Що за хора не ваксинират децата си?

• 49 835
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 750
И аз ти разказах действителна случка. И сега? Laughing

Работих в психиатрично отделение на болница, където никой не си мие ръцете по-често отколкото в офис, защото не работим с телата на хората, а на бюро и в офиси.

Не можеш да ми дадеш доказателства за думите си, защото такива не съществуват. Няма изнчезнали болести благодарение на ваксини. Добре е да го знаеш. Peace

Точно сериозната инфирмация се намира в нета-ПубМед. Твой е. Докажи си тезата. Щото това едната съученичка не издържа хич. Аз пък мога да ти разкажа друг случай-как имаше болен от туберкулоза с който работехме в болницата, никой не беше ваксиниран и никой не се ревакснира /действието се развива в Канада/ и никой не се разболя. От отдела за здравето на персонала казаха, че туберкулза се предава много трудно и рискът някой да е хванал е много малък, близък до нула. И наистина никой не беше. Както ти каза..."просто няма какво да говорим". Wink Едно са митове и легенди, друго е реалност. Корумпираната СЗО даже, е признала че противотуберкулозната ваксина нищо не прави и не препоръчават реваксинация.
Тук не е "От местопрестъплението", че да ти вадя доказателства. Аз разказах реална случка от живота си. Няма как да издържи и случая в твоято болница, защото щом си работила в болница  би трябвало да знаеш, че децата не си мият ръцете толкова често на училище, в изключително близък контакт са и заразите там са много по-вероятни отколкото между възрастни и още повече между колеги в болница, където се предполага, че се дезинфекцирате едва ли не през пет минути.
Каквото и да си говорим - за мен истината е една. Някой ви мъти главите, за да спечели. Отново за сметка на здравето. Спорете си, доказвайте си, надъхвайте се, информирайте се от нета. Ваша си работа.

# 751

Извинявай, само набързичко да доуточниш, че не те разбрах.
Значи "с една съученичка се случи" е О.К., но "на моето дете се случи" не върви, така ли?!  newsm78
Щото ако това за теб е "вкарване на мухи", тУри му пепел.
 Tired

Ооооо:
Какви деца? Нещо ме бъркаш с някой! Или поясни.

# 752
дай да прочетем за принца какво е казал. Wink
Не можеш да си го намериш ли?  newsm78
А спориш за сериозни неща!  Mr. Green

Пуснах на търсачка  prince of monaco and homeopathy и ми излезна това

http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1G1GGLQ_ENUS247&e … pathy&spell=1

Кое да погледна?

# 753

Не те бъркам с никой.
Ти разказваш нещо и твоята история е достоверна и трябва да паднем по очи пред това Божество - Майката Имунизация.  newsm20

Но когато аз съм установила нещо, за съжаление на базата на собствения си горчив опит, когато хващам докторите в грешки и лъжи, когато виждам с очите си, че ваксините вредят, това не работи и трябва да ме затворят в отделението на Архангел и да ме обвинят за вещица- шарлатанка?!  smile3513
Оп, грешка, аз никога не съм ползвала хомеопатия.
И сега?
В коя ли графа попадам?
 Rolling Eyes

# 754

Работих в психиатрично отделение на болница, където никой не си мие ръцете по-често отколкото в офис, защото не работим с телата на хората, а на бюро и в офиси.

Не можеш да ми дадеш доказателства за думите си, защото такива не съществуват. Няма изнчезнали болести благодарение на ваксини. Добре е да го знаеш. Peace

