ПЛЕВЕН - 135

• 36 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Косе,давай снимки Simple Smile

Честит зъб на Марина, със здраве да си го ползва  Heart Eyes Див, водим ви с една седмица, Свиле се озъби преди нея,значи  Mr. Green

Видяхте ли туй сладко нещо  Laughing http://www.facebook.com/pages/Koj-mi-razglezda-snimkite-v-izvest … /126081184070675#!/video/video.php?v=1407156778881&ref=mf

# 661
Добро утро.

Дивиана, Атракция  честито Ви първо зъбче.

Дикси, моите съболезнования.
 Аз вчера си взех "свободен ден" така да се каже и се мотах в столицата цял ден, времето беше супер, видях се с приятели абе друго си е. Само съжалявам, че не отидохме на концерта на ДИ СИ но за 22 юни със синковеца задължително сме там   superuu. Ма май и минах покрай кухнята "Ози", по едно време. Дикси, те разкарваха ли по домовете.
Нуши, Веси ама много сте хубави. Валенце, честито на патерица. Булка бях преди 13 год. и беше по - традиционния си начин, но ако сега се женех щеше да бъде "а ла Див". Laughing
А такава буря никога не съм виждала през живота си а съм си на възраст  Mr. Green, на Дружба беше страшно, вчера мъжо е ходил до апартамента и няма поражения, а всичики съседи се оплакавали, на едни им влизала вода чак през ключалките  newsm78.

# 662
Вчера посетихме Нощ в музея имаше препарирани животни и камъни и беше интересно.Струва си човек да посети нощта в музея.Снимах част от препарираните животни
http://www.facebook.com/album.php?aid=22978&id=100000021206548&ref=mf

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 09:10 от ice_

# 663
Добро утро от мен. )
Все още си е празно в темата, някакво затишие е настанало. )
Снощи посетихме Нощ в музея, но не бях впечатлена честно казано.
Стандартните експозиции си бяха, които могат да се видят всеки ден ден. Иначе концерта беше хубав.
Никой не видях, с изключение на Ели на Деси, баща и тъкмо я извеждаше с количката ние като пристигнахме. )

В понеделник мисля да прескоча до Нощ в панорамата за малко. ) Че тогава сме и на РД на един приятел, добре че живее точно под нея. )

Много се чудя дали да излизаме, само дето не е заваляло...((

# 664
Да, тази година експозициите не бяха като миналата, но пък концерта беше ок, ние разгледахме залите и тъкмо като излязохме дойдоха кукерите и Северняшкия
Висяхме един час да пазим места, за да гледаме нестинари, гледахме ги и така
Елито я прибраха още в десет без нещо
Сега само разправя, че ще пее с китарата на сцената

Честити озъбени деца! Направо супер рано в сравнение с Елена, на която и изби първият на година и четири месеца  ooooh!
На Яна май някъде на осем и поникна за сефте

Изчезвам да чистя, че Яна вече си има бюро и трябва да го наместваме и само ми дава зор
Приятен уикенд  и честит ви сбор!

# 665
И ние се отчетохме на нощта в музея, но понеже бях на работа до късно, отидохме към 21,30. Хубаво беше, но тези прожектори заслепяваха нестинарите. Важно ми беше, че детето го видя, въпреки че не беше оригиналния обичай, а по-скоро туристическа атракция. Разгледахме и музея - историческата част, иначе природонаучната и етнографската я бяхме посещавали с децата от БАЛИЗ. Изобщо, харесва ми тази инициатива - добре е е да се акцентира върху музея. Видяхме доста ученици в гимназиална възраст, които четяха и разглеждаха експозициите.

# 666
Ехе, каква зловеща тишина....)))

Аз изчистих, изпрах, махнах зимните дрехи и сега ме чакат още 2перални с летните (винаги от стоенето си придобиват една миризма).
Отделих и малко дрехи за децата в Ст.Загора, ще ходим другата седмица до там.

