Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 701
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
С много настроение. Hug

# 588
# 589
# 590

лагуни, кого по тъмно в таз градинка младежът чака и не спинка?  newsm78

# 591

лагуни, кого по тъмно в таз градинка младежът чака и не спинка?  newsm78

Сто кила ракия давам само да ...... е тази която на нас ни се иска !  newsm17

# 592
лагуни, кого по тъмно в таз градинка младежът чака и не спинка?  newsm78

Сто кила ракия давам само да ...... е тази която на нас ни се иска !  newsm17

Joy Давам още 100 - да станат 200... Но... бързо да я грабва за невеста!!!  smile3508

# 593
Дай да се уточним на кого точно ще я даваме ракията , че току виж попднала на неточното място и рисковаме да си останем хем без мома ,хем без питие за повдигане на духа.  newsm78
Аз предлагам моя дял да го харижем на Керем , че в момента той най-опасен е за мен.

# 594
Дай да се уточним на кого точно ще я даваме ракията , че току виж попднала на неточното място и рисковаме да си останем хем без мома ,хем без питие за повдигане на духа.  newsm78
Аз предлагам моя дял да го харижем на Керем , че в момента той най-опасен е за мен.

Joy Ракийцата до грам за нашето момче е!!!!  Керем като е жаден, вода да си налее!  Crossing Arms И дано да му се проясни в главата, че за друг родена е момата!!!  Naughty

# 595
  tooth Викаш да го натряскаме до козирката - да не мисли , да я взима и в чергите с момата да се мята.Да забрави за папарци още  досадни там некви си дъртаци и за техните мераци.

# 596
И тъй може да я уредим...  Joy Но ти предлагам  първо да поспим, че утре с нови сили да творим!!!  Hug

# 597

Така е трябва да се спинка.Лека и спокойна нощ !

# 598
# 599

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 07:10 от alex_b

Общи условия

Активация на акаунт