ПЛЕВЕН - 135

• 37 809
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Валенце, Митко гледа клипа и вика 'Мамо, защо тези деца танцуват голи?"  Mr. Green
Обяснявам, че са с трика, но той не, та не - "Голи сааааа, не виждаш лииии?"  Laughing

Косе, успех!  Hug

# 166
  • София
Валенце, Митко гледа клипа и вика 'Мамо, защо тези деца танцуват голи?"  Mr. Green
Обяснявам, че са с трика, но той не, та не - "Голи сааааа, не виждаш лииии?"  Laughing
hahaha
Героите са уморени и заспаха още в 20,30часа.Наистина е изморена,по скоро от емоции.Цяла вечер разказваше на баща си кое,как,защо.

# 167
Мире, от оперативната програма пари да чакаш. Там всичко трябва да се прави в срок, ама като дойде време за плащане, почват едни проверки, едни справки, едни уточнявания...  Crazy

Да, да.....))) позната ми е работата....)

# 168
Ха-ха, Валенце, страхотна е Heart Eyes
Аз си мислех, 4е става на въпрос за класи4ески балет и о4аквах па4ки и 4айковски, та за момент клоуна ме шокира Simple Smile

Музе, успех с новата работа!

# 169
Писах, писах и системата умрЕ.  #Cussing out

Айде, отначало това, което се сетя...
Поздравления за Мими, сладуранка голяма! Разбирам аз, че от ненужна скромност майка й я нарича гальовно шугаво шиле /те се въртят Grinning/. И аз мислех, че класически балет ще гледам, но и модерния ме зарадва! Да дерзае девойката!
Поздрави и за представянето на Бубка! Много се радвам на такива новини, браво за успехите й!
Косе, кой кво е разплел - не знам, аз - нищо. Crossing Arms От теб разбирам. Grinning Изненадах се приятно! Дай повече инфо на лични, че съм любопитка. Mr. Green
На късмет да ти е новата работа!

# 170
  • София
Мими ходи в балетна школа за класически балет,да.Обаче треньорката реши на вчерашния празник да пусне две танцуващи групи.Момиченцата,които танцуват по отскоро и са по-малки ,танцуваха този танц заедно с няколко по-големи какички,от които да гледат,за да не се притесняват.Останалата част от трупата танцува класически балет.Е,те бяха изумителни,честно.Много ми харесаха.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 14:23 от Валенцето

# 171
Валенце, а вчера наистина е бил Международния ден на балета  Heart Eyes Съвсем навреме се е изявила Мими  Grinning

http://svejo.net/story/tennis/232832-Mejdunaroden-den-na-baleta-29-april-MonoBg

Току - що изпратих Габи на училище и минахме през светофара на Музея. Та когато светва зелено за нас, зелено е и за колите, които завиват в посока Дойран. Идеята е да изчакат пешеходците. Реалността е, че както бяхме почти мна средата на щосето и една кола беше спряла да ни изчака, друга я изпревари с бясна скорост и мина на метър от нас  Confused Ако бях пуснала детето само, то има навика да пресича по-бързо, може да се затича или да не успее да спре. А тази кола нямаше никакъв шанс да си намали набраната скорост. Направо ми стана лошо, честно.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 08:31 от Tess

# 172
Ха, Тес, токущо и аз се разминах по същия начин с един. На косъм беше. Много е неудобно с тези светофари. Close

# 173
  • Плевен
Валенце супер балеринки са Simple Smile

# 174
Валенце, поздравления за Мими  bouquet

Бужи май се е влюбил или поне е зашемЕтен   Crazy Вчера, откакто съм го взела от градина, ми говори все за Лора - че била дама, имала хубаво яке на цветя, че трябвало да й занесе той цветя....много сладък  Heart Eyes

# 175
Atrakcia, дано Лора му отвърне на чувствата  Grinning Че Габи цяла първа група ми говореше за Дженифър, ама ходеше със Сашка. Това защото Сашка му предложила да са гаджета, а Дженифър не се сетила.

# 176
Дженифър и Сашка  Joy

Атракция, да занесете в понеделник цветя на Лорчето. Да ги учим тези момчета на галантност, че откакто гледам ББФ съм се отчаяла какви мъже има  ooooh!

Като ми спре някой на улица с две платна все ще се намери кой, тъкмо като тръгнеш, да изпердаши от другото платно когато ти вече си насредата на пешеходната пътека.

Да ви представя полегнала Тодора на връх 1-ят си рожден ден - http://images.diksi.multiply.com/image/1/photos/79/1200x1200/9/D … mp;nmid=333141388

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 11:34 от Дикси

# 177
Добър ден и от мен. )
Приключих с едната работа, след обед съм на другата...) че и до 20ч...((( а уж щеше да е до 19.30ч.

Дикси, много хубава снимка. ) Заприличва малко на Митко. )

Тес, аз страшно внимавам когато пресичам и има завиващи коли. Един ще спре, но другият зад него няма, и профучава така че ще те отнесе.

# 178
Два линка за ваксините, на английски са, пускам ги само и единствено за информация Peace

http://www.immunize.org/catg.d/p2068.pdf
пове4е за липсата на доказателства между ваксини и аутизъм, за меркюрий и алуминий във ваксините  и т.н.

http://pediatrics.aappublications.org/cgi/reprint/123/1/e164

# 179
Някой давал ли е Хамомила за зъбите и как?

Няма никой  Whistling
Дикси, много готин Калинко  Heart Eyes
Косе, успех  Peace

Чудя се кво да пиша, та поздрав с тази снимка  Mr. Green Как ли ще изглежда дамската  Laughing

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 20:38 от Atrakcia

Общи условия

Активация на акаунт