Ако някой иска да си направим една мини-среща, може да се видим довечера по някое време към 19-20ч. )

# 667
Боже, Боже гледам Карбовски- това е пълно безумие. Говорят за "домашните" кучета на разни ненормалници, които убили детенце и една баба останала без крака. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Засегнаха и темата за, онова куче Мими, за което събраха пари за протези в Германия ooooh!, а жената без крака е починала миналия месец .......нея кучета я яли- и в буквалния и преносен смисъл.Собственичката на кучетат казва, че имала вина, но не знае точно каква е тя, след като все пак ги била закарала детото в болницата след като кучето го захапало за врата Confused
Ако убиеш куче следва съд, ако куче убие човек, го пращат в кучкарника и му дават закуска #2gunfire
 Ш...на работа. Tired

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 18:31 от vesy1

# 668
vesy1, всичкото ни е такова у нас....но за това сме си виновни основно ние, хората.
Не може един закон да пази кучетата и да осъжда човек, дръзнал да убие куче (не казвам, че трябва да се прави това), а в следващият момент ако куче осакати, или убие човек - нищо. Кучето се праща в кучкарник обикновено, или в краен случай се прави евтаназия.
Но за мен основният виновник едно куче да е агресивно е само и единствено стопанина, който го гледа. За тях трябва да има строги санкции и затвор.

# 669
  • София
Нямам думи,това е истината.Иначе съм напълно съгласна с Мира-виновни са стопаните.Тук,в Сф,е страшно с кучетата,по точно -с кучкарите.Последния път един собственик на тичаща свободно овчарка ми заяви,че не бива да се притеснявам-кучето му е възпитано. Confused
Аз съм с кръвно 80/40 в момента. Tiredи съм сама с децата.
Ще гледам Шесто чувство.Пробвала съм няколко пъти-така и не успях да го разбера тоя филм.А толкова го хвалят.Сега ще се концентрирам и ще пробвам пак. Crazy

# 670
Честит празник!  Grinning

Тук пък от обяд не спря да вали да му се невиди. Но денят ни беше пълна програма - до обяд зоопарк, после природонаучния музей (страшно му хареса на Митко, дори повече от зоопарка) и завършихме в някакъв огроооомен МОЛ с Карфур на първия етаж. Такъв голям магазин...направо кошмар. Изобщо не го и разгледахме, само преминахме през Карфур-а. Не е лош. Точно три мероприятия и за София са достатъчни, за да свърши деня. С това шофиране си е е.... м...та  Crazy
Утре ще свършим работа до към обяд и с удоволствие ще си тръгна за Плевен.

Атракция, Див, честити зъбчета на децата! Да са здрави и бели!  Grinning

Валенце, казах ти - кафенце, кола или айрян.

# 671
  • София
Дикси,днес пих две кафета,кола няма кой да иде да ми купи,че децата вече спят,обаче имам какао и ядох от него Blush.

Честит празник!

Ох ,какъв хубав дъжд вали. Grinning
Дикси,сети ли се да повозиш Митко на метрото?Нали той беше запален по влаковете или бъркам?

Ми не го разбирам тоя филм и това си е.Изтраях 20 минути и превключих.

# 672
Валенце, днес не съм се разделяла с колата. Обиколих София от край до край поне 3 пъти. Утре ако остане време може да го повозя 2-3 спирки, че тук до нас е едната метростанция (Вардар), но той вече се е возил предишни пъти.
А той е много запален по влакове, да. Като го питаш какъв ще стане като порасне, отговорът е "Ще карам червен локомотив, а Калин син" . Допълнението за Калин е от скоро  Laughing

# 673
  • София
Дикси,признавам те за шофьор!Обиколила Сф три пъти и има сили Laughing все още,това се казва стабилна психика,ей.Аз лично много се изнервям дори като се возя в колата,камо ли ако карам.Така свикнах в градския траспорти особенно в метрото,че задръстванията ме изнервят адски.Де да имах поне 1/10 от спокойствието на Ангел,ама не би.

# 674
Сили имам и още как. Ако спре дъжда ще се измъкна и за един боулинг  Wink
А истината е, че много обичам да шофирам, няма значение в Бацова махала или в София. И в Ню Йорк, ако се наложи, се пускам без да му мисля много Laughing

Общи условия

Активация на акаунт