Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 707
  • 733
  •   1
Отговори
# 555

Лагуни, добър учител по турски си ни намерила - аз със него нямам нужда дори и от учебници, та затова не съм си и купувала! Но нали знаеш къде се учи най-добре език? Ако не знаеш, ще ти кажа. smile3532

Ъъъ ,аз такова викам в чергите на Shoppp ще става.Туй не съм го писала аз... newsm43 newsm43 newsm43

Аааа, под стола си се свряла.... Joy Как пък там си се побрала???? Я си поемай вината, щом пускаш мухата и ни разваляш рахата... Ето...Пак ми размъти главата...  ooooh!

# 556
Как одрязаха кралицата майка!  smile3555 Получи здрава плесница по егото си.

# 557
Таз червена кутийка с пръстена как беше изхвърлена от малкия Мехмет а после как се появи

# 558

Аааа, под стола си се свряла.... Joy Как пък там си се побрала???? Я си поемай вината, щом пускаш мухата и ни разваляш рахата... Ето...Пак ми размъти главата...  ooooh!

Под стола как се озовах изобщо даже не разбрах.Човек способен е на всичко  от мерак.Но щом казваш вината си приемам и към наказанието път поемам. smile3538 smile3538

# 559
По-голям малоумник от Мехмет няма! bash bash bash

# 560
Лагуни, и ти като Рукие поемаш въображаема вина  - тя се самопроклина, ти се самонаказваш, а Мехмет, нашият истински виновник се самоизвинява.

# 561

Аааа, под стола си се свряла.... Joy Как пък там си се побрала???? Я си поемай вината, щом пускаш мухата и ни разваляш рахата... Ето...Пак ми размъти главата...  ooooh!

Под стола как се озовах изобщо даже не разбрах.Човек способен е на всичко  от мерак.Но щом казваш вината си приемам и към наказанието път поемам. smile3538 smile3538

bouquet  Аз пък отговора знам - сървърът те е изхвърлил там  hahaha  Или пък този момък синеок влажен поглед ти е метнал за отскок...  newsm78

# 562
Ох , милата Инджи прощава. Цяла нощ гушкане с Мехмет - и всичко тя забравя.  Grinning

# 563
# 564
Колко пъти съм гледала тези епизоди с перипетиите по прибирането на  Берг и великата среща на Дийдем с Фикри в кухнята, но винаги пак падам от смях! rotfImbo rotfImao rotfImbo Фикри как искрено се възмущаваше, а всички се подсмихваха, че накрая и с глас се разсмяха! smile3532  И как няма да стане голямо магаре Берг - то от толкова дърпане ушите му наистина станаха магарешки! Изобщо не искам новия Берг, сегашният много повече ми харесва и като игра, и като визия. Другият ми е един такъв дървен и смотан! Mr. Green

# 565
След този смях с изпълненията на Берк малко да ви подсладя
Така да ми липсва този артист в следващите серии, другия Берк е голям ръб Close

# 566
Лагуни, и ти като Рукие поемаш въображаема вина  - тя се самопроклина, ти се самонаказваш, а Мехмет, нашият истински виновник се самоизвинява.

Тя Рукие има за какво да се кори - после какви ще ги надроби...

bouquet  Аз пък отговора знам - сървърът те е изхвърлил там  hahaha  Или пък този момък синеок влажен поглед ти е метнал за отскок...  newsm78

Той сървъра ме игнорира.Но за Перла нищо не ме спира-начин винаги за нея се открива!А този момък синеок - даваме му срок - на друга влажен поглед да отправя - важна работа го чака , не трябва все да я отлага !- Момата хич не чака и му бяга.

# 567
И на мен много ще ми липсва този Берг.Не можах изобщо да възприема новия  ooooh!

# 568

bouquet  Аз пък отговора знам - сървърът те е изхвърлил там  hahaha  Или пък този момък синеок влажен поглед ти е метнал за отскок...  newsm78

Той сървъра ме игнорира.Но за Перла нищо не ме спира-начин винаги за нея се открива!А този момък синеок - даваме му срок - на друга влажен поглед да отправя - важна работа го чака , не трябва все да я отлага !- Момата хич не чака и му бяга.

Peace За срока съм съгласна, че и аз съм бясна!!!  #2gunfire  Ама само погледи не стигат, момите тъй не се навиват!!!   ooooh! В късна доба да я посети, с прегръдки страстни да я задуши, а не да чака друг да я теши!  Crossing Arms

# 569

Общи условия

Активация на акаунт