Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 706
  • 733
  •   2
Отговори
# 570
# 571
Мехмет много ми беше смешен днес като откъсна цветята на Рукие за да поднесе закуска на жена си в леглото

# 572
На мен пък хич не ми беше смешен.Жив "смешник" е наистина , но в преносния смисъл на думата.Беше ми черен пред очите.Сетила се Мара да се побара.Такива ги натвори отново ,че ми идеше с два пръста да го удуша.Толкова много чакаха това бебе , така го искаха и заради простотията на Мехмет за малко пак да стане проблем.Предпочете да повярва на един шизофреник вместо да се довери на жена си която уж обича повече от себе си и която доказа обичта си многократно.После се извинява..Ами ако бяха загубили и този път бебето,как щеше да се извинява?

# 573
На мен пък хич не ми беше смешен.Жив "смешник" е наистина , но в преносния смисъл на думата.Беше ми черен пред очите.Сетила се Мара да се побара.Такива ги натвори отново ,че ми идеше с два пръста да го удуша.Толкова много чакаха това бебе , така го искаха и заради простотията на Мехмет за малко пак да стане проблем.Предпочете да повярва на един шизофреник вместо да се довери на жена си която уж обича повече от себе си и която доказа обичта си многократо.После се извинява..Ами ако бяха загубили и този път бебето,как щеше да се извинява?

Браво, Лагуни! Само така! Абсолютно съм съгласна с теб! И накрая, когато Инджи се съгласи да му прости срещу обещанието да я гушка цяла нощ, той пак изръси: "Обещавам ти! Завинаги!" Като го чуя така лесно да сипе обещания, все едно, че казва "Добър ден", направо и на мен ми идва да го удуша с два пръста! И това ще бъде поредното му неспазено обещание!

# 574
Мисля,че сме изгледали  и прослушали почти всички клипчета направени с фрагменти от Перла,но тази тр.песен е мн.хубава ,затова я копвам.Дано не е повторение.
Много подхожда  както на историята на героите от сериала,така и на актьорите извън него...

Дами,тази вечер бях на такава вълна   Joy

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 21:53 от vikktory

# 575
Викторче,остани си на на тази вълна миличка!Нямам нищо против и аз да се пусна по нея.   bouquet

Да , големи сладури са и песента наистина е много хубава!   bouquet

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 23:04 от sinq laguna

# 576
# 577
# 578
Момичета извинявайте , че това което ще кажа няма нищо общо с темата , но още съм под впечатления и вълнения.Гледах "Бг. търси таланти" и отново онемях от изпълнението на Богдана / сляпото момиче /.Невероятен талант и още по-невероятно позитивно излъчване има това ощетено от живота момиче.Тя и малката сладурана Ели ме накараха да се чувствам наистина горда като българка.Извинявам се още веднъж! 

# 579

Приятна вечер Перлени момичета!

# 580
# 581
Момичета извинявайте , че това което ще кажа няма нищо общо с темата , но още съм под впечатления и вълнения.Гледах "Бг. търси таланти" и отново онемях от изпълнението на Богдана / сляпото момиче /.Невероятен талант и още по-невероятно позитивно излъчване има това ощетено от живота момиче.Тя и малката сладурана Ели ме накараха да се чувствам наистина горда като българка.Извинявам се още веднъж!  

Лагуни, подкрепям те напълно! Те двете направо ме разтърсиха - просто си личи, че талантът им е даден от Господ и затова е толкова истински! Останалите не ме впечатлиха особено. И аз се извинявам за спам-а!

# 582
Авторът на книгата,която Сонгюл се мъчи да чете е JOHN HEJINIAN

Права си да ми се сърдиш.Направих грешка като се усъмних в теб. Peace

С коя постъпка заслужих всичко това?
-Не си направила нищо.Единствената ти грешка е,че си много красива и добра.
Инджи,искам да ми простиш.Съжалявам за всичко.Извинявам ти се хиляди пъти.
Мехмет,аз те разбирам.Ти не си виновен.Този лъжец те е предизвикал.Трябваше да ме попиташ за всичко това.Така и двамата нямаше да страдаме напразно.
-Права си скъпа.Права си,не трябваше да вярвам на Енгин.Трябваше да повярвам на теб.Сгреших.Мила,ще можеш ли да ми простиш?
При едно условие!
-Какво е то?
Ако обещаеш да ме гушкаш цяла нощ.
-Обещавам,завинаги.

JoyСонгюл направо кърти с тези прегръдки. luvbed

# 583
# 584

JoyСонгюл направо кърти с тези прегръдки. luvbed

Не може да и се отрече , че владее майсторлъка на всякакъв вид нежни атаки.Ми получава им се на хората - и в целувки и в милувки са трепач!

Общи условия

Активация на акаунт