ПЛЕВЕН - 135

• 37 803
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
tuzarapln , аз просто забравих да ти отговоря. На моя приятелка детето е там и тя е много доволна.Каза, че и менюто им е хубаво и разнообразно. От други майки също съм чувала само добри отзиви.

# 151
Валенце, браво на Бубка и успех на малката балерина Hug
Едно време ходех на балет до трети клас, въобще не бях добра, като спрях по разни при4ини много страдах.... но може да е било заради сладолед Ескимо, който задължително си купувах, и на отиване, и на връщане от тренировки Laughing

Ще да е хубаво времето в Плевен, нищо не сте писали Grinning

# 152
  • София
Ох,големи вълнения,голямо чудо Laughing.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 14:24 от Валенцето

# 153
Валенце,  Joy
Изгледах материала. Има голям потенциал в Мими  Grinning
Браво на детето!  Heart Eyes

# 154
Браво на Мими за артистичността!

# 155
  • София
Има голям потенциал в Мими  Grinning

И тя в това вярва. Mr. Green

# 156
Предлагам да си спретнем среща, че се забравихме. Днес срещнах Косето и едва я познах.  Mr. Green Шегувам се, естествено, но се стопли и може да се срещнем някъде на открито. Simple Smile

# 157
Браво на Мими ,ще стане примабалерина  newsm10

# 158
Kати,щото бях на токчета,с прическа и гримирана ли? hahaha
Прочетох ви на 2 на 3,в спорове няма да влизам Peace
Който питаше за ясла МИР-супер е,ние сме във 2ра група,тия дни раазбрах,че в тази група лелите били много добри. PeaceМойта скромна личност почва работа на 1 Май-емблематично,нали? Mr. Green Blush
Див,разплетохме конците днес-твоят племенник ще води малкият ми систър за дама на бала си Heart Eyes Blush
Айде на всички ви много здраве и слънчево време Peace
Пък може и да се разберем за срещичка верно,а? Praynig

# 159
Шиле е майката на Мими! Много добре си се справя детето   Hands Clap

# 160
 #Cussing out този емотикон е поздрав от Кари, настоява да го сложа, за което извинете

Браво на Мими   bouquet Днес май е международен ден на балета или танца, нещо такова  Grinning

# 161
  • Плевен
Браво на Мими. Малка, сладка балерина в трико.
Музе, дано ти е на късмет. И аз тръгнах на 1-ви май на работа. Тогава си мислех, че не съм разбрала правилно. Като тръгнах сутринта за работа у дома всички се излежаваха, улиците бяха пусти, а  аз се питах  къде съм тръгнала в този почивен ден.

# 162
  • София
Еее,аз не съм казала,че въобще не се справя добре,просто ми е смешна как все последна си прави движенията ,децата се завъртата наляво,тя -надясно и други такива дреболии Laughing.Но е много сладичка,да.А и треньорката и е много доволна от нея като за първо явяване на сцена.Беше супер спокойна и усмихната.Благодаря ви!

Косе,успех в новата работа!

Тесс,не знам дали е международен ден на балета.Празника беше по случай 9 май,когато е същинския ден на Люлин.От днес се откриват тържества по този повод.Всеки ден има някакво организирана изяви.Днес е имало рисуване с тебешир пред 96-то училище,следобяда танци-манци и така.
Сефте си видях кметицата на наше село. Grinning

# 163
Валенце, много са хубави снимките, клипчето по-късно ще го гледам. ))

Музе, честита работа, къде ще си?

Аз от утре започвам и сутрин и след обед. Днес отново нямах компютър обаче....от утре не знам как ще се оправят, като трябва да има 6компютъра.
Питам ги какво стана с плащането за предният курс (свърши преди месец и нещо), още не им били платили на тях и нямали пари и на мен да платят...(((

# 164
Мире, от оперативната програма пари да чакаш. Там всичко трябва да се прави в срок, ама като дойде време за плащане, почват едни проверки, едни справки, едни уточнявания...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт