Що за хора не ваксинират децата си?

• 49 835
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 735
А защо хомеопатията отрича ваксините? Laughing
Уф, тая пък шарлатанщина!  ooooh!
Кой сериозен лекар го има това за наука изобщо?!  ooooh!

# 736
Точно сериозната инфирмация се намира в нета-ПубМед. Твой е. Докажи си тезата. Щото това едната съученичка не издържа хич. Аз пък мога да ти разкажа друг случай-как имаше болен от туберкулоза с който работехме в болницата, никой не беше ваксиниран и никой не се ревакснира /действието се развива в Канада/ и никой не се разболя. От отдела за здравето на персонала казаха, че туберкулза се предава много трудно и рискът някой да е хванал е много малък, близък до нула. И наистина никой не беше. Както ти каза..."просто няма какво да говорим". Wink Едно са митове и легенди, друго е реалност. Корумпираната СЗО даже, е признала че противотуберкулозната ваксина нищо не прави и не препоръчават реваксинация.

Не съм решила, че съм най-информираната, но за конкретното нещо съм се информирала и знам. Ако смяташ, че греша докажи го-кажи кои болести са изчезнали заради ваксините и дай линк към информацията. Отсега ти казвам, че няма да намериш, понеже няма такива болести (като изключим едрата шарка, за която обаче не може да се твърди, че е изчезнала поради ваксината).
Линкове няма как да дам, защото сериозната информация не я черпя от нета. Но пример от личен опит мога да ти дам. Имах съученичка, която се разболя от туберколоза. Оказа се, че няма направена реимунизация, когато и е било времето. В училище дойде екип от лекари, прегледаха ни и ни направиха манту. На някои от съучениците ни се наложи да направят реимунизация и от цяло училище близо 3000 ученици никой друг не се разболя. Просто няма какво да говорим.
Болестите /говоря за тия срещу, които се имунизира/ не са изчезнали напълно, но няма епидемии и боледуват предимно циганите или неваксинираните.

# 737

Верно ли е шарлатащина? препоръчвам ти да изпратиш писмо в Английския Кралски Двор, защото Кралицата си има екип хомеопати, които я лекуват. Мисля, че се е заблудила сериозно, щом хомеопатията е шарлатанщина. Laughing

# 738

Що бе, доста народ вярват, има и много лекари. Цяла хомеопатична организация си имат и в България .

# 739
# 740
Стига с тия западняци. Wink

Няма стига!
Те имали еди к'ви си осигуровки, те имали н'ам си к'ви си  колежи, те били водели еди къв си начин на живот!
Е, да, ама ние пък като сме тръгнали да ги гледаме, баш като оная жаба, дет си е навирила крачето за подковаване, първо ще трябва да им стигнем заплатите, после всичко останало, и накрая може да почнем да си мислим, че сме в ЕС.
А не само устите ни да ломотят, самочувствието ни да витае висооооко, високо, а покритие никакво!
Щом трябвало да имам задължения като гражданите в ЕС, искам да имам и правата им!
 Crossing Arms

# 741
Точно сериозната инфирмация се намира в нета-ПубМед. Твой е. Докажи си тезата. Щото това едната съученичка не издържа хич. Аз пък мога да ти разкажа друг случай-как имаше болен от туберкулоза с който работехме в болницата, никой не беше ваксиниран и никой не се ревакснира /действието се развива в Канада/ и никой не се разболя. От отдела за здравето на персонала казаха, че туберкулза се предава много трудно и рискът някой да е хванал е много малък, близък до нула. И наистина никой не беше. Както ти каза..."просто няма какво да говорим". Wink Едно са митове и легенди, друго е реалност. Корумпираната СЗО даже, е признала че противотуберкулозната ваксина нищо не прави и не препоръчават реваксинация.
Тук не е "От местопрестъплението", че да ти вадя доказателства. Аз разказах реална случка от живота си. Няма как да издържи и случая в твоято болница, защото щом си работила в болница  би трябвало да знаеш, че децата не си мият ръцете толкова често на училище, в изключително близък контакт са и заразите там са много по-вероятни отколкото между възрастни и още повече между колеги в болница, където се предполага, че се дезинфекцирате едва ли не през пет минути.
Каквото и да си говорим - за мен истината е една. Някой ви мъти главите, за да спечели. Отново за сметка на здравето. Спорете си, доказвайте си, надъхвайте се, информирайте се от нета. Ваша си работа.

# 742
"Не можеш да научиш човека на нищо.
Можеш само да му помогнеш да го открие вътре в себе си."
Галилео

а като го няма и там  Sick

# 743

Верно ли е шарлатащина? препоръчвам ти да изпратиш писмо в Английския Кралски Двор, защото Кралицата си има екип хомеопати, които я лекуват. Мисля, че се е заблудила сериозно, щом хомеопатията е шарлатанщина. Laughing
Аз пък ти казвам, че принцът на Монако миналата година осъди методите на хомеопатията.  Mr. Green

# 744

Що бе, доста народ вярват, има и много лекари. Цяла хомеопатична организация си имат и в България .
Tук,в нашият град,към най-известната болница има детска хомеопати4на клиника и тя се занимава сериозно с работата си.Оба4е достъпа не е за кое да е дете.

А ако ви се намират много стари издания на книги за билколе4ение пък,ще видите в увода,4е навремето се е работело съвместно с официалната медицина.Само 4е сега това се принизява във вещерство,едва ли не и никой от сегашните ни лекари не може да комбинира терапиите.
На Запад се усетиха и съм 4ела много добри издания от дипломирани лекари,които пишат как се употребяват растенията.
И с хомеопатията е същото.

# 745
дай да прочетем за принца какво е казал. Wink

# 746

Извинявай, само набързичко да доуточниш, че не те разбрах.
Значи "с една съученичка се случи" е О.К., но "на моето дете се случи" не върви, така ли?!  newsm78
Щото ако това за теб е "вкарване на мухи", тУри му пепел.
 Tired

Ооооо:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора

# 747
Аз си мисля, че (класическата) хомеопатията е създадена по същото време, както и съвременната медицина. (не съм ползвала хомеопатия досега)

# 748
Аз си мисля, че (класическата) хомеопатията е създадена по същото време, както и съвременната медицина. (не съм ползвала хомеопатия досега)

Преди 200 години е създадена хомеопатията. Peace

# 749
дай да прочетем за принца какво е казал. Wink
Не можеш да си го намериш ли?  newsm78
А спориш за сериозни неща!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт