Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 49 055
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  Mert Öcal 

2004

# 436

dterziiska ,туй на изневяра ми мирише... Joy  

Днес няма"Перла".А и като сме се отворили от вчера на тема "Класации на красиви актьори" предлагам да си направим една наша вътр.класация.Докато чакаме утре ,и новата порция"Перла",всяка може да посочи тримата актьори/в световен мащаб/  най-харесвани от нея.Тъкмо ще внесем малко разнообразие в темата.И ще поклюкарстваме за известните и красивите. Joy

И понеже от снощи съм на романтична вълна за отскок през деня ,макар и малко късно,мятам тук едно прекрасно стихотворение на Д.Дамянов

ЛЮБОВ
Догдето пясъкът е още топъл
и още чист от кални ходила,
дордето още с дивия си ропот
човешката тълпа не е дошла.

Дордето ни звездите, ни луната
не са отворили очи над нас,
ела любов ! Ела със ония вятър,
в които скрит те чакам аз.

В една огромна фуния ще потъна
лицата ни нощта ще окраде,
безименна ще бъде любовта ни !
Недей ме пита кой съм, откъде !

Не ще ти кажа нищо ! Аз съм тайна,
какво си ти.... ти- любовта.
И ще сме една безкрайност
и продължение на вечността.

Ела любов ! Побързай ! Време няма !
Ела преди да стане светло вън,
за да не разбера, че си измама,
че ти не съществуваш, че си сън !

ДАМЯН ДАМЯНОВ

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 11:53 от vikktory

# 437
Приятен обяд

# 438

Даааа!  Хубав е дявол да го вземе, почти колкото Къванч, даже си приличат  в устните, трапчинките, очите, носа, ръста,....   И него индустрията го е прилапала, а  не е известен като Киво, дали е просто  мал шанс?  Защото нали видяхме, всички тръгват първо с хубостта си, после стават актьори, после задобряват и т.н. Няма стр. на български в гугъла, а и там в родната му Тр. не е  така тиражиран като  вс.останали, любопетно ми е ? 

Колажите с Къванч мн ми харесаха, смях се с глас, пак се връщам да си ги погледам.  Откъде ги изровихте, благодарности и поздравления!  Подействаха ми като стиховете на Шоп и др. поетеси, винаги се връщам да си ги чета, и винаги се смея с глас! Продължавайте в същия дух!!!!!!!!

# 439
# 440
# 441
# 442
Наистина е хубав този Мерт!
dterziiska, благодаря и за снимките, и за клиповете /наистина си много изпълнителна/, и за вкусния обяд!   bouquet Преди малко излизах навън и за 1 час успях доста да загрея - то станало много горещо, та сладоледът ми идва тъкмо навреме!
Мел Гибсън, Кевин Костнър и Джони Деп и аз ги харесвам. По-късно ще кажа и кои са моите любимци.

# 443

Вече знам и в какво се различават, още не съм виждала дали новичкия има такова вълшебно излъчване като Къванч, струва ми се, че е запазена марка на нашето момче и с право, вероятно има и доза късмет.  На мен обаче играта на Къванч ми харесва, дори и в началото на Перла.  Когато бях млада, а то беше през миналия век, имаше голямо развитие на самодейности, та аз бях в един  театрален самодеен състав, имаше един мн възрастен бг актьор, играеше в театъра на нашия град и се снимаше във бг филми, мн е известен, но за мой срам не мога да се сетя за името му сега,  че  той  ръководеше  състава ни.  Никак не е лесно да преодолееш не сценичната треска, а  свяна, комплексите си, да се отпуснеш и чак тогава да можеш да влезеш в ролята си. Лично аз мн трудно се справих с комплексите си тогава, затова знам, че е трудно, но пък успееш ли, си стигнал средата, след това остава  сам да почувстваш образа на героя.  Втората трудност се появява, ако образа  ти е противен, неадекватен на характера ти,  пак е мн трудно да влезеш и да изглеждаш  реален в нещо, което те отвращава примерно.  Точно това е майсторлъка.

# 444
И за да не ме заподозрете в изневяра ще сложа една снимка нищо че пише друго име

# 445

Shocked Shocked ShockedМного хубав този Мерт ! Аз го виждам за първи път - как ли съм го пропуснала ? newsm78 Къде казвате ,че е играл ?

# 446

Снощи не успях да се сетя за името на тази актриса,но днес порових и ето я!
Седа Гювен-това е най-красивата тр.актриса ,която съм виждала в сериал!!!Правилни черти,чисти линии,съразмерни пропорции.Много фино и изящно излъчване.И естествена хубост,дори когато е без грим.

Джони Деп е и мой любимец!А след малко ще метна и собствената си тричленна класация и аз! Joy
 dterziiska ,късно е ,мила!Вече си заподозряна в изневяра... #2gunfire  Joy Joy

# 447

Азра - 08.12.1981г - стрелец
Мерт - 12.05.1979г - телец
Къванч- 27.10.1983 г  - скорпион      все отбор юнаци.
Мерт по й мяза на Азра по години, когато са снимали заедно с Мерт обаче,  тя вече е била прилапала младото агне Къванч,  боже каква е тая мода  в последните години и то навсякъде, дори и в Бг  дърти лели и каки с млади момченца, сигурно им е хубаво, но е мн противоестествено.

# 448
Като се сетя за Сонгюл тя пък го раздава с дърти чичковци за нея че чак яд ме хваща Нещо природата съвсем се обърка

# 449
Седа Гювен предпочита да идва с мъжа си на ски в Банско.
Изигра блестящо  мръсницата- сестра  във филма Сълзи над Босфора.  Лично тя казва, че обича да играе лошата във филмите и, че й се удава по-лесно да играе такива персонажи.  Ако не се лъжа ,миналата година се омъжи, но имала връзката отдавна.
Права си!  Наистина е невероятно красива, дори перфектна отвсякъде,  точно затова запомних за нея нещичко, защото мъжът й не е изобщо хубав, бизнесмен е, а не е от нейните среди.

Общи условия

Активация на акаунт