Точно сериозната инфирмация се намира в нета-ПубМед. Твой е. Докажи си тезата. Щото това едната съученичка не издържа хич. Аз пък мога да ти разкажа друг случай-как имаше болен от туберкулоза с който работехме в болницата, никой не беше ваксиниран и никой не се ревакснира /действието се развива в Канада/ и никой не се разболя. От отдела за здравето на персонала казаха, че туберкулза се предава много трудно и рискът някой да е хванал е много малък, близък до нула. И наистина никой не беше. Както ти каза..."просто няма какво да говорим". Wink Едно са митове и легенди, друго е реалност. Корумпираната СЗО даже, е признала че противотуберкулозната ваксина нищо не прави и не препоръчават реваксинация.
Тук не е "От местопрестъплението", че да ти вадя доказателства. Аз разказах реална случка от живота си. Няма как да издържи и случая в твоято болница, защото щом си работила в болница  би трябвало да знаеш, че децата не си мият ръцете толкова често на училище, в изключително близък контакт са и заразите там са много по-вероятни отколкото между възрастни и още повече между колеги в болница, където се предполага, че се дезинфекцирате едва ли не през пет минути.
Каквото и да си говорим - за мен истината е една. Някой ви мъти главите, за да спечели. Отново за сметка на здравето. Спорете си, доказвайте си, надъхвайте се, информирайте се от нета. Ваша си работа.
Има едно състояние, което се нарича безмислено упорство. Виждам, че ти е любимо.
Като си толкова компетентна и добра, защо не засипеш темата с доказателства, че точно болестите, за които са препоръчителните ваксини, са изчезнали от само себе си, а не от ваксинирането. Не вярвам само на думите ти. Не звучиш нито убедително, нито сериозно. И не знам за болните в психиатрията, но много лошо говори за теб, ако твърдиш, че не спазваш необходимата хигиена в болнично заведение и рискът от зараза /и то от колега/ за теб е голям.

# 755
дай да прочетем за принца какво е казал. Wink
Не можеш да си го намериш ли?  newsm78
А спориш за сериозни неща!  Mr. Green

Пуснах на търсачка  prince of monaco and homeopathy и ми излезна това

http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1G1GGLQ_ENUS247&e … pathy&spell=1

Кое да погледна?
#Crazy #Crazy #Crazy
В България си пиша в Гугъл на български. И пак питам - едно инфо не можеш да си намериш, а за имунизации ли си тръгнала да спориш?!  ooooh!

# 756

Не те бъркам с никой.
Ти разказваш нещо и твоята история е достоверна и трябва да паднем по очи пред това Божество - Майката Имунизация.  newsm20

Но когато аз съм установила нещо, за съжаление на базата на собствения си горчив опит, когато хващам докторите в грешки и лъжи, когато виждам с очите си, че ваксините вредят, това не работи и трябва да ме затворят в отделението на Архангел и да ме обвинят за вещица- шарлатанка?!  smile3513
Оп, грешка, аз никога не съм ползвала хомеопатия.
И сега?
В коя ли графа попадам?
 Rolling Eyes
Ох, изобщо не мога да схавана какъв ти е проблемът? Ясно е, че има такъв, ама... newsm78

# 757
Ох, изобщо не мога да схавана какъв ти е проблемът? Ясно е, че има такъв, ама... newsm78

С главата, основно.  Mr. Green hahaha
Остави, няма значение.
Случвало ми се е и на мен така, като не ми изнася и се правя на две и половина.  Whistling
Няма проблем.

# 758

С главата, основно.  Mr. Green hahaha
Остави, няма значение.
Случвало ми се е и на мен така, като не ми изнася и се правя на две и половина.  Whistling
Няма проблем.

Не. Наистина имаш проблем. Ако искаш и на четири и две трети се прави, но определено ме бъркаш с някой друг. Ма няма значение. Не ми пречиш.

