ПЛЕВЕН - 135

• 37 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Голямо затишие тук....)
През деня ясно, ама и сега никой няма....)

Атракция, супер яка е тази тоалетна....)))

Утре заминаваме за Тетевен, малко да си починем събота и неделя. Чудя се дали да се качваме към Гложенския манастир, макар че веднъж като отиде човек после няма какво толкова да гледа. А и с тези завои....)
Но пък ще си отидем в любимата механа след Тетевен (Воденицата), за да хапнем домашна торта. )

# 181
  • Плевен
Нади, каква е рецептата за тази торта?
http://media.snimka.bg/4793/015840635.jpg

Дикси, кажи и твоята измислена рецепта за тортата на Калин? Пропуснала съм да кажа, че калинката е станала чудесна. Доста материал си спестила с бисквитите, наистина. Peace

Баща ми има скоро РД и искам да му приготвя торта.

# 182
Валка, тортата ми беше страшно лесна, обикновена, но много вкусна  Laughing
Блатовете пандишпанени от тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339926.0 (балата на мама Яни), само добавих настъргана лимонова коричка.
Крема  - 2 кутийки Филаделфия натурална, една голяма кофичка заквасена сметана, 200гр. пудразахара и настъргана портокалова коричка.
Блатовете сиропирах с разредено кафе.
Четох, че може между блатовете върху слоя крем да се полее с течен шоколад, но заради жлъчката ми не сложих  Crazy
Малко ми липсваха орехи или ешници, но съвсем забравих за тях.
Сега ще правя още две торти за 04.05. и 08.05. , че свекърва ми и майка ми имат РД.
Ще ги направя същите и без това те няма да се консумират у нас  Laughing

# 183
  • Плевен
Момичета, една приятелка поръча тези гуменетки ,но са големи за детето й, ако някой ги иска да свирка. 6-ти номер са.

Valka, Френска селска торта , много е вкусна.

# 184
нади миши, и аз правя френска селска торта, но по тази рецепта
http://gotvarski.com/%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0- … 1%80%D1%82%D0%B0/
ако сте много хора е супер, защото става много голяма.
Но ако сте по-малко направи половин доза. Или остави част от тестото за друг път в камерата.

# 185
Айде,добро утро Peace
Дикси,Калинко голям сладурко Heart Eyes Blush
Атракция,Хриси сутрин като тръгнем за ясла и все ми вика "ценце Деси,ценце Мони....." и все берем цветя за лелите Blush
Моето момиче вчера ме подлуди,кашляше до посиняване,съотвено обиколихме 1кофа лекари,единият ме "успокои",че е пневмония,и аз ревнах-цяла сутрин тичам с дететето като луда по кабинети,тя беше въз кисела и неспокойна и си изпуснах емоциите.Слава Богу след направената снимка се разбра,че е бронхит.На мен лично пневмонията ми е най-тежкото заболяване.Та разминахме се с един антибиотик и още една чанта лЮкарства.
Аз днес съм на работа/ Party/,и добре,че мойта мама ми е печена-ще гледа звяра при нея,за което ще бъде възнаградена количествено с бира/такъв е пазарлъка/.
Валенце,днес пращам Peace
Айде,приятен уикенд на всички,много слънце,усмивки и всичко най-най Peace

# 186
  • Плевен
Музе, спорна работа!  Peace

# 187
  • София
Благодаря,Музе,ще чакам!
Успех в работата !И скоро да оздравява малката и дано повече да нямате такива преживелици.
Дикси,Калин много заприличва на Митко,много.Винаги съм харесвала снимки на деца сред цветя,стават много нежни.
Ние днес ще се резходим към Панчарево.Оля,търсих те в скайпа да ви поканим с нас,но те нямаше.Ако се решите звънни един телефон .

# 188
Ако Калин заприличва на Митко значи не прилича на баща си, който е много доволен от този факт  Joy

Сега си пия кафенце на спокойствие, че ме чака много дълъг и натоварен ден.
Омесих една погача, която сега се пече, че се сетих как съм забравила да направя на детето прощъпулник  ooooh!
Та в цялата суматоха и навалица у нас и в майка ми, ще му направим и един бърз прощъпулник на двора.

# 189
Муза Музовска моята преди време и тя беше много зле.Кашляше страшно много и беше на 2 антибиотика-гентамицин инжекции и още един през устата.Беше с пневмония тя.И като се изкашля и започваше да плаче.Това беше по Великденските празници.Ами добре че имам родители лекари и се оправи.Та тогава бяхме някъде 1 седмица при нашите.Изстиват децата ами като тръгне малката на детска градина не ми се мисли-дано не боледува.Но животът е борба и ще се справяме с трудните ситуации.Сега избягваме да ходим в градската градина и на места с много хора та да се закрепи.Ще се оправи момиченцето ти.Във сигурни ръце е.Не се безпокой и успех на новата работа HugСъчувствам ти и знам какво е детенце да ти е болно.Да се оправя малкото ти слънчице.  Nature Sunny

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 14:46 от ice_

# 190
Еееее, Валенце, разминали сме се. Щеше да е хубаво да се разходим с вас. Нищо - следващия път. Ние ходихме по магазините - нали ще сме сватбари след три седмици, та да се пооблечем.  Flutter
Дикси, много аристократично си е кръстосал краката Калинко.  Wink

# 191
  • гр.Плевен
Валенце, артистично семейство имаш, браво на госпожиците, все така се изявяват!

Музе, как е новата работа? Дано да ти е тръгнало като я започна на такъв ден.

А на който му се гледа - днешната ни разходка http://margoto66.snimka.bg/children/na-mama-princesite.478832.18494299.big и завършека й(и следващите две снимки): http://margoto66.snimka.bg/?album;aid=478832;pid=18494315

# 192
Ау,голямо мъртвио е било тук вчера Mr. Green Blush BlushА аз се чудех как и кога ще ви изчета..
Дикси,как мина прощъпулника?Дай снимков материал PraynigАз също направих със закъсненеие на Хриси прощъпулника ooooh!
Маргото,и ние правим така понякога.Големи сладурки имаш Heart Eyes
ДеЩо виждали ли сте?Нещо ми се губи форумно newsm78
Работния ми ден вчера мина перфектно като за сефте от 2 години и канче си се справих направо супер.Детското ще го изчиствамеи висчко е намалено по 5-10лв,има останали някои обувчици,сандалки и тук-таме някоя дрешка,но нямах възможност да огледам подробно.Днес ще разузная по-добре и ще ви дам информация довечера Peace

# 193
Косе, къде започна,че пак не разбрах? Как е Хриси?

Дикси, чакам и аз снимки...

Маргото, много са сладки девойките  Peace

След 2 дни градина, познайте кой е болен  Crazy

# 194
  • София
Марго,добре сте разпуснали,особенно някои госпожици. Laughing

Оля,да знаеш наистина трябва да се организираме и да отидем семейно там.Много е приятно,особенно ако се отиде по раничко,както направихме ние вчера.Ето малко снимки
http://valenceto.snimka.bg/daily/lyato-2010.497153.18496709

Атракция,много гадна работа,дано леко му минава на детето.Той ли иска да ходи на градина ?Знам,че в последно време си го гледаше у вас.То с двамата у дома сигурно е лудница,де,но и с тия болести още по-кофти.Дано скоро се оправяте. Hug

Музе,как е дребното?

Общи условия

Активация на акаунт