ПЛЕВЕН - 135

• 36 647
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Деси,намерих туй http://www.facebook.com/event.php?eid=119807128045458&ref=mf
Моите хора заминаха

# 691
Добър ден!

Водих Валя при животните миналата седмица,тя се впечатли,мен ми стана гнус....,една огромна тлъста жаба имаше,бъррр.

Нади,честито на сестричката ти !

# 692
Върнаха се. Божидар каза,че имало змия-гръмотевица (гърмяща, демек), а баща му каза,че едната змия много се е кефила как я снима  Crazy Откачалка Laughing

# 693
  • Плевен
Момичета, благодаря за пожеланията  Hug !
Най- точно е уцелила специалността ДеЩо. Иска дерматология, но докато вземе окончателно решение има мноооого време.

Косе, много е хубаво, че Хриси хареса яслата толкова бързо. Като знам ние с Мишоната през какво минахме, сега само като чуя за ясла и ми се свива сърцето.

Знаете ли от колко часа е концерта на Диана експрес?

# 694
Деси,вчера на училището за бременни имаше много интересна лекция от акушерка от ависа за раждането.Жената беше много изчерпателна и готина ,говори много неща ,ама се сетих за теб в края на лекцията  Rolling Eyes.

# 695
Абе от къде взимате инфо за тези училища за бременни бе? аз пък как на едно не отидох! Може да ми разкажеш на лични, ако искаш, какво казаха за Авис?
Аз бих отишла на това, но няма за кога и как, ще се обучавам с инфо за децата ми в бъдеще. http://www.facebook.com/event.php?eid=119807128045458&ref=mf#!/event.php?eid=120847274610769

Ди, не съм го решила още, но вече имам инфо за всичките места, ще решавам в последният момент, според това колко ме е страх и как са тръгнали да се случват нещата... И според това кой доктор е на линия и може да ме поеме - Любомирова във Втора база или Бързашки в Авис, пари за Св.Марина не ни се дават, а и честно казано не ми хареса много там /като изключим това, че всичко може да се случи както го искам - ваксини, кърмене, Марто да присъства и тн, но то и в Авис може/.
Ти може ли да ми кажеш дали във Втора база инжектират витамин К на бебето? В Авис го правят заедно с хепатитната още в първите 10 минути след раждането.

Не можахме да видим влечугите, друг път ще е.
Някой ходи ли снощи на Графа и Акага в Театъра?

Нади, то това някакси  и най ще и отива на нея.

Забравих да питам - от Май Тойс как се изчислява цената на доставката?само на немски ли е сайта?

# 696
  • Плевен
Цената е 15,95 евро без значение броя на артикулите. Но мисля, че има значение обем и тегло за пратки извън Германия. Сайта е само на немски.

Честото на сестричката ти, Нади. Да избере специалност която й е допада и да стане отличен специалист.

# 697
Деси, то има още едно училище в края на месеца, ама май ще го пропуснеш  Wink

Ако ви се гледа-снимки на Свилко

# 698
Много слънчев и засмян Свилко /да не са му уроки/.
Деси, май ще достискаш до близнаци /зодията имам предвид/.  Simple Smile

# 699
Деси,това е програмата ,на 29 май ще има пак.
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

Атракция,много пораснал Свил  и сякаш много променен.

# 700
Е, аз на тези училища бих искала да присъствам, особено след време като се поосвободя от задължения, в качеството си на консултант по кърмене и наблюдател, да видя какво що, координати да раздавам, брошури и прочие

Я кажете дали сте виждали скоро някъде хубави кошове за играчки, знам, че по левчетата се появяват от време на време, но тия дни имаше само много малки  и паянтови и мрежести - мн бързо ще ги скъсаме
Искам от плат или направо като кош за пране и да са големи - да мога да посъбера повечето играчки в два коша
Имаше в ТСМ и що ли не си взех преди време, сега няма, грозни бяха, ама вършеха работа

Или пък да карам мама да ушие, нали трябва плат и нещо, което да е като обръч за отгоре и отдолу  newsm78
Див, ти имаш ли идея за ушиване?

Скоро  и аз ще качвам снимки, че им е дошло време

# 701
Свилко обаче не прилича само на баща си, Атракция - и от теб е взел - особено на последните две снимки

Кати, аз предпочитам за момче да е Телец, а за момиче Близнаци
Марто вика вече да се ражда, че да разнообразим от Близнаци - баща му, аз, Яна, дядо ми
Иначе тоя израз със стискането ми  емного смешен, сякаш то ако реши да излиза аз ще го спра със стискане  Laughing
Мъжът ти изкефи ли се на концерта?

# 702
Много му е харесал. Шоуто е било наистина грандиозно.
А под "достискаш" имах предвид, че ще дочакаш, ще изтърпиш, иначе и аз не мога да си представя как се спира раждане.  Simple Smile За зодията - аз съм близнаци и си я харесвам, но като се замисля, мъжете близнаци наистина са малко вятърничави и с малко от тях съм се разбирала.

# 703
Привет!

Деси, хубави кошове за играчки, на колелца са даже, има в Карпет Макс. И са много весели, червени, сини, розови...може да си избираш и цвят на капака. След малко ще кача малко снимки от зоопарка и ще снимам нашия кош да ти го покажа. Много ми е удобен, а и много ми харесва.
намерих една снимка в нета - http://s43.radikal.ru/i100/0812/0e/477cd36ff54d.jpg

Атракция, Свилко е голям човек вече  Grinning Голям сладурко  Heart Eyes

Допълвам се - Деси, ето го коша - цък   Grinning

И малко софийски снимки  - http://diksi.multiply.com/photos/album/81/81

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 21:53 от Дикси

# 704
Дикси, това не е ли мъничко? Колко пари е?
На нас само плюшените играчки  и куклите ни са ужасно много, отделно разни други боклуци   newsm78
В Плевен има ли го този магазин  и къде?

Общи условия

Активация на акаунт