ПЛЕВЕН - 135

• 37 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Разбира се, че не трябва селският ветеринар да изпраща за изследване материал от  всяко едно частно прасе, което бъде заколено. Да не го яде той на Коледа?  Laughing
Или пък дивите прасета? За тях също си се грижи този, които ще ги консумира.

Деси, спри да се чудиш. Като минат 25 дни и пусни една кръв за антитела срещу борелия и тогава ще се види - или ще даваш АБ или не.
Никак не е сложно или пък нещо извънредно необичайно и нечувано.

И като наръсят градинките в града пак не е кой знае какво решение. Не ходите ли по поляни в села и паланки?

# 271
Така,де,Дикси,но поне обществените места да ги обезпаразитяват.Пък ,който си ходи по гори и паланки - да си бере грижата.
Деси,то селски ветеринари вече не останаха.

# 272
Селските ветеринари винаги са били актуални, но те за разлика от теб могат да си ядат пациентите Wink

# 273
И аз мисля,че обществените градинки трябва да ги наръсят. Повечето деца ходят точно там.  А за това,че трябва да си провериш прасето преди да го ядеш сега чувам.Сигурно защото никога не сме имали Гошко в двора Simple Smile
Има ли желаещи да ходим на куклен театър утре? И на площада после? Нещо не мога да намеря програмата за празниците да видя кога и къде какво ще има Simple Smile
Само не разбрах защо тази година за децата от дом Детелина ще има отделна постановка. Да не са прокажени,че да ги делят от останалите?И без това са рядко извън средата си  Rolling Eyes

# 274
di_p, ей като те слушам честно казано се чудя каква работа вършат изобщо лекарите и останалият медицински персонал. Голяма моралистка, голямо чудо се извъди, и защитничка правата на лекари, сестри и т.н. персонал. Брех, че чудо...
Не съм казала, че трябва всеки зеленчук да се праща на изследване, или месо и т.н. от сорта. Стига се хващахте за глупости.
Но поне да бяха информирали Деси, че е по-лесно да се изпрати кърлежа за изследване, отколкото тя да чака детето след един месец да му направи изследване.
Понякога е по-добре човек да мисли с главата си, а не изобщо да не мисли.

# 275
Мира,защо смяташ,че всеки за нещо ти е длъжен,най-малко пък цялата медицинска общност.Не всичко се върти около собственото ти его.То бива негативизъм от твоя страна,ама как поне едно положително мнение не каза - от лекари не си доволна,от учители не си доволна.Ами,изкарай 12 часово дежурство в болницата и виж кой каква работа върши.И ,бъди така добра да не даваш квалификации, кой с какво и как мисли.

# 276
Джина, идеята за кукления театър е супер, знаем ли какво ще дават утре?

# 277
Утре ако не се лъжа е Котаракът в Чизми. Като изляза ще огледам пак афишите.
Сега видях ,че в Мания тауър пък има изложба на влечуги - вход 1.50 лв. МИсля да минем и от там.
Видяхте ли как облагородяват градинката около ОАПС-а? От нови МОЛ правели инвестицията и май и детска площадка щяло да има. Отдавна не съм минавала покрай гарата,но май доста напредват и пише,че май месец щял да бъде готов.Много искам да видя новия детски център,макар да си мисля,че е два ли ще е по джоба ни Sad Щяло да има и Карфур . Яко Simple Smile
Много си падам по такива големи магазини,дори и да не мога да си купя нищо,поне да зяпам Simple Smile  За ужас на персонала  Laughing

# 278
Сетих се за нитратите,че имам една позната,която прави точно тези тестове в РИОКОЗ и я питах наистина ли има високи нива в зеленчуците сега и тя ми каза,че са в нормите,само че нормите в сравнение с бай тошово време и сега са завишени многократно - примерно ако преди нормата е била 30-40 сега е 300-400. И това от евросъюза.Така че си представете какво ядем и как се модифицираме  Confused На 12 години децата с 40 номер обувки и т.н.
Джина, не е точно така. На 11 години синът ми носеше 43 номер  Heart Eyes. Хубавото е, че оттогава е качил само 1 номер.
Див, Атракция да оздравяват бързо децата.
Деси, днес не ви видяхме в градската.  Сега ще съблека Натали да я огледам за кърлежи.
Косе, някой път като си от 10 на работа, можеш да дойдеш да пием по кафе  в градската.

# 279
Силви,моята племенница е с 41 номер,на 16 г. Може и да не й порасне повече крака,но за мен не е нормално жените да са с такъв крак,а като гледам сега повечето момичета клонят към този размер. Поне съм работила в магазин за обувки и знам колко млади момичета са с такъв крак,или поне 39-40.
Няма начин това да няма връзка с нитратите,с чернобил и всички други химии,които ядем,пием,дишаме...

# 280
Деси, на мен преди години също ми се беше забил кърлеж и имах подути лимфни възли, но нямах лаймска болест  Peace

# 281
Мой познат работи към фирмата, която строи новия МОЛ и каза, че са им дали срок до 15 май да се ометат от там..  Laughing

# 282
Не можем да се оплачем от липса на молове  Grinning Остава и да има кой да ги напълни  Peace

# 283
  • Плевен
Мой познат работи към фирмата, която строи новия МОЛ и каза, че са им дали срок до 15 май да се ометат от там..  Laughing
Карфур в Плевен ще отвори догодина м. май. Това е предпоследно инфо от самия Карфур България.
А май месец електотехниците трябва да се омитат от строежа. Другите майстори не ги познавам.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 09:40 от valка

# 284
Мира,защо смяташ,че всеки за нещо ти е длъжен,най-малко пък цялата медицинска общност.Не всичко се върти около собственото ти его.То бива негативизъм от твоя страна,ама как поне едно положително мнение не каза - от лекари не си доволна,от учители не си доволна.Ами,изкарай 12 часово дежурство в болницата и виж кой каква работа върши.И ,бъди така добра да не даваш квалификации, кой с какво и как мисли.

Аха, ти си на мнение, че лекарят не трябва да информира пациента си за всички възможни начини да се получи по-бърз резултат и т.н.?
И да, смятам, че му влиза в задължението да информира пациента, че може кърлежа да се изпрати и да се изследва. Това че го мързи да си отвори устата и да го каже е нещо съвсем друго. Но наистина като гледам твоето мнение какво е, сигурно и на повечето ти колеги ще е същото....и като не ти харесва да караш 12часови смени, си смени работата, но не да спестявате на пациенти информация, която е важна.

И къде видя, че не съм доволна от лекари, учители и т.н. Когато говоря, че не съм доволна от нещо, говоря с конкретни имена в повечето случаи.

Общи условия

Активация на акаунт