А как завършва една такава връзка?

• 24 152
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Е какво да не казвам голяма дума,че то на мен ми се е случвало! GrinningИ аз бях женена,и той беше женен.Още в началото на връзката,честно и почтено си казахме на съпрузите,разведохме се,оженихме се и така.Нито на мен ми е било унизително,нито съм искала да унижавам неговата жена,нито моя съпруг.Ако днес ми се случи отново да се влюба в друг мъж,пак ще се разведа.Аз фалшиво не мога да живея.Щом имам друга връзка,явно вече нито харесвам ,нито обичам човека,с когото съм,значи няма никакъв смисъл от съвместното ни съжителство.Аз пак казвам,нито осъждам хора,които се примиряват,нито морализаторствам,просто им се чудя,защо е нужно да тормозят сами себе си.И един ден няма да търпя.Искам да живея в хармония със себе си и с човека,който е до мен,другото не си струва,поне за мен.

# 91
Похвално сте постъпили. Ама не вади от един случай генерални изводи.

# 92
  • тук-там
Точно така.Това е и моят случай,защо да се развежда след като никой не и иска развод...?В тези времена трудно се оцелява сам.Какво като е унизена?Важнотое,че за пред хората има железен брак..Да пази Господ!Не случайно филма се казва"Отчаяни съпруги",а не "отчаяни любовници"

Ох, ама ти от две теми не разбра ли, че унизената си ти, а не съпругата - пишем, пишем и накрая старата песен.

# 93
Точно така.Това е и моят случай,защо да се развежда след като никой не и иска развод...?В тези времена трудно се оцелява сам.Какво като е унизена?Важнотое,че за пред хората има железен брак..Да пази Господ!Не случайно филма се казва"Отчаяни съпруги",а не "отчаяни любовници"

Ох, ама ти от две теми не разбра ли, че унизената си ти, а не съпругата - пишем, пишем и накрая старата песен.

Няма да разбере. Още години ще си повтаря, че онази не го пуска. А всъщност тя го е пуснала, но той винаги се прибира при нея, не при Деси.

# 94

И моята история се разви по подобен начин, но с леко протакане от негова страна, за което имаше известни причини. От самото начало нито сме се крили, нито сме изпитвали угризения, нещата с тогавашните ни партньори бяха изчерпани.

# 95
А вие от колко теми ще разберете,че аз нямам претенции дали тя го пуска или не,къде се прибира и т.н.....Или просто ви е готино да се заяждате?

# 96
Деси,никой не се заяжда...аз даже не разбрах дали си съпугата,или любовницата. newsm78Както и да е,всичко е въпрос на личен избор...Аз разглеждах ситуацията от друг аспект,как се чувства този,който е наясно,че е въвлечен в триъгълник,независимо дали е съпруг,съпруга или любовницата...Имах предвид,че не бих живяла дълго при подобни обстоятелства,лично аз не мога да издържа,не бих се чувствала нито комфортно,нито щастлива.Разбира се,това се отнася само за мен.Нека всеки да живее,както намери за добре.Извинявай,ако съм те обидила с нещо.

# 97
Акулке,не ставаше дума за теб.Аз разбирам,че всеки сам си избира начина на живот.И винаги съм мислила,че няма да допусна отночения със семеен мъж.но ето че стана.Нито се чувствам горда,нито живея за да отмъщавам на съпругата.Но да ми казват,че аз съм унизената-е ,много моля....

# 98
  • тук-там
"Чувствам се адски глупаво.Толкова ли сляпа съм била?Не разбрах ли че за него съм просто един инкубатор,който има задачата да му роди дете,да си види поколението и нищо повече..Много ме боли мили момичета.."

Това са твои думи - на мен лично инкубатор ми звучи доста унизително. Спирам, защото няма смисъл просто. ooooh!

# 99
  • София - Рим и обратно
Кой трябва да й иска развод на съпругата?Тя е човекът,който трябва да поиска.Ако унижението,фалша и лицемерието са нищо,значи на съпругата нищо не й е,добре.
Естествено, че тя е тази, който трябва да запази остатъка от достойнството си. Ясно е, че човекът до нея го е предал и потъпкал. Но следва ли от това, че тя трябва да продължава фарса?
И защо той пък да си разваля рахата, навсякъде му е добре, плътно затворени очи и усти, ехаааа какво по хубаво от това?
И ето защо такива триъгълници се множат, понеже има добри женички, които си седят и си се успокояват, че мъжленцата явно са добра стока, я виж как са търсени, че даже и за разплод Joy hahaha Как да не се възползват мухльовците, щом може...
В тая връзка почнах да се чудя, да не би да му има нещо на моя бе, нещо не го търсят май.... newsm78 Mr. Green

# 100
А за една съпруга какво ли е да знае,че мъжът й е в болницата,където друга в този момент ражда детето му....Никак не е унизително нали???

# 101
Деси, на нея явно не й пука. Обаче той зад гърба ти изтегля молбата за развод и всяка вечер се прибира при нея. На коя от вас двете й е по-зле? Тя ако е искала да се разведе е щяла да го направи. Но явно нито той, нито тя смятат за необходимо да си нарушават живота заради теб. През това време ти се каниш да го лишиш от родителски права, понеже той е женен за друга - същата, за която е бил женен и преди да забременееш, по врече на бремеността и пр. Сама се вкарваш в сапунени сериали, а те двамата си живеят живота.

# 102
  • София - Рим и обратно
А за една съпруга какво ли е да знае,че мъжът й е в болницата,където друга в този момент ражда детето му....Никак не е унизително нали???
Не разбира се. Тя е горда, щото мъжа е годен Flutter. Хем годен, хем не я е изритал още... да се пръснеш от гордост.

# 103
  • София - Рим и обратно
Деси, на нея явно не й пука. Обаче той зад гърба ти изтегля молбата за развод и всяка вечер се прибира при нея. На коя от вас двете й е по-зле?
Въпросът не е отправен към мен, но аз да си кажа Flutter
100 пъти препочитам да си лягам до детенцето си, отколкото всяка вечер да ми се прибира един плужек, който до преди малко кой знае къде си го е завирал Sick Благодаря.

# 104
На мен ми е по-зле от гледна точка на това,че детето ми няма да расте с баща си.Но БЛАГОДАРЯ за такъв съпруг...Предпочитам да съм сама ,отколкото в неговата компания.

Общи условия

Активация на акаунт