ПЛЕВЕН - 135

• 37 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
За градинката пред ОАПСА, много се радвам, че започнаха да я правят, само ако я нямаше и тази полусъборена сграда отзад. (едно време беше ресторант някакъв).
Надявам се да стане хубаво и да има и детска площадка. )

МОЛа не знам как ще се напълни, ама пък дано. Така поне ще има още работни места, което е добре. Дано да имат пари и хората, за да пазаруват. )

# 286
Кърлежите рядко правят проблем. Паниката е по-голяма. Това ми звучи като паниката около антракса и заключението на една баба - Тея не са ли виждали синя пъпка, та ореваха света. Нещо такова. Нитратите слагам в същата категория - на психясванията. А Чернобила... какво да кажат ония от Хирошима? И тук намирам излишна психоза.

Мира и Ди Пи, ако ще се карате изчакайте да си вземем по бира и да сядаме да ви четем
Stuck Out Tongue

# 287
Аз днес имам имен ден, та да ви почерпя. ))))

ftall, аааа, нямам намерение да споря повече и да се карам, че след малко трябва да изчезвам на работа. ))) Пък ти пак си вземи бира. ))
А по повод Чернобил, в събота гледах отново документален филм за аварията, навсякъде казват, че е била 3-4пъти по-мощна радиацията от тази над Хирошима.

# 288
Мира,да си жива и здрава   bouquet

така са ме хванали лудите-излизахме още в 9ч-Божидар мрънка за всичкооооо, Свилен реве и киха, ръси сополи, аз с една торба покупки, непрекъснато и зверски течащ нос,сълзи и кихаща, бърша се мен, после мажа ръце с мокри кърпи, демек се дезинфикцирам, после бърша Свилен, отгоре на всичко каквото хвана опускам, не ми е ден, еййй  Crazy

# 289
Atrakcia, спокойно, има ги и такива кофти дни. )
И аз днес съм нервна от сутринта, ама не знам защо точно...)
И мерси за пожеланията. )

# 290
Честито Мира! Весело да си изкараш!   bouquet

При Фидан в Градската има една книжка за тази година - ден по ден, нещо като хороскопите, които се правят за всички зодии, ама тази е за влиянието на Луната, за лунните диети и бля бля, сещате се. Не помня за вчера или днес пишеше, че е нормално да са поизнервени хората, било добре да си измият и прозорците и да не ядат месо. А за утре - да търсят съзерцание и хармония и да хапнат повече мазничко, ама никъде не пишеше агнета, пишеше ядки и растителна мазнина, явно утре никой няма да изпълни повелите на ЛУната, то е ясно.  Laughing Останалото го забравих.

Видяхте ли, че на площада ще има бутащи се колички и някви други подобни екстри.

Атракция..направооо, много гадно, мразя такива дни. Стойте си вкъщи и си легнете по възможност тримата на леглото да спите и това е... Бабата не може ли да поеме малко поне част от домакинството и ти да си починеш докато децата са кротки...евентуално.

Сега някой и ако ми каже какво е Карфур? като цяло не обичам молове, задушно ми е вътре, но пък когато имам възможност бих се възползвала от всякаквите услуги - детски кътове, ако има ледена пързалка, както беше идеята, басейн и тн... а и този мол ще ми е далече.

Силви, аз излязох късно навън и стоях два часа, разминахме се днес.

Да знаете, че децата от всички градини гледат всички постановки на кукления театър, или в градината или ги водят на място. Ако изпуснете ще го видят там. Яна и Радост не знам дали толкова се впечатлиха от Котаракът в чизми... Радост май се беше уплашила на нещо. А тедвете са станали толкова "гъсти", само се търсят да си играят, реват една за друга, Радост пожелала същата прическа като на Яна, много са смешни.

# 291
Мира, честито  Heart Eyes А какъв ден е днес??

# 292
Деси,Карфур е нещо като Кауфланд и подобни  Peace
Атракция,направо ти съчувствам  Confused Да се прибира по-бързо Анатоли и да помага Simple Smile
Мира,честито !
Какъв ден е днес? Хич не съм по празниците Rolling Eyes

# 293
  • Плевен
- поредната верига магазини - френска този път.

# 294
Мира,никъде не съм се оплакала от дежурствата си,напротив,много харесвам работата си ,имам щастието работата ми да бъде и мое хоби.А за твоите предишни изказвания - нямам нито време,нито желание да се ровя из старите ти публикации,ти ,а и другите от форума сигурно ги помнят.

Мира и Ди Пи, ако ще се карате изчакайте да си вземем по бира и да сядаме да ви четем[/color] Stuck Out Tongue
Фтал,не се хаби,аз смятам вече просто да подминавам въпросните постове.
Атракция,дано денят ти завърши по-успешно  Peace

# 295
  • Плевен
Показвам ви красивата покана, която получих днес за концерта на децата от градината. Heart Eyes

http://media.snimka.bg/6149/018553805-big.jpg

# 296
Валка,много хубава покана,постарали са се госпожите  Peace
И нашата градина ще има концерт,на 20 май - ще изпращат първокласниците.И моето гардже ще участва с танц  Heart Eyes
 Днешния празник е Св.Ирина . "Днес празнуват Ирина- означава - "мир", Ирeна, Mиpa, Mиpoслав, Mиpoславa".Нещо не мога да го почувствам точно като имен ден на моята Мира,но да ви почерпя  Simple Smile  beer3  cook

# 297
Мира, за да не се чудиш ще ти отговоря - абсолютно нищо не вършат. Ни лекари, ни сестри, ни какъвто и да е помощен медецински персонал.
Сега по-осведомена ли се чувстваш? И защо изобщо се чудиш, като знаеш отговора?

Прибрахме се най-сетне. Каталясала съм, но уви само аз, децата са във вихъра на танца  Crazy
В музея има средно голям плъх, много е сладичък, както казва Митко, но вчера бил ухапал едно дете по думите на жената, която работи на павилиона. Видяхме го поне 100 пъти, тича напред-назад, крие се по дупките и храсталаците и после пак хуква. Общо взето голяма атракция за децата  Laughing

# 298
Див, Атракция, да ви оставят болестите скоро!

Работното време описано от Дещо, работи най-добре и за нас. Мъжа ми излиза в  8.30 и се прибира между 18.30-19 4аса. Понякога може и по-късно, понякога работи от вкъщи, късно ве4ер, но събота и неделя е у дома. Ако се наложи винаги може да се прибере от работа и работи от вкъщи. Месеца, в който аз останах да опаковам, а той запо4на новата работа, беше кошмарен, а баби, дядовци, лели и подобни са все дале4е от нас.

В един скорошен разговор с баща ми, каза, 4е в на4алото на 90-те наш роднина-химик, изследвал в лаборатория тикви4ки от градината на баба и се оказали със завишено съдържание на нитрати. Баба никога не е използвала никакви препарати и химикали да пръска, единствената тор е била от домашните животни. Може от дъждове, от въздух и аз не знам от какво, но не е само до използване на пестициди и подобни.
Явно няма спасение каквото и да се прави, понякога си мисля, 4е с по-малко информация, хората живеят по-спокойно, пък и няма да живеем с орлите, я Laughing

4естито на именниците!  bouquet

# 299
Бенсън, на мен ми се ще да живея с орлите, че и с няколко техни поколения, но за жалост няма да ме огрее  Laughing

Мира, все забравям да те питам, каква е твоята професия? Учител ли си?

Общи условия

Активация на акаунт