Що за хора не ваксинират децата си?

• 48 437
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Пак не си разбрала, какво питам. Идеята е как ще идеш при неваксинирани?? Нали ще се разболееш, въпреки вакснита ..
Аз нямя пробелм да ида където и да е по света без ваксини, и не само аз, а мнбого хора... просто иди да почетеш и се върни, не си подготвена за този изпит, както вече ти казах.....

Ооооопс. Да не би и ти да си представител на новия, ваксиниран п/в СПИН вид?
Ако е така - аз с такива не си комуникирам, нямам нужната за целта квалификация...

# 961
Пак не си разбрала, какво питам. Идеята е как ще идеш при неваксинирани?? Нали ще се разболееш, въпреки вакснита ..
Аз нямя пробелм да ида където и да е по света без ваксини, и не само аз, а мнбого хора... просто иди да почетеш и се върни, не си подготвена за този изпит, както вече ти казах.....

Ооооопс. Да не би и ти да си представител на новия, ваксиниран п/в СПИН вид?
Ако е така - аз с такива не си комуникирам, нямам нужната за целта квалификация...

Милата...  Laughing  Не знаеш, че срещу СПИН наистина има ваксини (не една) и ако желаеш, можеш да се ваксинираш, нали...  Mr. Green

# 962

И срещу вариола ли си ваксинирана?  #Crazy От къде се сдоби с тая ваксина?
 smile3527 Не е лесно да си латерна - говориш без да четеш и без да мислиш! smile3532 Хората ти казват едно, ти биеш в десета глуха само и само да говориш нещо. Пък какво казваш, няма значение - важното е да се говори! blahblah
А за нивото на твоето образование и възпитание, всички имахме възможност да се убедим колко е "добро"! Не съм видяла някой друг да си позволява да обижда и да говори толкова много глупости за единица време!

# 963

Джули - Джули.
Максимално допустимата скорост в населените места (с малки изключения) е 50 km/h. Но много хора я превишават, минават със 100 и... убиват някого. Сега ти какво би казала тук - че вината е в колите и те трябва да бъдат забранени в града - понеже не се спазва забраната за превишаване на скоростта - а не, че вината е в безотговорните шофьори?
Аналогично е - сама казваш, че правилата не допускат такова механично сходно третиране.
Е, да, но някой нарушава правилата.
От това какво следва - че правилата са виновни, че спринцовките са виновни или просто, че хората, които не се съобразяват със закона са виновни?
Ти казваш, че е подсъдно - и вероятно е, не съм чела закона в тази си част - тогава, ако не сте изрично подписвали съгласие, защо не ги осъдите, а вместо това скачате с/у масовата ваксинация като такава?

Да, и шофьорите биват съдени.
Ти да си чула за осъден доктор?!
И сега пак си противоречиш.
Хем да се доверяваме сляпо на докторите, щото те знаят, а пък ние нищо не разбираме, хем пък да не подписваме съгласие.
Айде кажи ми ти как точно да стане това?

Цитат
Ако екстремисти човек на някое дърво, кой е виновен - екстремистите, или дървото? Щото ти предлагаш да вземем да отсечем дървото сега...

Какво?!  newsm78

# 964

Напротив,Кате,обърканата си ти.Не става въпрос за секса,бил той навън или на закрито.Странно ми беше как бременна жена ,непридружена от никого на консултация,бива моментално възприемана като лесна мишена.Виждала съм и други бременни жени в такава ситуация,не винаги имаш възможност да бъдеш придружен от мъж,роднина или приятелка.Дадох ти само пример за схващанията в тъй наре4еното общество.И 4е ако трябва да живееш пълноценно,то се спазват нормите на това общество,но не и да допускаш да ти се налага определен на4ин на живот.
Когато не спазвам ограни4енията за скорост и ми изпратят глобата,си я плащам.
Когато съседа прави ремонт след 19.00,не отивам да го пребия,а се обаждам на полиция,те да го санкционират.
На вратата на вси4ки лекари в нашата поликлиника пише,4е ако има недоволни пациенти,да не се използват насилие,защото ще им се търси отговорност.Аз като съм го про4ела това знам,4е ако посегна на такъв в кабинета му,трябва да имам готовност да се явя в съда.
Ако не ми харесва шумът от съседи,си купувам къща,не апартамент.Ако искам да се обръща внимание на детето ми,когато е болно,не го водя в държано болни4но заведение.Ако искам това дете да полу4и ка4ествено образование,няма да е в общинско такова.
За вси4ко това няма да искам съдействие от обществото,естествено,наша грижа си е.Както и не е редно да бъдем задължавани да живеем еднакво,тоя експеримент се нари4аше комунизъм и вси4ки сме наясно с последствията от него.