Охооооооо, то станало Гергьовден! Crazy
Нямам повече време за безсмислени спорове. Айде чао от мен и да се пазите!  Wink
Ще хвърля по някое време, тия дни, едно оченце - може да сте ме засипали с убедителни доказателства, че наистина болестите изчезват от самосебе си.  Wink

# 759
Упорството ми наистина е безсмислено, ако се гледа от позицията на това да те убедя в нещо. Ясно ми е, че няма. Обаче както казва един умен човек: човек не може да "от-чуе" нещо. Ако след време ти се случат някои неща, които разколебават вярата ти в имунизациите, може да се сетиш за нашия разговор и да решиш да се информираш по-обстойно. И второ-тук четат хора. Информацията е важна, защото много други майки са излъгани, че ваксните били премахнали много болести, и може сега за първи път да разберат, че това не е съвсем така. Така че...дали упоритостта ми е безсмислена, още не се знае. Wink

Преценката ти за това как звуча не е особено важна, понеже ми е ясно, че ти си имаш вяра, а вяра с аргументи не се маха. Важна е преценката за това как звуча, на тези които не подхождат към медицината като към религия и не вярват, а се стремят да се информират и да научат истината.

Къде съм казала, че не съм спазвала необходимата хигиена? Спазвала съм точно необходимата--мия си ръцете след ходене в тоалетна и преди и след ядене. Не си мия ръцете след разговор с пациент, а и туберкулоза не се хваща от мръсни ръце. Много смешен начин да се заяждаш си избра. Laughing

Има едно състояние, което се нарича безмислено упорство. Виждам, че ти е любимо.
Като си толкова компетентна и добра, защо не засипеш темата с доказателства, че точно болестите, за които са препоръчителните ваксини, са изчезнали от само себе си, а не от ваксинирането. Не вярвам само на думите ти. Не звучиш нито убедително, нито сериозно. И не знам за болните в психиатрията, но много лошо говори за теб, ако твърдиш, че не спазваш необходимата хигиена в болнично заведение и рискът от зараза /и то от колега/ за теб е голям.

# 760
Стига с тия западняци. Wink

Няма стига!
Те имали еди к'ви си осигуровки, те имали н'ам си к'ви си  колежи, те били водели еди къв си начин на живот!
Е, да, ама ние пък като сме тръгнали да ги гледаме, баш като оная жаба, дет си е навирила крачето за подковаване, първо ще трябва да им стигнем заплатите, после всичко останало, и накрая може да почнем да си мислим, че сме в ЕС.
А не само устите ни да ломотят, самочувствието ни да витае висооооко, високо, а покритие никакво!
Щом трябвало да имам задължения като гражданите в ЕС, искам да имам и правата им!
 Crossing Arms
Oх,Джули,Джули!Знаеш ли голямата заплата какво озна4ава?Безумни данъци,високи застраховки(които няма как да направиш),скъпи детски заведения,плащане на у4ебници от 3 годишна възраст,много скъпи услуги...много са,да не изброявам вси4ко.И колежите са скъпи,казвам ти от ли4ен опит.Сметката е направена правилно,НИКЪДЕ по света не плащат на средният работник толкова,4е да спестява.Има колкото да си покрие разходите и да му остават за храна.
Ако здравната осигуровка в България е 20 лв.примерно(не знам колко е),тук за тримата плащаме 500€ всеки месец.И нищо не можем да използваме,т.е.подаряваме пари на държавата,но нямаме облаги от това.Който има възможност,си прави 4астна застраховка,тъй като държавното здравеопазване не покрива нужните норми.Ей затова си принуден да плащаш друга осигуровка,та поне да знаеш,4е ако някой падне и се удари лошо,ще му направят необходимите изследвания същият ден,а не след 6 месеца.
Всяка държава има своите плюсове и минуси.Важното е да 4ерпим познания от позитивния им опит,а не от вси4ко,което се слу4ва при тях.
Та...2000€ примерно в 4ужбина изобщо не са това,което са в България.Но така или ина4е България натам върви и това си ни 4ака.Ей това му е хубавото оба4е,4е не ги принуждават да си водят децата на манипулации,ако имат съмнения.Нито им натоварват данъците заради отказа.

# 761
Упорството ми наистина е безсмислено, ако се гледа от позицията на това да те убедя в нещо. Ясно ми е, че няма. Обаче както казва един умен човек: човек не може да "от-чуе" нещо. Ако след време ти се случат някои неща, които разколебават вярата ти в имунизациите, може да се сетиш за нашия разговор и да решиш да се информираш по-обстойно. И второ-тук четат хора. Информацията е важна, защото много други майки са излъгани, че ваксните били премахнали много болести, и може сега за първи път да разберат, че това не е съвсем така. Така че...дали упоритостта ми е безсмислена, още не се знае. Wink

Преценката ти за това как звуча не е особено важна, понеже ми е ясно, че ти си имаш вяра, а вяра с аргументи не се маха. Важна е преценката за това как звуча, на тези които не подхождат към медицината като към религия и не вярват, а се стремят да се информират и да научат истината.

Къде съм казала, че не съм спазвала необходимата хигиена? Спазвала съм точно необходимата--мия си ръцете след ходене в тоалетна и преди и след ядене. Не си мия ръцете след разговор с пациент, а и туберкулоза не се хваща от мръсни ръце. Много смешен начин да се заяждаш си избра. Laughing

Не вярвам някой разумен човек да взима повечето теми на сериозно. Освен в готварския  Wink. Разбира се, че ако имам въпрос, ще се обърна към специалист, на който вярвам и имам доверие. Това във форума е просто забавление. Относно заяждането - предполагам, че от безсилие така си го почувствала, защото искаш доказателства, а самата ти не даде никакви. Не ми тежи някак си мнението ти. Не си убедителна. Звучиш много несигурна. И като не ти е важна оценката ми, просто престани да ми се връзваш.  Mr. Green

# 762
Oх,Джули,Джули!Знаеш ли голямата заплата какво озна4ава?Безумни данъци,високи застраховки(които няма как да направиш),скъпи детски заведения,плащане на у4ебници от 3 годишна възраст,много скъпи услуги...много са,да не изброявам вси4ко.

Мхм.
Съвсем като в България.
Само с една единствена разлика - тук сме с малките, не, по- точно с нещастните заплати.
Знаеш ли, преди няколко години, когато имах персонални клиенти, англичанин и съпругата му, не вярваха, че взимам 36лв. детски.
Обърни го в паунди и познай дали си го представяха като възможно.
Но пък за сметка на това им казах, че заплатата ми е 240 лв.
А осигуровките за нея към 70 и няколко, близо 80 лв.
И с останалото, според държавата трябва да мога да живея (евентуално под наем, щото не мога да си позволя да си купя жилище), да плащам консумативи, да гледам (тогава) две деца, да се храним, обличаме и всичко останало.
Моля те, не ми казвай, че там е по- зле.
Никой не е казал, че цъфтят, но и не са мизерници като нас.

Извинявам се за спама, то вече стана мазало тук.
 Embarassed

# 763
Pipi_Dalgoto_Chorapche , мисля, че за всички е ясно кой няма доводи и звучи неуверено. Laughing

чакам ти доказателствата за изчезналите болести Laughing

ето моето:

Тo this day, smallpox is the only human infectious disease to have been eradicated.[13]

http://www.nature.com/nm/journal/v7/n1/full/nm0101_15b.html

Айде сега пак почни с празнословията, защото нали то тук никой не взима нищо на сериозно, и само глупости се говорят, освен в готварския. hahaha

# 764
Джулс,пак ти казвам,ще дойдат години в България,когато ще се увериш в думите ми.
Разли4ен е стандарта и оттам идва цялото объркване.Хубавото тук е,4е можеш да си търсиш правата на работното място,но това са си го извоювали хората,държавата нищо не прави за едните им мили о4и.На мен за първата консултация ми поискаха доказателство(в държавна поликлиника),4е на детето се внасят пари за здравеопазване,не е както при вас.Май4инството е 16 седмици.Така 4е,има и много хубави неща в България,ако се запазят,ще е добре.
Хайде да спрем с това дотук,пове4е на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт