Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 729
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
sevi_nil Сърдечни благодарности   bouquet  bouquet
Информацията във фейса е от днес

# 541

Ей на тук се сбрАхме и курсове на турски с голям мерак почнАхме

За даскал имаме си чудничко момче - с него турския никак няма да ни се опре

# 542

Не може да се отрече,че наште хора на изненадите са баш царе.Тия дни станахме разногледи  #Crazy #Crazy от новини и изненади.Аз се огелпих абсолютно.Кой с кого е, какъв филм ще снима ?- Всичко туй очакванията ми надмина.Въпросите без отговор се множат с бясна скорост.То и турски да научим , май точно инфо пак няма да получим.  Crossing Arms

# 543
А момъкът и в мюзикъл ще участва няма почивен ден И дата да има вече започвам да не вярвам на нищо Само ако има снимки и видео

# 544

То се е видяло,че нищо не ни е ясно , ама поне малко да поизплакнем окото с Джулио Берути и Къванч

# 545
То само това май остана

# 546
sevi_nil, много си мила! Благодаря ти и се надявам, че ако научиш нещо актуално ще го споделиш с нас!

Лагуни, добър учител по турски си ни намерила - аз със него нямам нужда дори и от учебници, та затова не съм си и купувала! Но нали знаеш къде се учи най-добре език? Ако не знаеш, ще ти кажа. smile3532 А тези два момъка наистина доста си приличат! Май те те вдъхновяват и рими да редиш!

Направо съм бясна! smile3511 За пети път го  пиша този пост, а сървърът все ме изхвърля! При вас дава ли днес грешки?

# 547
Синя лагуна таз поза е много добра Имаше едно време системата на Лозанов

# 548

Не може да се отрече,че наште хора на изненадите са баш царе.Тия дни станахме разногледи  #Crazy #Crazy от новини и изненади.Аз се огелпих абсолютно.Кой с кого е, какъв филм ще снима ?- Всичко туй очакванията ми надмина.Въпросите без отговор се множат с бясна скорост.То и турски да научим , май точно инфо пак няма да получим.  Crossing Arms

Но не може да се отрече че никак не ни е скучно! Laughing Представете си ако всичко се беше подредило както на нас ни се иска.Вече щеше да ни е поомръзнало.А така всеки ден имаме теми за размисъл и вълнения-ту единия,ту другия ни изненадват. ooooh! Никак не скучаем!Браво на тях-грижат се за нашия душевен комфорт и спокойствие. Joy Joy
Алекс,от два-три дни и мен ме изхвърля честичко сървърът и губя постове. Cry Проблемът не е само при теб,мила!

# 549
Мен вчера така ме изхвърляше но днес има още време

# 550

Лагуни, добър учител по турски си ни намерила - аз със него нямам нужда дори и от учебници, та затова не съм си и купувала! Но нали знаеш къде се учи най-добре език? Ако не знаеш, ще ти кажа. smile3532 А тези два момъка наистина доста си приличат! Май те те вдъхновяват и рими да редиш!

Ъъъ ,аз такова викам в чергите на Shoppp ще става.Туй не съм го писала аз... newsm43 newsm43 newsm43

И аз имам непрекъснато проблеми със сървъра.Постоянно ми дава error.

# 551
Хайде по нещо за успокоение и да има какво да си похапваме и пийваме докато гледаме!

Лагуни, точно това е най-правилната и резултатна поза за учене на език - под одеялото! Завършила съм езикова гимназия, та го знам от опит! Laughing Laughing Laughing

# 552
alex_b пак си се постарала за нашия комфорт Благодаря

# 553
Наиситна в тези серии всички са  червени - Мехмет имам чувството, че целият гори. А Пънар даже тен е хванала и е почерняла! Явно снимките са били доста забавни и релаксиращи. Laughing Mr. Green Laughing

# 554
Синя лагуна таз поза е много добра Имаше едно време системата на Лозанов

Нали Сонгюл здраво над английския заляга - тази поза добре и приляга , усилия в старанието си с езика да полага.

Общи условия

Активация на акаунт