Грижата за здравният ни статус е наша отговорност.От превенцията до ле4ението.Без зна4ение на коя географска ширина се намираме.И без зна4ение какъв процент от общественото мнение съвпада с моето.

Ти си отговаряй за твоите решения и остави хората да носят отговорност за своите.Пък ако толкова ти пре4ат неваксинираните,щом толкова държиш вси4ко да е по законният на4ин,подай иск в съда,може и да спе4елиш.Ако ги затрият от лицето на земята,току виж съня ти станал необезпокояван.

# 965
Ти си отговаряй за твоите решения и остави хората да носят отговорност за своите.Пък ако толкова ти пре4ат неваксинираните,щом толкова държиш вси4ко да е по законният на4ин,подай иск в съда,може и да спе4елиш.Ако ги затрият от лицето на земята,току виж съня ти станал необезпокояван.
  202uu

# 966
  • София
Aelia, ваксината срещу вариола е спряна през около 1979г в световен мащаб. За БГ не знам какви да датите, но ако КатиАБВ е родена преди това, може и да е ваксинирана.

# 967
Kaти,смей се...няма да си последната,която се смее обаче.Имаш опит нали?

# 968
Мила, разби ме. Ама наистина. Значи био- лимоните нямат лимонена киселина?  Joy
Туй хубаво, ами твоето тяло как работи? Или просто си била болна по време на урока за цикъла на Кребс в гимназията и затова си го пропуснала...  hahaha

ПП
Прочети "Пипи Дългото Чорапче". Ще научиш някои неща.

Кате,аз не разбрах какъв ти е проблема с лимонената к-на.
Корите на лимоните и другите цитрусови ги консервират с химикали-това явно ти е убегнало.Затова и не купувам такива.
А,сега се сетох кой беше Спунк.Старост-немладост както се казва.
Ти обаче си пропуснала въпроса ми как се вижда и измерва имунната система.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 19:53 от Omega

# 969
  • София

Джули - Джули.
Максимално допустимата скорост в населените места (с малки изключения) е 50 km/h. Но много хора я превишават, минават със 100 и... убиват някого. Сега ти какво би казала тук - че вината е в колите и те трябва да бъдат забранени в града - понеже не се спазва забраната за превишаване на скоростта - а не, че вината е в безотговорните шофьори?
Аналогично е - сама казваш, че правилата не допускат такова механично сходно третиране.
Е, да, но някой нарушава правилата.
От това какво следва - че правилата са виновни, че спринцовките са виновни или просто, че хората, които не се съобразяват със закона са виновни?
Ти казваш, че е подсъдно - и вероятно е, не съм чела закона в тази си част - тогава, ако не сте изрично подписвали съгласие, защо не ги осъдите, а вместо това скачате с/у масовата ваксинация като такава?

Да, и шофьорите биват съдени.
Ти да си чула за осъден доктор?!
И сега пак си противоречиш.
Хем да се доверяваме сляпо на докторите, щото те знаят, а пък ние нищо не разбираме, хем пък да не подписваме съгласие.
Айде кажи ми ти как точно да стане това?

Цитат
Ако екстремисти човек на някое дърво, кой е виновен - екстремистите, или дървото? Щото ти предлагаш да вземем да отсечем дървото сега...

Какво?!  newsm78

... обесят. Някъде съм пропуснала думата.

# 970
Търсех до кога са боли срещу вариола в България. Та докъм 1980-та.  Но попадам на друго http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=%D0%B2%D0%B0%D0% … =8a836f79a6828462

Къде ли вече не се шуми За и Против ваксините... Mr. Green

# 971
Търсех до кога са боли срещу вариола в България. Та докъм 1980-та.  Но попадам на друго http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=%D0%B2%D0%B0%D0% … =8a836f79a6828462

Започнаха много да шумят около вариолата. Съмнява ме, че ще измислят спешна нужда да се започне с такава имунизация.

# 972
  • София - Варна - Бургас
Archangel................................

Цитат
Цитат

Започнаха много да шумят около вариолата. Съмнява ме, че ще измислят спешна нужда да се започне с такава имунизация.

...и ще обявят Световна пандемия!  Joy   Mr. Green

# 973

Аз какво ви казах преди няколко дни?

# 974
 въпроса ми "как се вижда и измерва имунната система"

С подходяща техника и методи, вече направено
Измерени са тегло, молекулна маса, състав, строеж, каквото щеш

Не и с количествени методи, а информационно. Peace

знам, че темата е сериозна и затова със ситни букви: с молекулите, медиаторите, ензимите и антителата е по-сложно, но една слезка можем да я сложим на кантара. Simple Smile..[/size]

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 11:41 от MIK

Общи условия

Активация на акаунт