ПЛЕВЕН - 135

• 37 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Адаш, пасифлора ли търсиш?
Ами... ако има от някъде клонче да си взема, то пуска лесно корени ще си захвана. Студоустойчива да е, че искам навън да я завъдя. Сега съм посадила едни семена ама не им хващам вяра да поникнат. Ще видим де, ама ако има клонче по-добре. Да не да предлагаш?
Az моята, от кабинета ми, я подарих на една колежка. Беше огрооомна. Ще питам мама, ако има и ще ти дам. А и Олето ако има в София-земи донеси на номадкова  Wink

# 121
ftall, ентусиазма ти да се изкажеш експертно по напълно женски теми ме впечатлява Rolling Eyes Разбира се, това е твое право. Просто не всеки е длъжен да се вслуша в твоте принципи и съвети.  Peace

# 122
ftall, Рокфелер, Тръмп, все тая....)
А за статистиката, да, ясно е че преди 100г смъртността е била по-висока, но говорех за друго и мисля, че ме разбра добре. )
Не е нужно от всяко нещо да се прави драма и да се преиначават думите на другият.

# 123
Тесс, похвално е старанието ти за последна дума, но не разбирам защо не разбираш, че казвам мнение и давам доводи без някой да е длъжен да се вслуша в моите принципи. Нито пък в твоите. И защо ти е да си на всяка манджа...  newsm78 Изместваш темата, по която лично аз приключих.

Мира, драмите са в душите ни  Wink Не знам за какво говориш, но не може денонощно във форума  Simple Smile

# 124
ftall, в настроение съм явно днес  Grinning

# 125
Венсеремос тогава!

# 126
  • Плевен
Ftall, a вие като платихте за избор на екип, ти запъна ли се там, преди самото раждане, така както сега тук ?
Не мога да разбера защо всички трябва да сме равни? Когато плащаш(легално имам предвид) можеш да изискваш, а конкуренцията ражда качеството. Аз не знам да има човек, който да ходи ей така на лекар, без да е проучил за кого има добри отзиви. Даже тук в темата много често се задават такива въпроси. А за такова важно нещо, като раждането, да трябва да се ходи при, който е на смяна. Искам точно определен лекар, искам да дойде, когато ми е дошъл момента да раждам, искам да ми обърне внимание, такова каквото би ми харесало на мен, ясно е че ще трябва да платя за желанията си.  

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 22:57 от нади_миши

# 127
Лелеее, 5 страници в този чудесен слънчев ден  Shocked

Съвсем на друга емоционална вълна съм и ви попрочетох отгоре отгоре, но успях да се изненадам как днес съм писала едновремено от профила на Фталл и Ди, въпреки, че бях в градската и в музея. Никой не видях от вас, но вече ми се изясни защо  Laughing
И още един извод си направих - въпреки , че съм жена раждала два пъти, макар и със секцио, което в доста спорове съм видяла, че не се признава и ме детронира от престола на Кралица Майка,  всъщност аз съм мъж  Mr. Green

Денят ми беше прекрасен, вечерта също  Heart Eyes

Лека нощ!  Hug

# 128
Нади персоналът към болницата е свикнал да има привилегии поне там където работи, така че не сме класическия случай плащачи, но не поради стистнатост или отвореност, а понеже сме попитали кое ни се полага и кое не. В реда на процедурата за анестезиолог и сестра сме си дали лептата, при това след операцията. Никой не ни е натискал преди това. Разбира се ходила съм в частния кабинет на лекаря за наблюдение от близо и ехограф всеки път поради някакви си мои проблеми и отново съм получавала обслужване на по-ниска цена пак заради тази колегиалност споменатата по-горе. Но никога не сме имали претенции или извънмерни очаквания, нито сме прекрачвали границата на приличното в този вид отношения.
В същия ред на мисли обаче съм била най-брутално и директно изнудвана за пари от анестезиоложката(когато чупих ръка) понеже щяла да ми бъде на операцията на 2 януари видиш ли, а пък тя била в почивка заради нова година. Само не ме карай да повтарям в тоя момент как точно и се запъна Бойко и до къде стигна. При това операцията ми бе доста скъпа и на нея вече легално и бе платено за да ми бие упойката.

Излишната примадонщина е на прицел в нашите разбирания. По вашите разбирам, че жената е редно да тропа с крак и да държи портфейла, че току виж мъжът вземе да се обади по мъжки! Да, парите не правят щастие, но дават възможности.

Ето на Диксито е яла от тортата си! Била е добра на вкус и не я боли жлъчката! Laughing

# 129
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И КЪСМЕТЛИЯ!

Отивам да чета изписаното днес, че като гледам колко страници са навъртени на някой спор ми намирисва ...

# 130
А и Олето ако има в София-земи донеси на номадкова  Wink

Нямам, но ще помисля от къде да намерим!  Wink

# 131
Ето на Диксито е яла от тортата си! Била е добра на вкус и не я боли жлъчката! Laughing
Мдааа...вкусна ми се е получила   Mr. Green  По внимателно подбрана рецепта, че да не дразни жлъчката проклета.

Валенце, де да знаеш, може да си отглеждаш един бъдещ Пикасо  Grinning Нищо не изхвърляй, съхранявай. Аз така правя, че нищо не се знае  Laughing

Пак да благодаря за всички пожелания  Hug

# 132
А и Олето ако има в София-земи донеси на номадкова  Wink

Нямам, но ще помисля от къде да намерим!  Wink

Хе-хе супер сте! Ще се отблагодарявам в домати и чушки като станат! Laughing

Дикси ти провери ли си хранилището, че знам мъж ти май не харесваше натурии? Mr. Green Laughing Twisted Evil

# 133
Номадка, явно ракийката ми е била повече, но не разбрах какво ме питаш  Embarassed
Пардон  Crazy

# 134
Честит рожден ден на Калинко! Да расте жив и здрав и много щастлив! Да се обичат и да се слушат с батко си!

Как минава времето. Още помня една снимка, на която беше сниман в мивката - какво мишле беше. Simple Smile
Дикси, тортата е страхотна, не знам какво не й харесваш.

По другия въпрос - не обичам да обобщавам крайно за професии или групи от хора. На мен ми е било неприятно, когато кажат "Всички социални работници са ...".
Но не е нормално в държавната болница да те изнудят да си платиш за избор на екип, да си носиш чаршафите, санитарката да ти казва в прав текст колко обича баница, сестрата да ти откаже обезболяващо след операция и да те обявява за капризен, понеже казваш, че те боли, лекаря, на който си платил за избор, да си пусне стажанта да реже, а той да гледа отстрани и още и още. Както казва Валенцето, само стискахме зъби и се молехме всичко да свърши благополучно и да се махне оттам. В този случай, ако имаше как да идем на частно, щях да го направя каквато и да е цената и не, нямам скрупули, че съм корумпираща. Човека, който беше с баща ми (със същата диагноза и състояние) отказа да плати и му дадоха дата за 15 май. Майка ми я накараха да пътува 250 км. за личния амбулаторен картон, иначе нямало да издадат болничен. Познайте - болничния е сгрешен и сега няма да го изплатят навреме, докато си направят корекциите. И не, не съм претенциозна. Отвратена съм от системата. За мен една от причините за това е ниското заплащане. Знам приблизително колко е заплатата на една сестра или санитарка. Когато вземаш 300 лв. и се чудиш как да си платиш парното, хуманността се губи някъде по трасето. Респект към тези, които въпреки всичко не са я загубили, защото има и такива.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт