ПЛЕВЕН - 135

• 36 669
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Кати, според мен не е детски клуб, а по-скоро пицария с детски кът. Ако беше от типа на Далматинци, да, съгласна съм да приключват по-раничко. А и друго-поне могат да предупреждават, че приключват

# 721
Това е друго. Аз не съм ходила там, за него знам от форума, а тук все му викат "клубчето".

# 722
Здравейте искам да ви помоля за една молба.Искам да заведа свекървами при онкогениколог в Плевен.Насочила съм се към клиниката на Горчев.Ще ме посъветвате ли и за още някой добър специалист.

Според мен той е най-добрият в тази област, така че си запишете час при него и вървете.
Имай предвид, че обикновено е малка лудница при него и се чака повече време, въпреки записаният час.
Да и аз така знам.Ние сме от Ловеч.А със направление  работили или само час да запиша.

# 723
Ани,аз пък се учудих,че не ни изгониха до 23.30 ч. Кухнята приключи към 22.30.Но пък и имаше доста хора ,сигурно защото беше събота. Иначе са до 22 ч. и е нормално да вземат последни поръчки половин час по-рано.И при нас е така. Друг е въпроса ако не са ви предупредили.
Сега качвам снимки във фейсбук,може да видите.Играчки имаше достатъчно според мен,явно са купили нови. И на нас ни е далечко,но за някой случай бива.

# 724
Ама на мен хич не ми пречи, че кухнята им приключи рано, лично аз се бях наяла, Дани мрънкаше и така или иначе си тръгвахме. Тъпото беше,че не предупредиха. Казах го най-вече, заради евентуална среща там,защото обикновено срещите приключват по-късничко, но пък ако сме с деца, ще е друго.

Деси, тук ли си?

# 725
Здравейте искам да ви помоля за една молба.Искам да заведа свекървами при онкогениколог в Плевен.Насочила съм се към клиниката на Горчев.Ще ме посъветвате ли и за още някой добър специалист.

зависи за какъв проблем - ако е гинекологичен - Еленчев ли се казваше, аз съм супер доволна от него, ако е за гърди - Делийски  Peace

Много ви мерси за инфото за кошовете, ще разгледам. То вярно  и че едно пластмасово кошче за боклук върши работа, ама от много големите

# 726
доц. Делийски не е гинеколог, а хирург. Така, че ни за едното, ни за другото като за начало. Той е за евентуалното последващо лечение, но дано да няма такова  Peace
Онкогинеколози освен проф. Горчев, препоръчвам и доц. Томов или д-р Хинкова.

# 727
ами именно бе Дикси, ако става дума за рак на гърдата...те всичките ги слагат под общ знаменател, затова го казах - зависи от проблема. Нали работят и в едно отделение горе в болницата? или бъркам?

Мен Еленчев ме е консултирал за шийката на матката, супер отношение, много внимателен, Горчев винаги ми е бил много високомерен като отношение /имам впечатления от Родилно и от практиката си на журналист, като отразявах Здравеопазването/, не ме кефи, не бих отишла при него.

Моля, ако някой може да намери или пази линка за помпата за сополи, да го пусне.

# 728
Абе те не са под общ знаменател, само онкологията ги обединява.
Но момичето и без това каза, че търси гинеколог, така, че я насочихме.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:22 от Дикси

# 729
# 730
доц. Делийски не е гинеколог, а хирург. Така, че ни за едното, ни за другото като за начало. Той е за евентуалното последващо лечение, но дано да няма такова  Peace
Онкогинеколози освен проф. Горчев, препоръчвам и доц. Томов или д-р Хинкова.
Къде  са им кабинетите  на доц Томов и  др Хинкова аз по принцип хода във Авис Медика  там си изкарах цялата бременост и  родих при Бързашки  но тя иска при онкогиниколог да я вода.Преди години е имала раничка и са я горили сега иска да иде на контролен преглед да си направи.Имам приятелка която ходише при Горчев и е много разочарована и се колебая  къде да я вода.Много се извинявам че ми спама темата.

# 731
Мерси Ани! Писах ти в скайп.

Дикси, аз знам, че не са, но и знам, че хората често ги слагат под общ знаменател, това имах предвид.  Peace
Дано си оправят проблема навреме и с възможно най-малко притеснения!

Нуши, ще ти пиша по твоя въпрос в най-скоро време, днес нямах нет до преди малко, сега нещо не мога да си събера мислите и като знам, че не е спешно - отлагам

ДиП, аз си казах, че ще се решава в последният момент и ще  е според това кой доктор е на линия в момента и колко ме е хванал страхът и как са тръгнали да протичат нещата.
За витамин К - акушерката в Авис ми каза, че се слага на всички бебета, когато попитах дали мога да откажа ваксините, тя ме попита и този витамин ли смятам да откажа, там го слагат на всички бебета. Не бях информирана, разрових се  и видях, че е по-добре да се даде през устата, да не се инжектира. Ти как мислиш? Дори не знам има ли такива течни форми, които да стават за новородени, не съм се запознала с грамажите, ще мина да проверя, ако ми остане време.

# 732
Теди, понеже виждам, че се колебаеш - правилното е гинеколог  Wink
Влез в сайта на Св. Марина и разгледай специалистите им.

# 733
*теди*, ако ще е само за контролен преглед си избери някой от другите специалисти в Св.Марина. Не виждам смисъл да се ходи при Горчев, ако няма някакъв проблем майка ти.
Не знам твоята приятелка за какво е ходила при него и защо не е доволна, но човека си е страхотен специалист и си разбира от работата.
От преките ми наблюдения съм много доволна и от отношение и всичко останало.

# 734
Първо:
Честит рожден ден на Веси@! Бъди  здрава и весела като името си.

Теди, аз като Дикси, ти препоръчвам д-р Томов. Той е дясната ръка на Горчев и си разбира много от работата.

Деси, не се притеснявай и моя нет е същия от 2 часа се опитвам да публикувам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт