ПЛЕВЕН - 135

• 37 825
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Коя е таз фиданка тук  Flutter ее, много ти личи, наистина и голямо БРАВО newsm10

Иска да ходи на градина,да.За сега  Grinning Лудница, свикнах аз, но трябва да си контактува с деца, нали ще е на предучилищна от догодина  ooooh! да свиква и с бацилите  Crazy

# 196
  • София
Коя е таз фиданка тук  Flutter ее, много ти личи, наистина и голямо БРАВО newsm10
Blush Flutter Благодаря!

# 197
Много хубаво мина всичко, още ми е едно приповдигнато макар и ненаспала се изобщо  Laughing
Прощъпулника ме обърка, не мога да го разтълкувам  Crazy
Хвана химикалка и отвертка   заедно  Mr. Green

Ето още малко снимки от двудневното празнуване, ако ви се разглеждат - http://diksi.multiply.com/photos/album/79#
Тортата от 100гр. беше хубава, но моята си беше по-вкусна  Laughing

Валенце, много, много ти личи! Поздравления за волята!  Hug

Атракция, стига бе...бързо оздравяване на Бужи и дано Свилко не прихване  Praynig

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 17:44 от Дикси

# 198
Дикси, много са хубави снимките, тортата, калин....всичко  Heart Eyes

Може би  ще е архитект, мей би инжинер  Crazy

# 199
  • Плевен
Или ще наследи занаята на татко си. Wink
Отивам да гледам снимки.

Знаете ли  за тези пломби при децата? Някой водил ли е детето си?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493345.0

# 200
  • София
Дикси,много сте готини всички.Тая тиква ти ли я направи Shocked,страхотна е просто,нямам думи.
Валенце, много, много ти личи! Поздравления за волята!  Hug

Благодаря!
Не знам на мен колко ми личи,просто съм станала от прасище на прасе....обаче ти си направо слаба,браво!

Ей,сега прочетох ,че тиквата е от 100грама сладки.ама и ти ще успееш да я направиш същата,сигурна съм. Peace

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 15:41 от Валенцето

# 201
Валенце, задължително ще направим организацията.
Много хубави снимки - и твоите, и на Дикси!  Heart Eyes

# 202
Здравейте и от мен, завърнахме се от Тетевен, минахме и през Ловеч и зоологическата градина. )
Голяма лудница беше, но и голяма жега, особено на връщане. )
Много хубави снимки видях, Валенце ти наистина много си се вталила, продължавай все така. )
Дикси, тортата също е много хубава, ама нещо не видях снимка точно където Калин хваща отверката и химикала, или явно съм я пропуснала...

Ето и от мен малко снимки
пред къщата
с тати в реката
маймуна в зоопарка
лъвица

# 203
  • Плевен
Мира, може ли да дадеш отново линк към снимките ти от Вършец?

Валенце, вярно много си заслабнала.  Peace

# 204
Мира, оправих линковете  Crazy

# 205
Мира, може ли да дадеш отново линк към снимките ти от Вършец?

Валенце, вярно много си заслабнала.  Peace

Те са в заключен абум и аз ги пускам една по една снимките, за да могат да се виждат.
Ако ти се рови виж 2теми назад (там мисля че трябва да са), или ще видя аз ей сега да ги намеря и да ти пусна линковете.
Ето тук накрая на страницата има снимки от манастира
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486120.45
тук пак на края на страницата има няколко
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482357.645
тук към средата са от хотела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482357.585

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 17:57 от Mirama

# 206
Много хубави снимки на хубави деца Heart Eyes

Дикси,  Калинко може да стане писател на техни4еска литература  Flutter

Двете с Валенцето изглеждате 4удесно Hug

Ние размахвахме кра4оли и търкахме подметки по улиците на Ню Йорк в4ера. Фотоси по-късно, големият компютър, на който съхраняваме снимки е още опакован.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 18:12 от benson10

# 207
Аз имам тен по ръцете от разходка с дъщерята!Голямо метлосваме му ударихме и много си играем всеки ден със нея!Много обича да се ровичка из пясъка.

# 208
Валенце,не може да те познае човек,адмирации PeaceДребната е почти О.К.,беше при баба си и дядо си  на село Mr. Green Blush
Който не е разбрал,започнах работа в Пинко-то,а утре-другиден разпродаваме детското,има уникални патъци,ще са на 10-20лв/дано Див не ме цензурира Praynig/,има сладки бански,някоя и друга поличка на Некст,пликчета и слипчета и други гъзарийки.КОйто иска да дойде,отваряме в 10.
Атракция,така са децата,Хриси нали от недоизлекувани сополи и "подходяща" среда ми направи бронхита.Да се оправя Бужи бързо Peace
Дикси,не съм гледала снимки,но ще се реванширам.Според мен Калинко ще стане някой конструктор,мже пък някое ново и модерно ПС да открие след години.Дай Боже Peace
Хайде,лека ви нощ,ще ви чакам утре Heart Eyes Blush

# 209
  • София
Радвам се,Косе,че е добре.
Абе хора,не съм толкова заслабнала,недейте така.На снимката съм седнала,затова ви изглеждам по-слаба.Почти същото прасе съм си. Laughing
ох,ох,свършиха почивните дни.Откакто сме си в София и водя децата постоянно и целодневно,някакси разбрах що е то да ходиш на работа.Да уточня,че аз никога през живота си не съм ходила на работа. LaughingСъботата и неделята ги чакам с такова нетърпение и така бързо свършват.

Общи условия

Активация на акаунт