ПЛЕВЕН - 135

• 37 861
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Да, Митко ужасно много прилича на баща ми. И не само външно, а маниери, пози... Laughing Като негово умалено копие е.

Кой да работи? И без това никой не прави нищо в тази болница, няма и да се усети, че има отпускари  Mr. Green

# 481
Кой да работи? И без това никой не прави нищо в тази болница, няма и да се усети, че има отпускари  Mr. Green
   Twisted Evil   Mr. Green

# 482
  • София
Пламси,да,аз бях писала за ключетата.Ползваме вече година дограмата с ключ и съм много доволна.
Значи ние самата дограма си я поръчахме така.обаче си спомням,че брат ми и снаха ми много харесаха идеята и на вече сложена пвц дограма си поръчаха ключета.
Довечера ако искаш ще снимам как изглежда.
Да не те излъжа,но дръжката с ключа струва около 10лв в Ролпласт.Имат и някакви немски по 65лв бройката.Може да заключиш прозореца и да махнеш ключа,детето няма как да отвори.Освен това може след като само си пуснала прозореца надолу,не знам как се нарича това отваряне,но надявам се ме разбра,та като оставиш така прозореца пак да заключиш и детето не може да врътне дръжката и съответно е напълно обезопасено. Peace

# 483
Добър ден и от мен. )
С половината работа приключих за днес, след обед пак. )
Ходихме до данъчното мъжа ми да си вади данъчна оценка. Е познайте, той обяснява какво иска, но служителката му заявява, че не му трябва данъчна оценка, ами справка за имотно състояние. Ок, плаща си на касата за въпросната справка, вадят му я, и естествено не е това, което е необходимо.
И онази с цялата си наглост му казва, че не и е обяснил какво точно иска.
Интересно как трябваше да и го каже по-ясно. Та си плати втори път, за да му извадят данъчната оценка и онази пак нещо беше недоволна...

И ние още не сме готови с морето, но май ще е в Гранда, само остава да направим резервацията, дано не свършат местата.

# 484
  • Плевен
Валенце,ако не те затруднява снимай ми го.Нашата дограма е дървена обаче,дали ще стане нещо такова? newsm78

Тази година мисля да не резервирам хотел за морето.Направо отиваме някъде,разглеждаме 4-5 хотела ,или квартири и се мятаме. Нещо ми писна Албена и ОИ. Ще видим де,какъв акъл ще ми дойде по-нататък.

# 485
  • Плевен
Дикси,  Hug!
Нещо ми писна Албена и ОИ. Ще видим де,какъв акъл ще ми дойде по-нататък.
Taka мислех и аз, но вече започвам да се чудя с кой акъл взех това решение ooooh! hahaha . Обичам си аз да ми сгънат пижамата даже, обаче заради единия плаж се предадох тази година. Ако гърците не ни направят някой номер със стачките си, на 27 юни сме морски.
П.П. Чак сега видях, че ще ни чистят и сменят чаршафи и хавлии. Лееееко си отдъхнах.

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 16:07 от нади_миши

# 486
Абе аз ли съм прекалено непретенциозна..не знам, какви са тия драми за хавлии и чаршафи. Мен не ме бърка да спя на едни и същи чаршафи в продължение на седмица, както и да имам две - три хавлии, които да сменям, според това коя е суха и да мятам на терасата или двора да съхнат на слънцето. нали се къпем преди да лягаме в тия чаршафи и се бършем с кърпите като сме чисти:lol:
Нади, уби ме с тая пижама, жега, лято, има ли какво да се сгъва, аз спя гола.  Laughing
Е, ако има климатици може да е студено вътре да...

# 487
Деси, помолвам те да се разписваш от днес до следващите 10-тина дни  сутрин и вечер Laughing

Никаква не я свършихме с паспорта. Имаше опашка от поне 30 души. Утре в ранни зори преди 8.00 ще сме там.

И аз не държа да ни сменят чаршафите за една седмица. Но сменят хората не ни питат, а кърпите май всеки ден или през ден подменяха. Не се пести ни ток, ни вода, ни нищо  Crazy

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 18:47 от Дикси

# 488
  • Плевен
Деси, това с пижамата е образно казано, имам предвид, че обичам като съм на почивка да не се занимавам с обичайните домакински задължение.
To и аз не държа да ми сменят чаршафите всеки ден, но колкото и да се къпем все се намира пясък в тях. Явно не се къпем правилно Laughing. А в някои от хотелите, точно заради опазването на околната среда и пестенето на природните ресрси има ред за поставяне на хавлиите когато са за пране и когато не са.

# 489
Ееее, свърши ми работният ден най-накрая....)

За хотелите лятото, мисля че е доста по-добре бельото да се подменя на 2-3дни. Като си представя Калина, която в момента, в който влезе в стаята и ще се тръшне на леглото със все пясък то за 1седмица тези чаршафи не знам на какво ще приличат.
За хавлиите вече не държа толкова, а и аз винаги си нося и от в къщи за всеки случай. ) Това по стар навик, още от времето, когато в по-обикновените хотели нямаше кърпи. )

# 490
  • София
Пламси,снимах:
http://valenceto.snimka.bg/daily/lyato-2010.497153.18641398

Значи сега поразпитах Ангел.Той каза,че на моменти ги изкарват и в Практикер на около 6лв бройката.Това ключе всъщност не блокира прозореца,а самата ръкохватка-като заключиш тя не може да се движи.Тоест то обезопасява само от вътрешната страна на дограмата,точно за деца,но не предпазва от крадци отвън.Тези за крадци са по 50-60лв бройката.

# 491
Не сте ходили с мен на по4ивка, да видите как си нося 4аршаф и кърпи Laughing Аз съм от тия с отклоненията по гнусливост и не мога да легна в нищо хотелско(може и да е, защото съм работела в такъв) Sick
Нося и дезинфекциозни кърпи и трия навсякъде преди да сложа нещо мое.

За нас няма официална ваканция тази година, но плажа ни е доста наблизо и поне там ще се разпишем.

Благодаря отново за пожеланията!

# 492
Бенсън, хайде чакаме снимки. ))))

Я разкажи как е в хотелите, кой знае какви ги вършат де, та може и да е по-добре да не знае човек...)

А я кажете с какво ходите на плаж - хавлия, рогозка, нещо друго?

И да кажа, че в Мания тауър са направили терариум-изложба. Има различни змии, игуана. Входа е 2лв за възрастни и 1.50за деца.

# 493
  • Плевен
С нищо не ходя на плаж, освен с хавлията за плаж, очила, вестник/книга и нещо за мазане. Играчки на Вики спрях да нося, защото е постоянно във водата.

# 494
  • Плевен
Валенце, да ти благодаря и тук. Hug Ще разгледаме и ще видим какво ще вземем.

И аз мъкна хавлии по хотелите,по едното време и чаршафи носех.Луда работа.После реших само за Люсо да нося чаршафи,пък ние да преживеем хотелските. Laughing
Тази изложба до кога е ?
На плажа си ходим с хавлии. Simple Smile И с една чанта играчки.То са кофи,лопати,багери и тъй нататък.
Този Биг Брадър тотално се изроди.На Елеонора баща и пък сега. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт