ПЛЕВЕН - 135

• 36 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Дикси, страхотни снимки! Чак на мен ми се доходи в зоологическата!Представям си Митко колко се е радвал!

Деси, и в Бриколаж има такиа кошове,май към 25лв бяха,но въобще не съм сигурна в цената.  И в Практикер съм виждала подабни.

Атракция, голям е бузанко Свил, само за щипане!

Цял ден ми беше криво, нервно; глава,корем и т.н ме боляха Sick , ходихме на пица и всичко ми мина  Mr. Green Whistling

# 706
Здрасти и от мен...)))

Дикси, Атракция, много хубави снимки. )))

Деси, тези кошове ги има и в Мосю Бриколаж...там са към 30лв някъде....ама толкоз пари за една глупава пластмаса няма да дам, и на всичкото отгоре са малки.
Аз купих един голям кош от Наркопа, той си е за пране, ама е идеален за събиране на играчки и беше 13лв. Има ги там постоянно, на 1вия етаж последния магазин в дъното.

# 707
Дикси, чудни снимки! Simple Smile
Кош си купих за 2-3 лв. от Кауфланд /същият като на тази снимки, само че моят е тъмно червен:
http://images13.snimka.bg/001993405.jpg
Вярно мрежест е, но е траен, няма пробиви.
Имам 1 висящ горе на тавана, бял, ако искаш - давам ти го. Ето такъв, но моят е по-дълъг от този:
http://www.dara.bg/media/catalog/product/cache/1/small_image/160 … 2d/1/4/1446-i.jpg

Деси, имам кош за пране /ТСМ-ски/, такъв:
http://www.jn-advertising.com/images/product_images/0309001.jpg
Ако ще ти свърши работа и можеш, ела си свали кройката /мен не ме бива в тая работа/.

# 708
Деси,едва ли рутинно на всички бебета правят вит.К ,но за всеки случай ще попитам утре неонатолозите и ще ти кажа. А ти докато се чудиш и каниш,накрая така ще те изненада,че в бързината май при нас пак ще дойдеш  Simple Smile И вземи та покажи някоя снимка с корема  Peace

Свилко голямо сладурче,не мога да преценя на кой прилича,май на батко си  Heart Eyes

# 709
Сега разгледах и аз снимките на Миленка. Голяма плюсчица е Свилко, сладурът му със сладур, много лъчезарно и усмихнато бебенце! Heart Eyes
Аз не виждам изобщо да си приличат с Бужи. Grinning

# 710
Ей,изчетох ви Simple Smile Добре ,че не сте писали много Simple Smile
То сигурно никой няма да ме прочете утре,но да се разпиша по нощите,че денем няма време.Последните дни много натоварена програма ми се събра.
Деска,ние такъв кош си купихме от практикер на промоция- за 15 ина лева май беше. Много голям и здрав.Нашият е във вид на жаба .Ето тук се вижда : http://www.facebook.com/event.php?eid=119807128045458&ref=mf … p?v=1121076506497.
Само че не знам дали още ги има и на каква цена,но проверете ако искаш.
Не разказахте много за нестинарите.Аз не можах да го гледам.Ходихме с децата,но не издържаха,даже и на площада не искаха да седят да погледаме кукерите и северняшкия Sad На Ивка й се надувала главата Simple Smile
Иначе вчера бяхме на рожден ден на малкия на сестра ми и да ви кажа,че съм очарована от това новото заведение - клубче на Дружба  Heart Eyes Просто са страхотни - и обслужването,и храната,и цените,и клубчето,и какичката,която ги гледа.Абе невероятни са . Заслужава си да се отиде там - с деца или без. Simple SmileНали мислехте за среща ,може да е там Simple Smile Аз едва ли ще присъствам де,но идеи ви давам  Laughing
Ще се мятам май да лягам,че утре как ще ставаме за градина,не знам  Rolling Eyes

# 711
А,Добриютро Peace
Джина,прочетох те.Клубчето наистина е много яко BlushДавайте направо да запазваме места за другата седмица,когато може да дойде Валенцето и готово Praynig
Снимки не съм разглеждала,че компа е много зле вече,но някои деца ги вижам редовно Heart Eyes
Забравила съм да ви кажа Митко как ме срази онзи ден-идват в магазина тримцата и сладурът носи един голям плюшен мишок.Дикси го накара да ми обясни какъв е.В крайна сметка се оказа,че това е Рататуй,който нощем помагал на майка му да готви Mr. Green BlushДикси,мини когато можеш да вземеш препарата Peace
Оф,аз сънувах,че заминавам на гурбет в Ислания/що там незнам/ и сега ми е едно чоглаво Thinking
Дес,аз имам вкъщи най-обикновен пластмасов кош от левчетата 3лв,став за пране,за играчки,само дето няма капак.Голям зор виждаше по едно време от Хриси,но не е мръднал Peace

# 712
Абе, тези кошове в Бриколаж са много скъпи. В Карпет Макс (Деси, до Технополис е) са същите, но на друга фирма явно, менте  Laughing и бяха много по-евтини, към 10 лева.
На мен не ми се вижда малък, доста играчки е събрал нашия. Освен това е многофункционален - изсипват се играчките от него и се превръща в кола, в която Каилн бива возен, а Митко го бута из цялата къща, идеален е също когато играем на криеница. Най-редовно Митко се крие вътре, прави сметка какъв му е обема.
Иначе имам и такъв висящ като на Дивиана, но там децата могат да стигат играчките само на първите 3 отделения.

Музе, ще мина. Дано не ти пречи препарата. Но виж какво е време, няма да стане днес със сигурност. Дават го много ветровито, а аз съм и с двете деца. Трябва и с Бранимира да се срещна. Дано утре е по-приятно навън.

# 713
Добро утро и от мен. )))

Джина, дай някоя снимка на този клуб да го видим.
Аз доколкото разбрах има само един басейн с топки и това е, и май някаква пързалка.

Дикси, ще трябва да мина през Карпета да ги видя тези кошове, ако са към 10лв да взема един, че все не достигат в къщи...)

Калина от както е станала мрънка да ходи на разходка....а на вън такъв вятър духа, но сигурно ще излезем към града.
Че съм се наканила да и купувам сандали. )

# 714
Мира, сложили са и други играчки-конструктори, книжки, масичка със столчета, разни бебета с колички и т.н. Но иначе от  вчера нещо не съм много очарована-тоалетните са изпочупени вече,  21.30ч кухнята им приключи Crazy За персонала, ястията и цените, нямам забележка.

# 715
Здравейте  Simple Smile

Дикси, и ние днес ще пропуснем разходката. Дано утре не духа толкова...ще се срещнем, аз го имам предвид, да не си купувам купони  Grinning.

# 716
Мира, сложили са и други играчки-конструктори, книжки, масичка със столчета, разни бебета с колички и т.н. Но иначе от  вчера нещо не съм много очарована-тоалетните са изпочупени вече,  21.30ч кухнята им приключи Crazy За персонала, ястията и цените, нямам забележка.

Ааа, ясно. )
Е, това с кухнята е много кофти, че приключва толкова рано. Има хора, които в 21ч тепърва отиват някъде...
Така или иначе за нас е твърде далеч, няма да се вдигна да отида до другият край на града, за да го видя. )

# 717
Донякъде е логично да за си заложили да приключват по-рано, защото са детски клуб все пак и се предполага, че след 21,30 няма да има много деца там.

# 718
Здравейте искам да ви помоля за една молба.Искам да заведа свекървами при онкогениколог в Плевен.Насочила съм се към клиниката на Горчев.Ще ме посъветвате ли и за още някой добър специалист.

# 719
Здравейте искам да ви помоля за една молба.Искам да заведа свекървами при онкогениколог в Плевен.Насочила съм се към клиниката на Горчев.Ще ме посъветвате ли и за още някой добър специалист.

Според мен той е най-добрият в тази област, така че си запишете час при него и вървете.
Имай предвид, че обикновено е малка лудница при него и се чака повече време, въпреки записаният час.

Общи условия

Активация на акаунт