изскочи изневиделица отнякъде,за да бъде почти пълен авангарда. Laughing

Joy Е, няма начин... мимолка отдавна е скокнала в чергите, 23.00 часа откога мина... hahaha

# 513
Охоо, Shoppp привет!Радвам се да те видя!  bouquet

nevinn,отново благодаря за превода!  bouquet

Ми нали уж са били сами , а в един момент и режисьор се появява Grinning Има една дама с руса коса ,която си тръгва с Керем.Сигурно тя е в ролята на режисьора.Е, то се е видяло ,че в скоро време ще се разбере кой е режисьор , кой е актьор , кой брат , кой кум , кой сват... 

# 514
Бригадирки, нощна смяна ли сме, моля?
За вас сън няма ли?
Явно чакате някой да ви приспи или да ви попее на ушенце.  bouquet

# 515
Привет!  Hug Аз малко по горите ходих с надежда "Кум Вълчан" да срещна... Но уви, тъй само с тръните в петите си останах... Joy Таз нощ малко очички ще сплаквам с вашата класация  Mr. Green

лагуни, много се надявам в този случай да не се стига до "кум", "сват"....

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 01:36 от shoppp

# 516
http://www.vbox7.com/play:38d8ef2b?r=google
Дали С.Й изневери на своя съпруг с К.Т? Ето кадрите, които разделиха семейството.Тези сцени ги няма във филма.К.Т казва: " Ние започнахме сериала като приятели и като приятели ще го завършим".А какъв отговор дава С.Й на въпроса за връзката си с К.Т, но преди да отговори, нека видим кадрите от преди няколко месеца, когато двамата отидоха на една вечеря.Това са дните, когато тръгват слуховете за тяхната връзка.И двамата са изнервени, когато им задават въпроса за тяхната връзка, К.Т отговоря:" Защо правите така?"/в смисъл защо им задават такъв глупав въпрос/, тогава С.Й тръгва ядосана и той вика след нея. А няколко дена преди това тя е била щастлива и с двамата заедно на една вечеря, където мъжът и казва:"Че той е бил красив само за жена си и майка си, докато К.Т го намират за красив по целият свят и двамата много си подхождат в сериала и в последно време К.Т по често се вижда с жена му, отколкото той" Но след всичко това тръгнаха слуховете за връзката им. След снимките в Шри Ланка, които не са кадри от сериала, К.Т казва,че познава съпруга и, с когото се виждали преди. След всичко това се появяват пукнатини в брака на С.Й и тя подава оплакване в полицията мъжът и да не се доближава до дома и, защото я заплашил със смърт.4 месеца той не се доближава до дома и, но казва, че никога не я е заплашвал и много трудни дни е преживял. С.Й подава молба за развод, защото преживявали много трудни дни, той имал проблеми с алкохола, ходил при психиатър.Но съпругът и не се съгласява с тези доводи и казва, че тя му изневерява с К.Т и взема къщата, колата и парите му. С.Й отговаря, че той не бил съгласен с това да се разведат, затова и казал, че ще я обвини в изневяра.Тя била шокирана от свои голи снимки по интернет, които смята че са снимани и качени от съпруга и, което той отрича:,, Защото като ги видял е рухнал".Тя го обвинява, че лъже и всичко ще се изясни по време на развода.А какво казва за всичко това К.Т:"Той дава под съд съпруга на С.Й за клевети и иска обезщетение"

# 517
  • София
Nevinn   bouquet

Относно видеото което се коментира надушвам,че и тук ще излезе едно ама много "специално приятелство" Joy Joy Joy
Няма къде да се скрият,папараците са зад всеки ъгъл и  smile3509 , и нашта убавица от притеснение го заряза въпросния човек/ абе много са ми смешни Joy Joy Joy/ . Това бягане,криене ,залягане .....буди по-голямо съмнение и ето резултата hahaha

# 518
Бригадирки, нощна смяна ли сме, моля?
За вас сън няма ли?
Явно чакате някой да ви приспи или да ви попее на ушенце.  bouquet

Джанъм , при нас се работи , не се спи.На Татлитуга бригадата не се излага - денонощно сили напряга.Трудим се и не виждаме зор -за командира наш работим на акорд. Wink

# 519
Nevinn   bouquet

Относно видеото което се коментира надушвам,че и тук ще излезе едно ама много "специално приятелство" Joy Joy Joy

"Огън жена" е нашта мома!!! Специализирала се е явно в ролята на "специална приятелка"... newsm78

# 520

лагуни, много се надявам в този случай да не се стига до "кум", "сват"....

И аз и аз , ама кой ни пита..Това момиче да се взима в ръце и далеч да бяга от "улегнали" мъже ! Не и отива с чичкото в "черги" да се завива.Само на "кум Вълчан" и е позволено да залага подобен капан. Naughty

# 521
Добро утро Nevinn благодаря   bouquet  bouquet

От фейсбук

Songül Öden and Haluk Piyes in a new series soon

# 522
# 523
ДОБРО УТРО  Heart Eyes
УСМИХНАТ И ПРОЛЕТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ Hug

# 524
Ето и за въпросния актьор информация

http://en.wikipedia.org/wiki/Haluk_Piyes

Общи условия