Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 716
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Ей така да ги виждаме.След ракията обаче... Joy

# 617
# 618
Преди филма нещо разхладително

# 619
# 620
Ммммм , вкусно!Мерси , dterziiska!

# 621
Тука има някаква анкета - "недоразумение" за най-добра целувка:

Целувките на тази двойка са извън всякаква класация.Най - най - добрите !!

И едно музикално поздравче - за целувки пак става въпрос :

# 622
Welcome , бабет Дилуруба!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 623
# 624
Ей в този момент, когато изгря нейно величество вещицата Дилруба, Mr. Green изпих на един дъх всички коктейли на dterziiska /за които много й благодаря/! Даже минах на "огнена вода", за да мога да я преглътна отново! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 625

Каква страхотна двойка!Много сладки - да му се не види!

# 626
# 627

Госпожа Шереф не е доволна , че любимия и Мехмет ще става на момиче , татко напет.

# 628
Берг е върхът , сестра му също.Единия се жени без никой нищо да знае и сервира бомбата на семейството ухилен до уши , а сестра му дава команди да се развеждал..

# 629
Станахме  две дето с два пръста искаме да го удушим наш Мемет.  От дни знаеше, че ще ходият на  ултразвук, къде го бодеше  задника точно днес да  уйдиса на Нихан,  сигурно е цинично, но ми се стори, че Нихан нарочно  предизвика съдбата Мехметджан да падне, за да задържи Мехмет с тях. Знам, че звучи несериозно, но ...... разговора на Инджи и Мехмет и хоп малкия падна, хоп майка му изкомандва: да го занесем на доктор,  Инджито кучета я яли, да чака там, ако пък и се скарат с Мехмет, още по-добре.  Бях забравила в подробности и елементи колко е гнусна и подла твар тази......

Общи условия

Активация на акаунт