Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 724
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Милата Инджи,  толкова е добра наистина, как не се умори да е толкова добра, да прощава на всички, да забравя лошото, което й е сторено,  мисля, че дори и добротата уморява хората.   А е   и  най-умната от всички. Задници смотани трябва да й стоят мирно всичките и да й козируват.  А как я газиха само, единия слезе от нея, друг почваше да я гази. Е сега останаха само Мехмет и Нихан, но те  заместват  цялатга орда.

# 631
Е, вече и Шереф започна да признава Инджи - как каза на Фикри, че тя е донесла радост в къщата им и е върнала отново усмиката на сина й. Ама можеше да го каже и пред самата Инджи, че поне малко да я зарадва, вместо да прави физиономии, че бебето е момиче. Все едно, че Инджи сама си го е правила това бебе, а Мехмет няма нищо общо - той прави само момчета!

# 632
 Малко бисерчета , които успях да запомня от днешната серия:

Мехмет към Онур: - Не мога да си простя , че я нараних толкова много !/ Инджи /!  Outta Joint

Мехмет към Инджи: - Ти си принцесата на моята душа! Имаш голямо и чисто сърце - заслужаваш много повече / Инджи смята ,че Мехмет я глези като и прави подаръци и изненади /  Party

Мехмет към Нихан: - Важното е , че това си е нашето бебенце / неговото и на Инджи / - признавам, това много ме изкефи ,а Нихан тъжна повече от всякога.  Grinning Ама и тя си е виновна , като съзнава ,че няма място в живота на Мехмет , какво прави с него да си причинява още повече страдание.За това не мога да проявя състрадание към нея.

Пънар: - Кажете само един ден в който на семейството ни да му се случват само нормални неща!  #Crazy

Иначе много кофти за Инджи се получи отново.Нито успя да каже на Мехмет за бебето така както си му е реда ,нито успяха да бъдат заедно на ехографа при устоновяването на пола на бебето. Cry

# 633
И аз искам да удуша Мехмет .Днешната случка с ултразвука и неговото неявяване ми напомни как отсега нататък във всяка серия ще има май за какво да го удуша. Аз съм с Нихан и сина си Инджи ,а за теб време ако се намери. Нихан няма вече почивен ден Тя е като терористите - малкия Мехмет отпред а тя зад него си крои планове, а нашия въобще не се усеща как ще си развали семейството.

# 634

Сетих се още нещо за нашата добричка Инджи.

- Прощавам ти Мехмет , защото много те обичам!- Ах , ах Инджи , ти пак си го обичай , но недей така лесно и бързо да му прощаваш на красивия си мъж , защото после ти страдаш!

# 635
# 636
# 637
Момичета, замислих се: Онур няма семейство,  вечно се съобразява със семейството на Пънар, демек Мехмет-Фикри решава, позволява, и т.н. ; Гьокхан също няма семейство, което да иска да има същите права като семейството на Бахар и Пънар.  Инджи също няма майка, баща, братя, които да изискват равни права със  сватовете си, е има една бабка, ама тя беше много лесно купена от Мехмет-Фикри, т.е. не предеше.  Добре замислено от сценаристите, за да изпъкнат на преден план  гевезелъците,  наглостта,  самовлюбеността на членовете на това семейство.  Че са успели, успели са,  част са от каймака на  Истанбул, ама се взеха  много на сериозно  за връх, а другите за баир / DTerziiska  теб цитирах, много харесах  поговорката ти, извинявай  и  благодаря /.

# 638
# 639
# 640
Голям купон са си правили хората като гледам снимките.Сонгюл с право каза,че са изградили много хубав екип,което е спомогнало за духа във филма.Само можем да се поучим Stop

# 641
Много хубава снимка. newsm51

# 642
# 643
Момичета, замислих се: Онур няма семейство,  вечно се съобразява със семейството на Пънар, демек Мехмет-Фикри решава, позволява, и т.н. ; Гьокхан също няма семейство, което да иска да има същите права като семейството на Бахар и Пънар.  Инджи също няма майка, баща, братя, които да изискват равни права със  сватовете си, е има една бабка, ама тя беше много лесно купена от Мехмет-Фикри, т.е. не предеше.  Добре замислено от сценаристите, за да изпъкнат на преден план  гевезелъците,  наглостта,  самовлюбеността на членовете на това семейство.  Че са успели, успели са,  част са от каймака на  Истанбул, ама се взеха  много на сериозно  за връх, а другите за баир / DTerziiska  теб цитирах, много харесах  поговорката ти, извинявай  и  благодаря /.

Много правилно си се замислила за това, а аз се замислих и за още нещо. При всичките им претенции, че са "каймакът на истанбулското общество", нито един от наследниците на семейството не се ожени за човек от тяхното общество, т.е. реално погледнато не се осъществи така желаната, най-вече от Шереф, подходящата за тяхното ниво женитба с подходяща партия. Явно сценаристите по този начин отричат фалшивите ценностите на този така наречен "елит" и им отмъщават за високомерието.

Момичета, пак сте наслегали много хубави снимки! Hug  bouquet

# 644

FB KT

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 20:27 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт