ПЛЕВЕН - 135

• 37 839
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Щото искам да си поръчам нова, тази не ми харесва вече  Wink
Мира, пуснах я аз, ама никой я не ще, то е заринато с нови и скъпи модели сега....

# 226
Брани,всеки ден съм,но съм на смени-днес съм от 10 часа
Пламси,метнала съм те Blush
Атракция,ако ризата има нужда от корекции се обадете Peace
Много ми беше готино като ви видях всички,така ми е домъчняло за вас,за детенце още повече,че почти не я виждам,ама.....
Валенце,какво става,получи ли си пратката?Някакви отзиви?
Веси,сори че не те познах Mr. Green BlushС другите гащи ще се фръцка мома Христина Wink
Номадка и Фтал ми се губят като че ли? newsm78

# 227
  • София
Косе,да,получих ,вчера,обаче все не мога да те хвана на скайпа да ти кажа.Започнах от тази сутрин да и давам.Като за първи път и дадох само една супена лъжица.От утре по 30мл сутрин на гладно,нали така?

Сутринта чух,че говореха за храната от детската кухня.Използвали се 300 процента повече захар от допустимото в десертите. ooooh!

# 228
Валенце, това само за София или по принцип, защото на мен не ми се струват толкова сладки десертите тук  Rolling Eyes

Косе,  Peace. Може и да мина днес, ако ми остане време.

# 229
  • София
Ето това намерих:
Проверка на инспектори от РИОКОЗ в Комплекса за детско хранене в столичния кв. "Западен парк",  потвърдила направени от "Труд" констатации за проблеми в детската кухня, пише вестникът. Оказало се, че съдържанието на олио в супичките и манджите е със 100 процента над допустимото и при норма от 3 г мазнина на порция те са били сготвени със 7 грама.  В кремчетата за деца имало концентрирана бяла захар 300 на сто над необходимото. При норма от 4 г изядената "сладка бяла отрова" е била 12 г на порция, сочат данните на санитарните инспектори. В разумни граници е било количеството сол, месо, зеленчуци.

Бранимира,надали ще усетиш разликата между 4гр и 12гр захар.

# 230
Валенце, да, няма да я усетя, исках да кажа, че ми се струват недостатъчно сладки  Simple Smile. Може би аз съм свикнала да ям по-сладко.

# 231
Здравейте и от мен Simple Smile
не съм ви чела отдавна,сега ще наваксвам ,само да питам знаете ли кой беше магазин Крис?

# 232
  • София
Трябва ми малко помощ за една курсова работа от икономист. Praynig Дисциплината е Теория за вземане на решения и ако трябва да съм честна просто нищо не мога да направя по условието на задачата. TiredС останалите 5 курсови работи се справих,обаче тази не мога да я направя.Ако някой има време и желание моля да ми прати мейл да му изпратя да погледне.

# 233
Здравейте и от мен. )
Тъкмо се прибрах от работа, минах покрай магазина на Музето, и я мярнах за малко, ама бях каталясала...) Утре обаче ще се отбия с Калина, че трябва да и взема малко блузки с къс ръкав. )
Музе, имате ли такива?

Валенце, пиши ми на скайп какво ти трябва, ще опитам да ти помогна.
Макар че аз такава дисциплина не съм учила, че не бях и чувала до сега. ) Но може и да са прекръстили някоя друга с това име. )

# 234
  • София
Мира,при последното вирусно заболяване на компютъра ни ми изчезнаха някои скайпове.Едни си възстанових,други ги нямам.Твоят го нямам,ако може да ми пишеш мейл или наново скайп.Моят е Ангел и Валя Христови.
Да се похваля-държавата ни върна тези прословути данъчни облекчения за млади семейства с ипотечен кредит.Все си мислех ,че ще измислят за какво да се хванат,но не би. Grinning

# 235
Е,Валенце,браво Simple Smile Има и нещо хубаво в тази държавица Simple Smile
ГОлямо четене,голямо нещо,но успях .
Дикси,не успях да вляза навреме да честитя рожденния ден на Калинко,та приеми поздравите ми сега  Hug Живи и здрави да са ви момчетата!
Косе,честито за работата  Peace В тия времена трудо се намира  Confused Голямо ровене ровя и аз в тоя джобс и как пък нищо не излезе.Все си мисля,че хубавите работи изобщо не стигат до обявяване. Да се уточня - за мен хубава работа е на редовна смяна с два почивни дни - събота и неделя. Може и за малко пари.Но така ми липсват децата и такак ме е яд като съм на работа вечер и в събота и неделя,че ми се реве.Особено пък в това хубаво време  Cry

# 236
Мира,при последното вирусно заболяване на компютъра ни ми изчезнаха някои скайпове.Едни си възстанових,други ги нямам.Твоят го нямам,ако може да ми пишеш мейл или наново скайп.Моят е Ангел и Валя Христови.
Да се похваля-държавата ни върна тези прословути данъчни облекчения за млади семейства с ипотечен кредит.Все си мислех ,че ще измислят за какво да се хванат,но не би. Grinning

Писах ти, но не мога да те добавя, и ми излиза че изобщо те няма в разговора. Да не си ме блокирала случайно преди това?

# 237
  • София
Не съм те блокирала ,Мира Laughing,защото не знам как става номера Mr. Green.Преди време имахме някакъв вирус,който ми направи много поразии из скайпа и с някои хора имах подобен проблем.

# 238
Отново стара, но позабравена тема. ) Но просто не се сдържах да не покажа...
Реакция към Пентаксим, но това било "нормално"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493420.msg15032328#msg15032328

# 239
Четох го и аз ,но защо се появява след 4-ти прием .Доколкото разбрах и предните три приема са били Пентаксим.Незнам ,гадна работа .Досега сложихме само първия Пентаксим и се успокоих ,че няма реакция ,сега чакаме доставките по касата ,никъде няма по аптеките.

Между другото в събота ходихме с Атракция и Бужи  на училище за бременни /понеже не ни личи ,че не сме такива Mr. Green/,та там обясниха ,че след епидемията от морбили сега очаквали епидемия от полиомиелит.Дано не познаят  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт