ПЛЕВЕН - 135

• 37 801
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
А така няма на торта само да я карате я! За хранилището с рисунки говорех, пардон писах! Да не стане като оня път, когато събираше за Митко ролки от тоалетна хартия за крокотак идеи... Laughing Joy

# 136
Ааа, сега схванах  Laughing
Прилежно е скрито под спалнята в една огромна кутия  Wink Там има всичко, рисунки, картички за мама..те такива неща. Но да знаеш, нИ могЪ дЪ сА намажЪ и на нокЕтчИто на Плюшкин  Mr. Green

# 137
Ей, нямате изчитане, бе! От всичко  казано обаче, аз не разбрах чия теза подкрепят. Просто, защото и с двете съм съгласна донякъде и донякъде не съм.Най-жалкото е, че хора, които нямат опцията да си платят могат спокойно да си отидат от този свят, без никой нищо да се опита поне да направи!

Дикси, ако четеш темата за нормално раждане или секцио сигурно си  разбрала, че не си родила, а са ти извадили бебето  Mr. Green

Валенце, много ти е сладка художничката, дано да пожъне успехи за в бъдеще.

Времето днес беше разкошно! А аз най-накрая си подадох данъчната декларация! УРА!

# 138
  • София
Благодаря ви!Някой ден като открием изложба за абстрактно изкуство вие ще сте сред първите гости. Wink
Дикси,събирам всички рисунки и творения на децата и аз.В един плик под ъгловите легла,който като се напълни прилежно бива качван на тавана. GrinningАз много обичам да си ги разглеждам.
Вчера присъствах на непринуден открит урок на Бубка и не мога да не се похваля,защото ми иде да хвръкна.Първо очерта една калинка и я оцвети.След това и разпиляха всички букви /на картончета написани/ пред нея и тя трябваше сама да напише калинка.Успя без никакви затруднения да подреди всички буквички. Heart Eyes
Днес е денят Х,тоест Мими ще танцувана сцена.За целта всички сме в подготвителна позиция. LaughingБубка няма да ходи на училище,защото няма как да успея да я взема навреме за представлението.Ще използваме хубавия ден да се поразходим сутринта,а следобяд да видим какви ще ги сътвори госпожица балеринкова.

# 139
Валенце, браво на Бубка  Peace
Божидар рисува много хубаво и сполучливо-ще сканирам 2-3 листа и ще покажа. да има как по цял ден да е пред листа  Crazy
Заведох го на градинка-посрещна го звучно кашлящ младеж  Mr. Green

# 140
Валенце очакваме фоторепортаж от мястото на събитието  thumbsup

# 141
Валенце, браво на Бубка и успех на балерината. Чакаме снимки.

# 142
  • София
О,ще я фотографирам разбира се!Тя,милата,нали се е метнала на татко си,та има самочувствието,че танцува направо приказно.А идея си няма как бяга като шиле из сцената Laughing.
Другите момичета са големи,ученички 2-3 клас,танцуват в балета от 4 годишни.А мойто пале направо се губи измежду тях.

# 143
  • Плевен
Валенце важното е да има желание Simple Smile ,аз харесвах балета...ама си имах комплекси ,че съм дебеличка и се отказах  Embarassed

# 144
Здравейте и от мен. )
Изчезваме малко на разходка по Сторгозия, напоследък съм с доста добри впечатления от майките на площадката до Фантазия, съответно и от децата. ) Има си и буйни деца, но определено майките гледат да предотвратяват инциденти. ) Или народа се е осъзнал, или...не знам. )
Ама миналата година беше като в джунгла. )

# 145
Здравейте майчета, ще записвам сина си в детска ясла "Мир" на Сторгозия и бих искала да попитам за мнения ако някой има разбира се?  Simple Smile

Калина е в "МИР" в 5та група. Баткото също е бил там. Лично аз съм доволна. Като база - чисто и топличко, шефката им е нарапана и доста неща е посвършила, като отношение - лелките са много мили ( имаха наскоро съкращения и са се понаплашили ) , щом малката ходи с желание и без ревове сутрин, за мен всичко е ок. 
В темата има  мами, чиито деца са 2ра група там, нека и те да кажат.
 Peace

# 146
Валенце,ще стискаме палци на Мими да се представи блестящо  newsm10  Браво на Бубка - и за художествените умения,и за правописните  smile3501

# 147
Валенце, ще чакаме снимков материал и ще стискаме палци Мими да се представи добре. ))))

Аз нали преди малко писах, че напоследък ми прави добро впечатление поведението на майките на площадката. ))))
Е да, ама не....
Днес отиваме и е лудница, 5-6майки стоят по пейките, пушат цигари и пият кафе. След като изпиеха кафето, връчваха чашите на децата, те вървят и ги разнасят като се мажат с остатъка от кафето. После гребат пясък и т.н. Накрая чашите се въргаляха по земята, но нито една не хвана да си я изхвърли в кошчето.
Фасове около тях един куп, а кошчетата са между всяка пейка.....пълна свинщина....И на другият ден пак ще си заведат децата там в собствената мизерия оставена от тях....и ще крещят да не им пипат фасовете от вчерашният ден....

# 148
# 149
Здравейте майчета, ще записвам сина си в детска ясла "Мир" на Сторгозия и бих искала да попитам за мнения ако някой има разбира се?  Simple Smile

Калина е в "МИР" в 5та група. Баткото също е бил там. Лично аз съм доволна. Като база - чисто и топличко, шефката им е нарапана и доста неща е посвършила, като отношение - лелките са много мили ( имаха наскоро съкращения и са се понаплашили ) , щом малката ходи с желание и без ревове сутрин, за мен всичко е ок. 
В темата има  мами, чиито деца са 2ра група там, нека и те да кажат.
 Peace

Благодаря Шушони, реших вече, че в дискусията никой не е забелязал моето питане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт