А как завършва една такава връзка?

• 23 802
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Браво,и мен не би ме било срам.В крайна сметка това си е личен избор.Не си го карала насила...

Факт е, че никого не съм карала за нищо, не бих и могла. Разберете, че няма такова животно, което да дойде и да разруши една стабилна, здрава връзка- щом въобще е допусната намесата на трети човек, значи нещо в отношенията е куцало. Поне при хората около мен е така, така беше и в моята връзка. Аз също бях семейна тогава и съдя по себе си за причините, които са ме накарали да потърся нещо извън брака си. Не е било, защото съм адски щастлива, нито защото се е появил някакъв демон, който да ме кара да се развеждам.
Чак браво няма защо да ми се казва, но е истина, че изобщо не живея със съзнанието, че съм развалила нечие семейство. Този брак щеше да се разторгне и без мен.

# 226
Браво,и мен не би ме било срам.В крайна сметка това си е личен избор.Не си го карала насила...

Факт е, че никого не съм карала за нищо, не бих и могла. Разберете, че няма такова животно, което да дойде и да разруши една стабилна, здрава връзка- щом въобще е допусната намесата на трети човек, значи нещо в отношенията е куцало. Поне при хората около мен е така, така беше и в моята връзка. Аз също бях семейна тогава и съдя по себе си за причините, които са ме накарали да потърся нещо извън брака си. Не е било, защото съм адски щастлива, нито защото се е появил някакъв демон, който да ме кара да се развеждам.
Чак браво няма защо да ми се казва, но е истина, че изобщо не живея със съзнанието, че съм развалила нечие семейство. Този брак щеше да се разторгне и без мен.

това сме го разбрали както и факта, че настоящият ти мъж иска да е с теб, независимо от фактора дете/деца

# 227
О,я виж-избирателна селективност...За едни може,за други не.Или тя вече не е низвергната защото е в графата "съпруги".

# 228
това сме го разбрали както и факта, че настоящият ти мъж иска да е с теб, независимо от фактора дете/деца

Много хора, мъже и жени, се разделят, въпреки че имат деца, дори и да нямат друга връзка в момента. Просто защото бракът им е изчерпан.

# 229

Много хора, мъже и жени, се разделят, въпреки че имат деца, дори и да нямат друга връзка в момента. Просто защото бракът им е изчерпан.

да, именно, точно отношенията между двама души са важните за брака или съжителството и оттам вече дали ще има и друг развой

# 230
да, именно, точно отношенията между двама души са важните за брака или съжителството и оттам вече дали ще има и друг развой

Това беше и моята идея, която се опитах да обясня твърде многословно[/size]  Hug

# 231
О,я виж-избирателна селективност...За едни може,за други не.Или тя вече не е низвергната защото е в графата "съпруги".

newsm78 newsm78

# 232
Пускам темата, защото се почувствах провокирана от темата за любовниците. Как завършва една такава връзка? Кой и как взема решение? Има ли наранени, и как преодоляват болката? В началото всичко е розово, но после...

Това беше и моята идея, която се опитах да обясня твърде многословно[/size]  Hug

Simple Smile

Покрай тези теми се сетих за един фейлетон, по който има много вариации като вицове, жената в крайна сметка коментира с мъжа си, че "тяхната" любовница е по-хубава от  любовницата на шефа му... Явно варианти всякакви...

# 233
MIK, това последното предложение ли беше или предположение? Twisted Evil Heart Eyes

# 234
MIK, това последното предложение ли беше или предположение? Twisted Evil Heart Eyes

не те разбрах?

като цяло губя си времето днес...

# 235

не те разбрах?

Ами любовницата обща! Пък след това ще ги сравняваме с шефа

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 13:06 от Снежа63

# 236

не те разбрах?

Ами любовницата обща, нали и детето е такова! Пък след това ще ги сравняваме с шефа

не, не аз говоря за конкретен разказ, там за дете не си спомням дали е писано

# 237

не те разбрах?

Ами любовницата обща! Пък след това ще ги сравняваме с шефа

не, не аз говоря за конкретен разказ, там за дете не си спомням дали е писано
редактирах

# 238
Не обичам да обобщавам, но май в повечето случаи блудният съпруг се завръща при съпругата си.
Рано или късно.
Написаното не е от личен опит, а по-скоро от наблюдение на подобни истории на близки приятели.
Ето един реален пример:
Жена му е доста по-голяма от него, но изключително поддържана жена.
Изглежда чудесно, спортува, родила му е две деца.
Той е душата на компанията. И често разказва истории за жени, ама никой не му вярва.
Дори жена му, щото е на мнение, че 'куче, което много лае, не хапе".  Crazy
Редовният му лаф, който разсмиваше компанията беше: "Да не съм луд да ч...м майката на децата си?!"
Той е в изгодна позиция - хем спокойно коментира забежките с жена си, но тя толкова му вярва, че никога не взе думите му насериозно.
Нито пък някой от компанията. Ми така де, може много да приказва, ама с 'чужда' жена никой не го е мяркал.
Но един ден, съпругата преди да се прибере от работа, решава да се разходи из големия град, в който работи.
Не щеш ли, пред нея върви влюбена двойка, хваната за ръце. От време на време се целуват и прегръщат. Не вярва на очите си, че това е съпругът и с някакво младо момиче.
Скандалът се завихрил.
Съпругата и любовницата си уредили среща и провели интелигентен разговор, в който се оказало, че и двете били лъгани.
Връзката му датирала от 5 години, т.е. от момента на раждането на второто му дете.
На любовницата пък обяснил, че с жена си били пред развод, ама второто дете не било планирано, станало случайно в един от мнооого редките им моменти на интимност, та от съжаление стоял при нея. Не поддържал интимни отношения с жена си, живеели като съквартиранти. (което си беше лъжа)
Разбрали си 'стоката' двете жени. Любовницата изчезна завинаги от живота му.
Разярената съпруга го държа два месеца да живее в... избата.
Като краен резултат си го прибра и вече 4-та година си живеят в мир и сговор.
Или поне така изглежда.

Та някои истории завършват и така.

# 239

Този е абсолютен мухъл  newsm29

Общи условия

Активация на акаунт